Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gunun aksamina ayakta ilik bi suyla kisa bi dus almistimTransferden kaç gün sonra duş aldınız kızlar
3.gunun aksamina ayakta ilik bi suyla kisa bi dus almistim
Bana ayakta sicak olmayan suyla kisa bi dus alabilirsin demisti doktorumOturarak mı demişti doktorum tam hatırlanıyorum ama nasıldı acaba
Bana ayakta sicak olmayan suyla kisa bi dus alabilirsin demisti doktorum
Ben pozitifi aldıktan sonra ayakta ılık bir duş aldım. Dr ayakta duş almamı söylemişti ve ılık suyla. Transferden sonra sadece saçımı yıkadım eşim yardım etti. Vücudumu sürekli olarak sildim. Pozitifi aldıktan sonra durumu aldım.![]()
Vallaha ne yalan diyim içimden banyo yapmak hiç gelmiyordu ne hikmetse. İnan transferden sonra aklımdaki tek şey bebeklerimin bana tutunmasıydı ve duş almadım iyikide öyle yapmışım. Şuan ikizlerime hamileyim dilerim isteyen olmayan herkese nasip eder bu duyguyuİnsan napcanı şaşırıyor ya napcamı bilemedim![]()
Vallaha ne yalan diyim içimden banyo yapmak hiç gelmiyordu ne hikmetse. İnan transferden sonra aklımdaki tek şey bebeklerimin bana tutunmasıydı ve duş almadım iyikide öyle yapmışım. Şuan ikizlerime hamileyim dilerim isteyen olmayan herkese nasip eder bu duyguyu![]()
Canım benim transferim biraz uzun sürdü niye bilmiyorumAmin canım inşallahtransferden sonra ne zaman tuvalete çıktın birde transferden sonra sedyeyle odaya geldin yatırdılar mı masada canım
Canım benim transferim biraz uzun sürdü niye bilmiyorumProf yaptı transferimi baya detaylı uğraştı sağolsun. Transfer oldu masada 15 dk yatırdılar sonra hiç ayağa kaldırmadan sedyeye aldılar. Masada hasta bezi bağlandı ve odaya alındım. İdrarımı hasta bezine yapmamı söyledi hemşire. Kesinlikle 2 saat ayağa kalkmıcaksın dediler ve kalkmadım. İğrenerek utanarakta olsa İdrarımı hasta bezine yaptım transferden 25 dk Sonra. Ama bilseydim o kadar su içmezdim çünkü masada o kadar zorlandım ki anlatamam
zor geçti biraz transfer ama olsun meleklerim için değer
![]()
Ya aslında yarım saat uzanmak yetiyormuş ama işte biz çok evhamlı olduğumuz için herşeyi dert ediyoruzEvet canım çok zor oluyor bende habire su içtim iyi görünsün diye kendi kendime öyle düşündümtransfer için aşağıya indiğimde orda sebil gördüm hala içmeye devam ettim
doktor sıkışıksan fazla içme miğden bulanır dedi yoksa daha içecektim yani
nerden içtim çok sıkıştım transferden sonra beş dakka sonra falan sedyeye alındım odaya geldim ellinci dakkada falan tuvalete çıktım dayanamadım yarım saat sonra çıkabilirsiniz demişlerdi.Sonra bidaha çıktım falan inşAllah etki etmemiştir canım ya toplamda 3bucuk saat yattım hastanede
Ya aslında yarım saat uzanmak yetiyormuş ama işte biz çok evhamlı olduğumuz için herşeyi dert ediyoruzsonra pozitifi alınca acaba kan değerim yükselecek mi diyoruz. Kan değeri yükseliyo keseyi görecek miyiz? İnan hiç bitmiyor bizim merakımız
mesela ben şimdide cinsiyetlerini merak ediyorum acaba kız mı erkek mi sağlıklı mı büyüdüler mi. Eşimin kafasını şişiriyom sabah akşam
inşallah sende yaşarsın bu meraklanmaları
![]()
Amin canım bende iki sene bekledim bebeğimi. Hamile görünce gözüm dökülüyordu. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Benim ilk denemeydi.3. Gün embriyoydu ve taze transfer oldum. Çift embriyo konuldu. Çok şükür tuttu ikiside.Evet canım ya kolay süreçlerden geçmiyoruz valla her anımız bir evhamrabbim bizim gibi uğraşan herkesin kucağını doldursun gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz
inşAllah yaşarım canım inşAllah o kadar merak ediyorum ki o duyguları içim gidiyor böyle..bakalım canım senin kaçıncı gün embriyosuydu ilk denemenmiydi