Transferden kaç gün sonra duş aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakıldı herşey normaldi ama hasta değilim Allah’a şükür 🙏 bir ateş geldi geçti ilaçlar yaptı heralde hormonlar yükselince ateşim çıktı 🤒
Ah canım hamilelikte daha neler yaşayacaksın.bir günün bir gününe uymayacak.her günün farklı olacak canım hormonlar o kadar etkiliyor ki insanı ben hiç böyle hayal etmemiştim 😄😄 resmen zayıfladım üç kilo verdim 2 haftada 😄 ağız tadın tamamen değişiyor ne yersen ye o tat gitmiyor ağzından. Ben yeni yeni kendime geldim 😊 Allah yardımcın olsun canım

Ah canım hamilelikte daha neler yaşayacaksın.bir günün bir gününe uymayacak.her günün farklı olacak canım hormonlar o kadar etkiliyor ki insanı ben hiç böyle hayal etmemiştim 😄😄 resmen zayıfladım üç kilo verdim 2 haftada 😄 ağız tadın tamamen değişiyor ne yersen ye o tat gitmiyor ağzından. Ben yeni yeni kendime geldim 😊 Allah yardımcın olsun canım
Sağolasın canım benim 🥰 seninde öyle ♥️ Kolay değil bir can taşımak 🙈 daha neler yaşıycaz yeterki olsun da razıyız çekmeye 🤲 rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Sağolasın canım benim 🥰 seninde öyle ♥ Kolay değil bir can taşımak 🙈 daha neler yaşıycaz yeterki olsun da razıyız çekmeye 🤲 rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Sende sağol canım benim😊 ama en güzel yanı her geçen gün karnımın büyüdüğünü görmek ve hissetmek. Tabi ki evlatlarımız sağlıklı olsun 9 ay böyle olmaya razı oluruz 😊🙏

Sende sağol canım benim😊 ama en güzel yanı her geçen gün karnımın büyüdüğünü görmek ve hissetmek. Tabi ki evlatlarımız sağlıklı olsun 9 ay böyle olmaya razı oluruz 😊🙏
Tabi ki canım emeklilerinin karşılığını almışsın ne güzel Anne olmaya hazırlanıyorsun gerisi vız gelir 🥰🥰

Tabi ki canım emeklilerinin karşılığını almışsın ne güzel Anne olmaya hazırlanıyorsun gerisi vız gelir 🥰🥰
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Rabbim sizlerede tattırsın inşallah 😍😊

Back
X