- 16 Aralık 2015
- 99
- 42
- 88
- 39
Tebrikler cnm mevlam daim etsin kaçıncı gün embriyosuydu senin benmde 9. Günümdü 19.31 çıktıKızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
Kızlar sonucum çıktı sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum 19.31 çıktı bugün 9. Günüm erkenmi yaptım yoksa kimyasalmıda öyle çıktı bilmiyorum biraz moralim bozuldu gibi
Masallaaahhh Allah tamamina erdirsinKızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
Allah tamamina erdirsin cnm gozun aydinKızlar sonucum çıktı sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum 19.31 çıktı bugün 9. Günüm erkenmi yaptım yoksa kimyasalmıda öyle çıktı bilmiyorum biraz moralim bozuldu gibi
Bence daha erken bekle canimTebrikler cnm mevlam daim etsin kaçıncı gün embriyosuydu senin benmde 9. Günümdü 19.31 çıktı
Bence daha erken bekle canim
Canm benm saol üzülmemin sebebi benm önceki denememde bu 12.3 çıktı kimyasal gebelik olmuştu ondan korkuyorum biraz bilmiyorum cuma günü daha net öğrenicem galibacanım tabıkıde sevın nıe uzuluceksin hamiş die üzülürmü insan hiç 5 olması yeterli önemli olan 2 gün sonra 40 olması gönlünü ferah rtut
Canm benm saol üzülmemin sebebi benm önceki denememde bu 12.3 çıktı kimyasal gebelik olmuştu ondan korkuyorum biraz bilmiyorum cuma günü daha net öğrenicem galiba
bak bakk zeynep hanıma bak bekle diyo kendi her 15 dk bir teste işiyip duruyor baskasına bekle dıo
Gorursun sen kis catla sonucumu yazmiycam burayabak bakk zeynep hanıma bak bekle diyo kendi her 15 dk bir teste işiyip duruyor baskasına bekle dıo
hepimizin inş cnm güzel sonuçlar alırız İnş bebişlerimize kavuşuruz mevlam nasip etsin inşbenımde 2 kaybım var anlıyorum tedırgınlıgı dah apzoıtıfı gormeden kayıp edıcegım dusuncesı yıyor benı. halbukı belkı tutmıcak bıle... İnşallah bukez öyle olmaz ve guzel sonuclar alırsın kat kat artar degerın
Gorursun sen kis catla sonucumu yazmiycam buraya
Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 kimyasal gebelikle sonuçlanan 2 aşılama yaşadım. Ama olumlu olacak diye kendine cümleler kur.zihninde değerin vücudunda artışını arttığını hayal et .inşallah sağlıklıysa,zamanı geldiyse Bırakmayacak zaten seni.benimde ayın 18 inde transfer im oldu 30 ü test günüm .güzel olacak insallah herseyCanm benm saol üzülmemin sebebi benm önceki denememde bu 12.3 çıktı kimyasal gebelik olmuştu ondan korkuyorum biraz bilmiyorum cuma günü daha net öğrenicem galiba
Gorursun sen kis catla sonucumu yazmiycam buraya
Catlada patla catlak kari gorursun senhele yazmaaaaa ozaman gör neler olceekk
Benim 5. Gün embriyosu ve dondurulmustu. 2 embriyo yerleştirildi. Bence umutsuzluga kapılma. Değerin normal. Doktor bana degeriniz yüksek ikiside olmuş olabilir dedi. Gönlünü ferah tut. Olacak Allahin izni ile....Tebrikler cnm mevlam daim etsin kaçıncı gün embriyosuydu senin benmde 9. Günümdü 19.31 çıktı
Yapmaaaaaaa yapmayiiiinnnnn benim yuzumden noooluuurrrr ayyyyy test mest yapmaaaaabende esime test siparisi verdim
ayyy zeynep çılgınlıgı buuuuuuuuuuuuuuuuuu benım test gunum 4 ocak ben 6 ocakta yapıcam inadınaaa
İçimi rahatlattın biraz cnm inş şimdi daha umutlu bakıyorum İnş hepimizin olsun en güzel haberler seninde kat kat artsın İnş cnm benmde dondurulmuş 3. Gün embriyosuyduBenim 5. Gün embriyosu ve dondurulmustu. 2 embriyo yerleştirildi. Bence umutsuzluga kapılma. Değerin normal. Doktor bana degeriniz yüksek ikiside olmuş olabilir dedi. Gönlünü ferah tut. Olacak Allahin izni ile....
çook saol cnm mevlam hayırlısını versin İnş güzel desteğin için çok saolMerhaba seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 kimyasal gebelikle sonuçlanan 2 aşılama yaşadım. Ama olumlu olacak diye kendine cümleler kur.zihninde değerin vücudunda artışını arttığını hayal et .inşallah sağlıklıysa,zamanı geldiyse Bırakmayacak zaten seni.benimde ayın 18 inde transfer im oldu 30 ü test günüm .güzel olacak insallah hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?