Az önce kan verdim sonucunu bekliyorumSonucun belli oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce kan verdim sonucunu bekliyorumSonucun belli oldu mu
Kaçıncı gün bugün canım?Az önce kan verdim sonucunu bekliyorum
Bugün transfer günüm hariç 9 günKaçıncı gün bugün canım?
Benim de 8. Ben de 9. Gün yapmayı düşünüyorum. Ama bir yandan da bugünden mi yapsam diyorumBugün transfer günüm hariç 9 gün
Benimde 5 aa kalitedeydiBenim de 8. Ben de 9. Gün yapmayı düşünüyorum. Ama bir yandan da bugünden mi yapsam diyorumbenim de 5aa. Varsa çıkar diye düşünüyorum
Aa çok sevindimAyy canım inşallah vardır gidip kan testi yaptım bugün verdim pozitif çıkmış umarım seninkide olumludur
Tebrik ederim canımmmmAyy canım inşallah vardır gidip kan testi yaptım bugün verdim pozitif çıkmış umarım seninkide olumludur
Çok teşekkür ederim darısı sana ve buradaki bütün anne olmak isteyenlere inşallah 45.32Aa çok sevindimkaç çıktı değeriniz ?
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunTebrik ederim canımmmm![]()
Doktoruma yazdım cumartesi kabul ederse gideceğimTeşekkür ederim canım darısı başına inşallah sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Hadi hayırlısı bakalımDoktoruma yazdım cumartesi kabul ederse gideceğim![]()
Ya büyük ihtimalle çok küçük değerdir çünkü benim dünkü silik bunu gösteriyor prensesinde değeri küçük bence yarını bekle bu sefer acaba yükselecek mi diye düşünebilirainAyy ben de bugün kan vermemek için direniyorum. 8. Günde varsa belli olur mu ki?
DoğruuuYa büyük ihtimalle çok küçük değerdir çünkü benim dünkü silik bunu gösteriyor prensesinde değeri küçük bence yarını bekle bu sefer acaba yükselecek mi diye düşünebilirain
Varsa belli olur stres yapıyorsan git öğren rahatla bende senin gibiydim uyku uyuyamıyordum düşünmektenAyy ben de bugün kan vermemek için direniyorum. 8. Günde varsa belli olur mu ki?
Evet öyle ama stres o kadar kötü ki benim normalde test günüm yarın ama dayanamadım gidip yaptımYa büyük ihtimalle çok küçük değerdir çünkü benim dünkü silik bunu gösteriyor prensesinde değeri küçük bence yarını bekle bu sefer acaba yükselecek mi diye düşünebilirain
Evet iyi olmuş bende öyle dedim sonra bir silik çizgi delirtiyse beni bu ne yapar dedim benim 17 ya niye bana bu kadar geçe verdilerEvet öyle ama stres o kadar kötü ki benim normalde test günüm yarın ama dayanamadım gidip yaptım
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi 3 gün se 12 gün sonra istiyorlar 5 günse 10 gün sonra diye biliyorumEvet iyi olmuş bende öyle dedim sonra bir silik çizgi delirtiyse beni bu ne yapar dedim benim 17 ya niye bana bu kadar geçe verdiler
Yok 5. Gün iki taneKaçıncı gün embriyosu transfer edildi 3 gün se 12 gün sonra istiyorlar 5 günse 10 gün sonra diye biliyorum