transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar sonucum çıktı sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum 19.31 çıktı bugün 9. Günüm erkenmi yaptım yoksa kimyasalmıda öyle çıktı bilmiyorum biraz moralim bozuldu gibi

canım tabıkıde sevın nıe uzuluceksin hamiş die üzülürmü insan hiç 5 olması yeterli önemli olan 2 gün sonra 40 olması gönlünü ferah rtut

canım tabıkıde sevın nıe uzuluceksin hamiş die üzülürmü insan hiç 5 olması yeterli önemli olan 2 gün sonra 40 olması gönlünü ferah rtut
Canm benm saol üzülmemin sebebi benm önceki denememde bu 12.3 çıktı kimyasal gebelik olmuştu ondan korkuyorum biraz bilmiyorum cuma günü daha net öğrenicem galiba

Canm benm saol üzülmemin sebebi benm önceki denememde bu 12.3 çıktı kimyasal gebelik olmuştu ondan korkuyorum biraz bilmiyorum cuma günü daha net öğrenicem galiba

benımde 2 kaybım var anlıyorum tedırgınlıgı dah apzoıtıfı gormeden kayıp edıcegım dusuncesı yıyor benı. halbukı belkı tutmıcak bıle... İnşallah bukez öyle olmaz ve guzel sonuclar alırsın kat kat artar degerın

hepimizin inş cnm güzel sonuçlar alırız İnş bebişlerimize kavuşuruz mevlam nasip etsin inş

Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 kimyasal gebelikle sonuçlanan 2 aşılama yaşadım. Ama olumlu olacak diye kendine cümleler kur.zihninde değerin vücudunda artışını arttığını hayal et .inşallah sağlıklıysa,zamanı geldiyse Bırakmayacak zaten seni.benimde ayın 18 inde transfer im oldu 30 ü test günüm .güzel olacak insallah hersey

Tebrikler cnm mevlam daim etsin kaçıncı gün embriyosuydu senin benmde 9. Günümdü 19.31 çıktı
Benim 5. Gün embriyosu ve dondurulmustu. 2 embriyo yerleştirildi. Bence umutsuzluga kapılma. Değerin normal. Doktor bana degeriniz yüksek ikiside olmuş olabilir dedi. Gönlünü ferah tut. Olacak Allahin izni ile....

ayyy zeynep çılgınlıgı buuuuuuuuuuuuuuuuuu benım test gunum 4 ocak ben 6 ocakta yapıcam inadınaaa

Benim 5. Gün embriyosu ve dondurulmustu. 2 embriyo yerleştirildi. Bence umutsuzluga kapılma. Değerin normal. Doktor bana degeriniz yüksek ikiside olmuş olabilir dedi. Gönlünü ferah tut. Olacak Allahin izni ile....
İçimi rahatlattın biraz cnm inş şimdi daha umutlu bakıyorum İnş hepimizin olsun en güzel haberler seninde kat kat artsın İnş cnm benmde dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu

çook saol cnm mevlam hayırlısını versin İnş güzel desteğin için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…