Kaç tane embriyo transfer edildi sana Can'ımKızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildiKaç tane embriyo transfer edildi sana Can'ım
Yapmaaaaaaa yapmayiiiinnnnn benim yuzumden noooluuurrrr ayyyyy test mest yapmaaaaa
Canım tebrikler daha dokuzuncu gün bence katlar ucgunde Allah utandirmasin darısı bizim basimizaTebrikler cnm mevlam daim etsin kaçıncı gün embriyosuydu senin benmde 9. Günümdü 19.31 çıktı
Canım tebrik ederim darısı bizim basimizaKızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
Amin cnm inş sizlere çok daha yüksek sonuçlar çıkar çok saolCanım tebrikler daha dokuzuncu gün bence katlar ucgunde Allah utandirmasin darısı bizim basimiza
Canim eger catlatma ignesi vurunali 10 yada15 gun olduysa pozitif insallahKızlar ne olur bir bakın cumartesi iki yumurta transfer edildi ve dayanamadım test yaptım dandik testlerden sabah yapmam gerekirken bu saatte yaptığım halde iki çizgi çıkıyor sizce hamilemiyimdir
Canim eger catlatma ignesi vurunali 10 yada15 gun olduysa pozitif insallah
canimmm vallahi icim sizladi insallah dilegin gerceklesir rabbim insallahÇatlatma ayın 14 idi yani bugün tam 10 gün olmuş Allah'ım ne olur ben ve benim gibi tüm kadınları sevindir dün kandil gecesi dua ettim bugün çok beklediğimiz ama olmayan bir ev işimiz ile ilgili güzel haber aldım bebeklerim tutunsun olsun ne olur bu duamda kabul olsun yarabbim
Kuzum biz yeni başladık 4 ay oldu ama öyle umutsuz konuştu ki doktor yerle bir oldu moralim inşallah silinmezcanimmm vallahi icim sizladi insallah dilegin gerceklesir rabbim insallah
bak istersen her gun sabah ilk idrarinla yap eger gitgide siliklesiyorsa ilacin etkisi eger ayni kaliyosa innnsaaalllaahhhh pozitiftir
kacinci denemen kac yildir bekliyorsun
Bende 3 4 5 6 gün bile pozitf ckti cnm bende demk etkisi uzun sürdü bugn de yapmdm esm test almadi ama evde ovu var 15 20 tane onları yapim bariNeler olmuş yokken testleri olumlu olan arkadaşlar için çok sevindim bizim test günude gelse artık ... bu arada bende catlama ignesi oldum 10 gün oldu sırf meraktan bu gün test yaptım 5. Günüm du bu gün catlama ignesinin etkisi kalmamış demekki tek çizgi çıktı arkadaşlar ....
İslh igne etkisi değildir islh hamişsindir cnmm... bende bu gün aldım test evde duruyo şu hassas testlerden 8. Gun yapıcam diğerini bu gün yaptım zaten....Bende 3 4 5 6 gün bile pozitf ckti cnm bende demk etkisi uzun sürdü bugn de yapmdm esm test almadi ama evde ovu var 15 20 tane onları yapim bari
Tam benlik bu süpermis ben smdi ne zmn idrar da ogreneblrmBu üç günlük embriyo rahimde gelişimi Eki Görüntüle 1726326
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?