Transferde sayı en fazla kaç oldunuz

Orda 4 Embryo transferi olan birinin 4 ü de tutmuştu kız karında 2 tanesini canlı canlı sonlandırıldı travma olmuştu geri kalan 2 sini de doğurdu yoğun bakım süreçleri oldu ve şuan sağlıklılar
Yani bilmiyorum orada tedaviye devam etmeyi bir daha değerlendirin bence. Bu yaptığı hiç doğru değil.

34 yaş tutup sağlıklı ilerlemesi benim için önemli herkes şuan zaten 2 ve üstü koyduruyor
Herkes diye genelleme yapmayın lütfen. Hiçbir merkezde böyle bir şey yapılmıyor. Benim doğal yollarla gebelik şansım sıfırken iki embriyonun lafını bile açtırmadılar. Yasal değil. Dediler. Siz dört altı embriyoda bahsediyorsunuz. Bir doktorun bunu normalleştirmesi gerçekten çok anormal

34 yaş tutup sağlıklı ilerlemesi benim için önemli herkes şuan zaten 2 ve üstü koyduruyor
Kimse 2 ve üzeri koydurmuyor inanın ki sizin gittiğiniz merkez öyle olabilir ama heryer oyle r değil çünkü yasal değil. Yasal olsa bile herkes cesaret etmez böyle bir duruma. Bende tüp bebkle hamileyim ve hiç duymadım dediğiniz gibi bir şey. 2 embriyo tamam ama üzeri gerçekten çok tuhaf.

Yok şoktayım uzun zamandır beni bu kadar dehşete düşüren bir şey okumamıştım burada. Bu doktorun şikayet edilmesi gerekiyor bence. Bu yaptığının normal olduğuna inandırmış herkesi de.
Neden bu kadar şok oluyorsunuz ben çok duydum böyle yapanı ilk defa duymanız çok garip ben kimle konuşsam 4 ve üstü oldum dedi bana

Neden bu kadar şok oluyorsunuz ben çok duydum böyle yapanı ilk defa duymanız çok garip ben kimle konuşsam 4 ve üstü oldum dedi bana
Çünkü normal bir durum değil bu hanımefendi. Tabiki Şok olurum. Konuştuğumuz herkes aynı merkezde mi transfer oldu?

Aret kamer arkadaşıma 3 tane koydu

Yok şoktayım uzun zamandır beni bu kadar dehşete düşüren bir şey okumamıştım burada. Bu doktorun şikayet edilmesi gerekiyor bence. Bu yaptığının normal olduğuna inandırmış herkesi de.
Ben de dehşet içerisindeyim gerçekten ikiz gebeyim, Rabbime emanet olsunlar, her ultrasonda içim gidiyor birinden birine birşey olacak diye. Direkt ekrana bakıyorum. Karında sonlandırmayı yanlış anladığımı düşünmüştüm, çok üzgünüm çok şu an.

Çünkü normal bir durum değil bu hanımefendi. Tabiki Şok olurum. Konuştuğumuz herkes aynı merkezde mi transfer oldu?
Hayır Aret kamer de biri diğeri başka merkez biri de bahçeci aslında yapan o kadar çok yer var ki siz ilk defa duyuyorsunuz ondan çom şaşkınsınız

Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Şaka gibi değil mi transferi yapıp tuttu diye canlı bebeğin yaşamına son verebilmek. Tamamen mantık dışı

Hayır Aret kamer de biri diğeri başka merkez biri de bahçeci aslında yapan o kadar çok yer var ki siz ilk defa duyuyorsunuz ondan çom şaşkınsınız
Hala daha aynı şeyi söylüyorum. Normal ve sağlıklı değil. Dört tan transfer olayım. Tutarsa ikisini sonlandırırım bu düşünceler de sağlıklı değil. Bir doktorun bu şekilde yönlendirmesi hiç sağlıklı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…