TRANSFERDEN SONRA BETA HCG DEGERLERİ

smyyeeumitt

sağlıkla gelsin Allah'ım <3
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
572
554
78
33
Selam. Benim transfer günümü saymazsak 8.günü beta hcg 0.100 cıktı
Bugun 9.gün 1.20 cıktı doktorum izinde oldugu icin soramadm 12 gune kadar ne kadar yükselir sizce pozitif sonuç alırmıyım cok bunaldm yardm edn nolur

moralini bozmak istemem ama benim de ilk tedavimde 9. gün 8.7 gibi bir değer çıkmıştı malesef devam etmedi giderek düştü. Hakkında hayırlısı inşallah.

Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen

Canim hemsireler sonuc veremez yasaktir..
benim ilk kan testimde 36 cikmisti.. ve suanda 9+2 hamileyim..
70 gayettt güzelll bir sonuc.. birdahaki teste 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim
tebrik ederim canim:)

Canim hemsireler sonuc veremez yasaktir..
benim ilk kan testimde 36 cikmisti.. ve suanda 9+2 hamileyim..
70 gayettt güzelll bir sonuc.. birdahaki teste 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim
tebrik ederim canim:)
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde değerim katlanır hayırlısıyla dua edin lütfen

Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde değerim katlanır hayırlısıyla dua edin lütfen

Amin canim...
oteki topic de de sana yazmisim yeni fark ettim :)
Benim iki gun icinde katlabmamisti kimyasal gebelik dediler.. ama sonucta 9 bucuk haftalik oldu:)
Dis gebelik dediler o da olmadii

Amin canim...
oteki topic de de sana yazmisim yeni fark ettim :)
Benim iki gun icinde katlabmamisti kimyasal gebelik dediler.. ama sonucta 9 bucuk haftalik oldu:)
Dis gebelik dediler o da olmadii
kimyasal denildikten sonra ilaçlara devam ettiniz mi beta hcg değeriyle ilgili kaç tane blok varsa hepsine yazdım olumlu sözler duymaya çokkk ihtiyacım var ilk defa değerim yüksek çıktı 2 tüp 4 aşılamadan sonra

Sinirden birakmistim ilaclarii. Sonra doktorumun tavsiyesi uzerine tekrar yaptirdim bu sefer kan degeri duzeldi.. ondan sonra devam ettim ilaclarima..

Degerim ikiye katlanmadigi icin kimyasal demistiler birak ikiye katlanmayi.. 36 dan sadece 40a yukselmisti iki gunde..

Selam kizlar yarn ikinci transferm yapilcak ilki tutmadi 3 embriyo transfer edilck bakalm nolcak

Allah hepimoze hayirlisini versin. Ama tek ricam var herkesten. Asla ve asla aglamayin hicbir sebepten mutluluktan syresten vs asla aglamayin. Bu bebegin tutmamasi icin en buyuk sebeplerden biri. Sali test gunum. Olmazsa da isyan yok. 3.yu de deneriz napalim..

Transferm yapildi 3 embriyodan 2 si transfer edildi biri çözülme sonrasi saglikli olmadigi icin eledk bugun ilk gun gelin birlikte sayalm test gunumuzu

İlk transfermde cok kotu olay yasadm ailevi agladm gunlerce tutmadi. Bu sefer pozitif olcm insallah bide ananas suyu icicm öneren cok var

İlk transfermde cok kotu olay yasadm ailevi agladm gunlerce tutmadi. Bu sefer pozitif olcm insallah bide ananas suyu icicm öneren cok var
bence ananas suyu içme ananas da yeme, çünkü o kan sulandırıcı diyorlar ve sen coraspin ile zaten kanını sulandırıyosun, yüklenme bence. sadece yat ve asla ağlama hep gül.. hadi bakalım ben bugün güzel sonuç aldım darısı başınıza

Hii bugun mu ogrendn pozitif oldugunu ne guzel rabbim tamamina erdirsn insallah saglikla gelsn bebişin. Hem coraspin hemde igne kullaniyorm kan sulandirmak icin yemiyim o zaman. Bide ne belirtiler yasadn anlatirmisin ilk gunden itibaren :)

Hii bugun mu ogrendn pozitif oldugunu ne guzel rabbim tamamina erdirsn insallah saglikla gelsn bebişin. Hem coraspin hemde igne kullaniyorm kan sulandirmak icin yemiyim o zaman. Bide ne belirtiler yasadn anlatirmisin ilk gunden itibaren :)

Canim en onemli 3 gun cidden soyluyorum sirt ustu yatmak...oturma bile hep uzan.. 3 gun sonra yavas yavas yurumeye basla.. doktorlar genellikle ilk gun yat yeter diyolar ama bire bir yasayanlar var ailemden 3 gun yattinmi tutma ihtimali daha cok..

Ben.sahsen agustosta yaptirdim cok sukur ilk denememizde tuttu.. ama sunu soyliyebilirimki elime bi cop bile almadim.. cok cok dikkat ettim ve morel.cooook onemli

Ilk
Gunden 7. Gune kadar yattim asla basimi cikarmadim sokaga. Annem ve esim allah razi olsun annem 9.gune kadar bakti bana simdi esim bakiyor yemek bulasik camasir ev toplama vs. Birakin bok gotursun hic onemli degil. Hala yatiyorum ve hala emanetmis gibi geliyor.

Belirtiler meme agrisi memede sislik meme ucu acisi kasiklarda hafif agri batma karinda sislik olarak yasadim. Bu sefer olmazsa olmaz olmeyiz bi daha deneriz yeter ki huzurlu olalim dedik. Hicbir gun haber izlemedim gunduz programlari izledim. Misal tv8 jess aramizda kalmasin sonra ver firina sonra iste benim stilim. Bakin bu surec gercekten cok zor parasiz bile olsaniz isten istifa edin. Bu benim ikinci denememdi ilk denememde calismak zorundaydim 1 hafta yatabildim sadece ve ise basladigimda agladim agladim agladim ve kaynettik. Pozitif enerji ve tembellik lazim. Herkesi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…