Transfer yaptıran hanımlar bakar mısınız acil 😔

Diger tarafa yaptirin siz de. Yapan kisiye de ilaci yavas sikmasini soyleyin. Acele etmesin ilac yagli oldugu icin hizli sikinca dagilmiyor odem ve agri yapiyor.
İki tarafıma da yaptırıyorum zaten iki tarafta şiş . Aslında yavaş sıkıyor ama bilmiyorum niye böyle oldu

İki tarafıma da yaptırıyorum zaten iki tarafta şiş . Aslında yavaş sıkıyor ama bilmiyorum niye böyle oldu
O zaman yuksek ihtimal enfeksiyon kapti. Ben de 12 gundur her gun yaptiriyorum. Transferden sonra ilave olarak proluton igneye de basladim. Ilk vurulan gun ve ertesi gun agri hissediyordum ama son iki gundur alistim sanirim ne agri ne sizi kaldi. Siz ilac saatinizden oldukca erken arayin doktoru. Ilac turunu degistirse de bazen eczanelerde bulunamıyor. Aramak ya da depodan getirtmek icin vaktiniz olsun.

Bu forumda başka bir konuda okumuştum.
Progestan iğneden dolayı ciddi enfeksiyon sorunu yaşadığını yazmıştı biri. Eşi doktordu ve iğneyi eşi yapmış. Yani tecrübeli insanlar yapınca bile enfeksiyon oluşabiliyormuş.

Hanımlar ben progestan iğne vurduruyorum kalçadan 5.iğnemi oldum bugün ve şişti vurulan yerler hem sağ hem sol kalçamda şişti ve acıyor yine oraya iğne vurduramam çok acıyor yarın transferim var iğne sabahtan vuruluyor . Acaba yarın vurdurmasam bir şey olur mu Kİ bi iğne vurdurmadım diye hamilelik tutmaz mı ? Doktora söyleyeceğim başka ilaç versin diye zaten yarın
Progesteron değerleri gebelik tutunana kadar çok önemli. Göbekten vurulan muadil şeklide var. Çok pahalı ama en azında kalçalar biraz rahatlayana kadar bir kutu alabilirsiniz

Progesteron değerleri gebelik tutunana kadar çok önemli. Göbekten vurulan muadil şeklide var. Çok pahalı ama en azında kalçalar biraz rahatlayana kadar bir kutu alabilirsiniz
Evet bencede yarın doktora söyleyecem korkuyorum ya bir şey olursa diye

Canim cok gecmis olsun allah gönlüne göre versin , bence her ilacin dozu var birakma yapmamazlik etme sonuna gelmissin zaten islemin bacakdan yada karin bölgesinde yapabilirsin bence doktorundan bilgi alsan telefondan ?

Bu forumda başka bir konuda okumuştum.
Progestan iğneden dolayı ciddi enfeksiyon sorunu yaşadığını yazmıştı biri. Eşi doktordu ve iğneyi eşi yapmış. Yani tecrübeli insanlar yapınca bile enfeksiyon oluşabiliyormuş.
😩 valla nasıl olcak bu durum nasıl ilerleyecek bilmiyorum 😩

Canim cok gecmis olsun allah gönlüne göre versin , bence her ilacin dozu var birakma yapmamazlik etme sonuna gelmissin zaten islemin bacakdan yada karin bölgesinde yapabilirsin bence doktorundan bilgi alsan telefondan ?
Hemşireye söyleyeceğim doktorun numarası yok bende mecbur yarın vurulacam 😩😩😩

Evet bencede yarın doktora söyleyecem korkuyorum ya bir şey olursa diye
Bende göbekten vuruldum kalçalarım çok kötü oluyordu diye. Prolutex i 1 hafta daha sonra ki hafta progestan şeklinde ilerledim hep. Yoksa kalçalar dayanılmaz oluyor

Hemşireye söyleyeceğim doktorun numarası yok bende mecbur yarın vurulacam 😩😩😩
Keske hastaneden direk bilgi alsan dene simdi nolcakki 🙂 korkma hersey güzel geccek benle esimde tüp bebek düsnyrz pcoluyum islem yaptirdiktan sonra benide bilgilendirirmisin cok heycanliyim yaptirmak icin❤️🙏🧿 allah yarin yardimcin olsun canim yaptirdktan sonra hic düsünme normal hayatina devam et 🌺💐

Keske hastaneden direk bilgi alsan dene simdi nolcakki 🙂 korkma hersey güzel geccek benle esimde tüp bebek düsnyrz pcoluyum islem yaptirdiktan sonra benide bilgilendirirmisin cok heycanliyim yaptirmak icin❤️🙏🧿 allah yarin yardimcin olsun canim yaptirdktan sonra hic düsünme normal hayatina devam et 🌺💐
Şu an hastaneye gidiyoruz iğneyi vurdurdum başka bi hemşire yaptı acımadı hiç girerken çıkarırken biraz acıdı sadece . Ayy çok heyecanlıyım 1 lt su ile gelin dedi idrara sıkışık yapılıyormuş işlem . Hadi hayırlısı anlatırım olup biteni 💗💗💗

Bugün vurdurdum başka hemşire yaptırma acımadı çıkarırken acıdı . Diğer hemşirenin eli sert ya valla hoplatıyor beni iğneyi sokarken😩 şimdi hastaneye gidiyorum heyecanlıyım 🥹🥹🥹🥹

Bnde,sabah gittim iğneye bi önceki iğne yerine vurmuş söylemeyi unuttum tabi dier tarafa vur die mahf oldum ya . Sonu güzel olsn inşallah
Geçmiş olsun aslında görür ordan iğne izi yerini niye aynı yere yaptı Kİ . Ben transfer oldum yatıyorum 4 saat yatacakmışım

Back
X