transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar ne olur bir bakın cumartesi iki yumurta transfer edildi ve dayanamadım test yaptım dandik testlerden sabah yapmam gerekirken bu saatte yaptığım halde iki çizgi çıkıyor sizce hamilemiyimdir

Eklentiler

• image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar ne olur bir bakın cumartesi iki yumurta transfer edildi ve dayanamadım test yaptım dandik testlerden sabah yapmam gerekirken bu saatte yaptığım halde iki çizgi çıkıyor sizce hamilemiyimdir
Canim eger catlatma ignesi vurunali 10 yada15 gun olduysa pozitif insallah

Canim eger catlatma ignesi vurunali 10 yada15 gun olduysa pozitif insallah

Çatlatma ayın 14 idi yani bugün tam 10 gün olmuş Allah'ım ne olur ben ve benim gibi tüm kadınları sevindir dün kandil gecesi dua ettim bugün çok beklediğimiz ama olmayan bir ev işimiz ile ilgili güzel haber aldım bebeklerim tutunsun olsun ne olur bu duamda kabul olsun yarabbim

canimmm vallahi icim sizladi insallah dilegin gerceklesir rabbim insallah
bak istersen her gun sabah ilk idrarinla yap eger gitgide siliklesiyorsa ilacin etkisi eger ayni kaliyosa innnsaaalllaahhhh pozitiftir
kacinci denemen kac yildir bekliyorsun

canimmm vallahi icim sizladi insallah dilegin gerceklesir rabbim insallah
bak istersen her gun sabah ilk idrarinla yap eger gitgide siliklesiyorsa ilacin etkisi eger ayni kaliyosa innnsaaalllaahhhh pozitiftir
kacinci denemen kac yildir bekliyorsun
Kuzum biz yeni başladık 4 ay oldu ama öyle umutsuz konuştu ki doktor yerle bir oldu moralim inşallah silinmez
Yarın E2 estradion ve progesteron testi istediler onu yaptıracağım ne için lazım bilmiyorum acaba hamilelik çıkarmı

Neler olmuş yokken testleri olumlu olan arkadaşlar için çok sevindim bizim test günude gelse artık ... bu arada bende catlama ignesi oldum 10 gün oldu sırf meraktan bu gün test yaptım 5. Günüm du bu gün catlama ignesinin etkisi kalmamış demekki tek çizgi çıktı arkadaşlar ....

Bende 3 4 5 6 gün bile pozitf ckti cnm bende demk etkisi uzun sürdü bugn de yapmdm esm test almadi ama evde ovu var 15 20 tane onları yapim bari

Bende 3 4 5 6 gün bile pozitf ckti cnm bende demk etkisi uzun sürdü bugn de yapmdm esm test almadi ama evde ovu var 15 20 tane onları yapim bari
İslh igne etkisi değildir islh hamişsindir cnmm... bende bu gün aldım test evde duruyo şu hassas testlerden 8. Gun yapıcam diğerini bu gün yaptım zaten....

Buda beş günlük embriyo nun rahimde gelisimi..

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-23-20-25-57.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 268
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…