Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5aa kalitede embriyo transferi oldum 5 ağustosta ne zaman idararda belli olur çok heyecanlıyım
Amin Allah razı olsunBen 5.gün embriyosu çift transfer olmuştum. transfer günü hariç 6.gün test yaptım pozitif çıktı ama herkeste değişebilir bekleyebilirseniz kan test gününüzü bekleyin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün Amin![]()
Ben 10.gün vermiştim kan öyle öğrenmiştim inşallah sizde güzel haberler alırsınız5aa kalitede embriyo transferi oldum 5 ağustosta ne zaman idararda belli olur çok heyecanlıyım
İnşallahBen 10.gün vermiştim kan öyle öğrenmiştim inşallah sizde güzel haberler alırsınız![]()
aynı gündeyim bugün 6. günüm doldu evde testim de var ama kendimi zor tutuyorum yapmamak içinTransfer gunu haric 6. gun idrarda cikmisti benim de, ayni gun kan da vermistim pozitifti![]()
Ben de 6 günü idrarda görmüştümaynı gündeyim bugün 6. günüm doldu evde testim de var ama kendimi zor tutuyorum yapmamak için![]()
valla mııBen de 6 günü idrarda görmüştüm
14 gün çok fazla canım 10 gün gibi sürede gidiyorvalla mııya şöyle ben 27 sinde ovitrelle vuruldum o da kandan 14 günde gidiyormuş ve beta hcg içeriyormuş henüz kanımdan gitmedi yani idrar testini yanıltmasın sonra
![]()
Ben de vurmuştum ovitrelle transfer günü ve transferden 3 gün sonra14 gün çok fazla canım 10 gün gibi sürede gidiyor
öyle mii ya chat gpt ye sordum o da yanıltır deyince bi arada kaldım şimdi pozitif görürüm iğne etkisidir hayal kırıklığına uğrarım diye14 gün çok fazla canım 10 gün gibi sürede gidiyor
Yaptinmi canimöyle mii ya chat gpt ye sordum o da yanıltır deyince bi arada kaldım şimdi pozitif görürüm iğne etkisidir hayal kırıklığına uğrarım diyetamam bakayım kendimi tutmaya çalışacağım ama çok da dayanamazsam yaparım
![]()
yapmadım canım ya tuttum kendimi son iki gün eşim yanıltır üzülürsün yapma dedi bakalım hayırlısıYaptinmi canim
Haklısın canım Allah gönlüne göre versinyapmadım canım ya tuttum kendimi son iki gün eşim yanıltır üzülürsün yapma dedi bakalım hayırlısıa
yapmadım canım ya tuttum kendimi son iki gün eşim yanıltır üzülürsün yapma dedi bakalım hayırlısı
Ovitrelle vurulduysan bekle derim yalanci cikarabiliyor, ben vurulmamistimaynı gündeyim bugün 6. günüm doldu evde testim de var ama kendimi zor tutuyorum yapmamak için![]()
hmm tamamdır son iki günüm sabredeceğim artık teşekkürlerOvitrelle vurulduysan bekle derim yalanci cikarabiliyor, ben vurulmamistim![]()
amin canım cümlemizeA
Haklısın canım Allah gönlüne göre versin
Belirtin varmıamin canım cümlemize![]()