Transfer yaptıran hanımlar bakar mısınız acil 😔

Hanımlar ben progestan iğne vurduruyorum kalçadan 5.iğnemi oldum bugün ve şişti vurulan yerler hem sağ hem sol kalçamda şişti ve acıyor yine oraya iğne vurduramam çok acıyor yarın transferim var iğne sabahtan vuruluyor . Acaba yarın vurdurmasam bir şey olur mu Kİ bi iğne vurdurmadım diye hamilelik tutmaz mı ? Doktora söyleyeceğim başka ilaç versin diye zaten yarın
Progesteron yagli ignedir. Sizi bilgilendirmeleri lazim. Isittikdan sonra vurmali. Eger igmeye çeker gibi hemen sogul soguk vurduysaniz ve pamukla kasin uzerinden ovmadiysaniz abseler oluşur. Dogru vurunca sorun da kalmiyor canim. Doktoruna soylr belki yerleri iyileşene kadar ayni doza denk gelen fitil verir

Bende 3 ay hergün progestan vuruldum bir sağdan bir soldan 2 sene geçti hala kaşınıyor bazen. Ama hiç şişme olmadı 😐

Bugün vurdurdum başka hemşire yaptırma acımadı çıkarırken acıdı . Diğer hemşirenin eli sert ya valla hoplatıyor beni iğneyi sokarken😩 şimdi hastaneye gidiyorum heyecanlıyım 🥹🥹🥹🥹
Gecmis olsun canim gerisi artik nasip keyfini cikar sürecin🍀🙏

Şu an hastaneye gidiyoruz iğneyi vurdurdum başka bi hemşire yaptı acımadı hiç girerken çıkarırken biraz acıdı sadece . Ayy çok heyecanlıyım 1 lt su ile gelin dedi idrara sıkışık yapılıyormuş işlem . Hadi hayırlısı anlatırım olup biteni 💗💗💗
Yaa cok heycanli 😍 Rabbim güzel hayirli haberler almayi nasip etsin iyi hissedince anlat lütfen🙏💐

Hanımlar ben progestan iğne vurduruyorum kalçadan 5.iğnemi oldum bugün ve şişti vurulan yerler hem sağ hem sol kalçamda şişti ve acıyor yine oraya iğne vurduramam çok acıyor yarın transferim var iğne sabahtan vuruluyor . Acaba yarın vurdurmasam bir şey olur mu Kİ bi iğne vurdurmadım diye hamilelik tutmaz mı ? Doktora söyleyeceğim başka ilaç versin diye zaten yarın
Merhabalar şimdiden hayırlısı olsun saglikla guzel haber alin inşallah. Ama ne olursa olsun doktorunuzun haberi olmadan igne birakmayin. Birgun daha dayananin karından vurulan igne var progestan dex onu sorun doktorunuza 12. Haftaya kdr onu kullandim agri sizi hic bisey yok. Ama sakin kafaniza gore yapmamazlik yapmayın lutfen🙏

Merhabalar şimdiden hayırlısı olsun saglikla guzel haber alin inşallah. Ama ne olursa olsun doktorunuzun haberi olmadan igne birakmayin. Birgun daha dayananin karından vurulan igne var progestan dex onu sorun doktorunuza 12. Haftaya kdr onu kullandim agri sizi hic bisey yok. Ama sakin kafaniza gore yapmamazlik yapmayın lutfen🙏
Merhaba teşekkürler inşallah hayırlı olur 🥰 doktor yine verdi o iğneyi ama bu sabah vurdurduğumda başka bi hemşire vurdu o acıtmadı diğer hemşire baya acıtıyordu kalçam kasılıyordu resmen daha erken gidip o hemşireye vurduracağım artık 12 boyunca kullanmam gerek yine 19 Eylül test günüm

Bende taze transfer oldum sa size dikkat etmeniz gereken herhangi bişey söylendiği bana sadece iki gün dinlen sonra normal hayatına dön dediler
Bugün mü oldunuz ? Banada 3 gün dinlen dediler tuvalete kalk sadece dediler . 3.günden sonrada yorucu şeyler yapma dedi

abartma canım ya sonuca bak sen yavas yavas ovala,kremle geçer tek derdimiz o olsun:)
Abartma diyorsunuz ama biz vuruldunuz mu biliyor musunuz acısını bana bugün hemşire bile ben o iğneyi bir kere vurdum sadece ama onun acısı çok kötü hergün vurulana Allah yardım etsin dedi böyle bi acı işte

Abartma diyorsunuz ama biz vuruldunuz mu biliyor musunuz acısını bana bugün hemşire bile ben o iğneyi bir kere vurdum sadece ama onun acısı çok kötü hergün vurulana Allah yardım etsin dedi böyle bi acı işte
Ah canim ya 3tup bebek yaptım ve günlerce vuruldum,ama o hiç umursamadım hep sonuca odaklandım,ne kadar düşük yapsam da o acıları hiç düşünmedim,ondan diyorum takılma iğne acisina sonuca bak herşey güzel olsun

Ah canim ya 3tup bebek yaptım ve günlerce vuruldum,ama o hiç umursamadım hep sonuca odaklandım,ne kadar düşük yapsam da o acıları hiç düşünmedim,ondan diyorum takılma iğne acisina sonuca bak herşey güzel olsun
Yaaaaa 😞 kusura bakmayın bilemedim 😔 ne sorunun vardı 3 tüp bebekte tutmadı peki

Back
X