- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Hadi hayirli olsun. Buralarda çok dolanma zaman geçmez yoksaGeçmiş olsun aslında görür ordan iğne izi yerini niye aynı yere yaptı Kİ . Ben transfer oldum yatıyorum 4 saat yatacakmışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirli olsun. Buralarda çok dolanma zaman geçmez yoksaGeçmiş olsun aslında görür ordan iğne izi yerini niye aynı yere yaptı Kİ . Ben transfer oldum yatıyorum 4 saat yatacakmışım
Ne bilim farketmedi heraldeGeçmiş olsun aslında görür ordan iğne izi yerini niye aynı yere yaptı Kİ . Ben transfer oldum yatıyorum 4 saat yatacakmışım
Hayirlisiyla insallahGeçmiş olsun aslında görür ordan iğne izi yerini niye aynı yere yaptı Kİ . Ben transfer oldum yatıyorum 4 saat yatacakmışım
SağolunHayirlisiyla insallahadetten kaç gün sonra yaptı transferi?
Progesteron yagli ignedir. Sizi bilgilendirmeleri lazim. Isittikdan sonra vurmali. Eger igmeye çeker gibi hemen sogul soguk vurduysaniz ve pamukla kasin uzerinden ovmadiysaniz abseler oluşur. Dogru vurunca sorun da kalmiyor canim. Doktoruna soylr belki yerleri iyileşene kadar ayni doza denk gelen fitil verirHanımlar ben progestan iğne vurduruyorum kalçadan 5.iğnemi oldum bugün ve şişti vurulan yerler hem sağ hem sol kalçamda şişti ve acıyor yine oraya iğne vurduramam çok acıyor yarın transferim var iğne sabahtan vuruluyor . Acaba yarın vurdurmasam bir şey olur mu Kİ bi iğne vurdurmadım diye hamilelik tutmaz mı ? Doktora söyleyeceğim başka ilaç versin diye zaten yarın
Gecmis olsun canim gerisi artik nasip keyfini cikar sürecinBugün vurdurdum başka hemşire yaptırma acımadı çıkarırken acıdı . Diğer hemşirenin eli sert ya valla hoplatıyor beni iğneyi sokarkenşimdi hastaneye gidiyorum heyecanlıyım
![]()
Yaa cok heycanliŞu an hastaneye gidiyoruz iğneyi vurdurdum başka bi hemşire yaptı acımadı hiç girerken çıkarırken biraz acıdı sadece . Ayy çok heyecanlıyım 1 lt su ile gelin dedi idrara sıkışık yapılıyormuş işlem . Hadi hayırlısı anlatırım olup biteni![]()
Merhabalar şimdiden hayırlısı olsun saglikla guzel haber alin inşallah. Ama ne olursa olsun doktorunuzun haberi olmadan igne birakmayin. Birgun daha dayananin karından vurulan igne var progestan dex onu sorun doktorunuza 12. Haftaya kdr onu kullandim agri sizi hic bisey yok. Ama sakin kafaniza gore yapmamazlik yapmayın lutfenHanımlar ben progestan iğne vurduruyorum kalçadan 5.iğnemi oldum bugün ve şişti vurulan yerler hem sağ hem sol kalçamda şişti ve acıyor yine oraya iğne vurduramam çok acıyor yarın transferim var iğne sabahtan vuruluyor . Acaba yarın vurdurmasam bir şey olur mu Kİ bi iğne vurdurmadım diye hamilelik tutmaz mı ? Doktora söyleyeceğim başka ilaç versin diye zaten yarın
abartma canım ya sonuca bak sen yavas yavas ovala,kremle geçer tek derdimiz o olsun:)Yaaaaagerçekten çok acıyor şişmese neyse ama şişti birde
![]()
Merhaba teşekkürler inşallah hayırlı olurMerhabalar şimdiden hayırlısı olsun saglikla guzel haber alin inşallah. Ama ne olursa olsun doktorunuzun haberi olmadan igne birakmayin. Birgun daha dayananin karından vurulan igne var progestan dex onu sorun doktorunuza 12. Haftaya kdr onu kullandim agri sizi hic bisey yok. Ama sakin kafaniza gore yapmamazlik yapmayın lutfen![]()
Bende taze transfer oldum sa size dikkat etmeniz gereken herhangi bişey söylendiği bana sadece iki gün dinlen sonra normal hayatına dön dedilerSağolunben adet olmadan yapıldı taze transfer oldum
Bugün mü oldunuz ? Banada 3 gün dinlen dediler tuvalete kalk sadece dediler . 3.günden sonrada yorucu şeyler yapma dediBende taze transfer oldum sa size dikkat etmeniz gereken herhangi bişey söylendiği bana sadece iki gün dinlen sonra normal hayatına dön dediler
Abartma diyorsunuz ama biz vuruldunuz mu biliyor musunuz acısını bana bugün hemşire bile ben o iğneyi bir kere vurdum sadece ama onun acısı çok kötü hergün vurulana Allah yardım etsin dedi böyle bi acı işteabartma canım ya sonuca bak sen yavas yavas ovala,kremle geçer tek derdimiz o olsun:)
Ah canim ya 3tup bebek yaptım ve günlerce vuruldum,ama o hiç umursamadım hep sonuca odaklandım,ne kadar düşük yapsam da o acıları hiç düşünmedim,ondan diyorum takılma iğne acisina sonuca bak herşey güzel olsunAbartma diyorsunuz ama biz vuruldunuz mu biliyor musunuz acısını bana bugün hemşire bile ben o iğneyi bir kere vurdum sadece ama onun acısı çok kötü hergün vurulana Allah yardım etsin dedi böyle bi acı işte
YaaaaaAh canim ya 3tup bebek yaptım ve günlerce vuruldum,ama o hiç umursamadım hep sonuca odaklandım,ne kadar düşük yapsam da o acıları hiç düşünmedim,ondan diyorum takılma iğne acisina sonuca bak herşey güzel olsun
Tuttu da düştüler canın pco var sadeceYaaaaakusura bakmayın bilemedim
ne sorunun vardı 3 tüp bebekte tutmadı peki
Allahım inşallah kendiliğinden nasip ederTuttu da düştüler canın pco var sadece![]()
Amin inşallah Allah'ın nasip etsin herkese diyet yaptım canım adetlerim düzene girdi çok şükürAllahım inşallah kendiliğinden nasip ederPco için tedavi olmadınız mı
Şükür iyi tez zamanda olur inşallah bebeğinizAmin inşallah Allah'ın nasip etsin herkese diyet yaptım canım adetlerim düzene girdi çok şükür