- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 78
- 33
- Konu Sahibi smyyeeumitt
-
Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde değerim katlanır hayırlısıyla dua edin lütfenCanim hemsireler sonuc veremez yasaktir..
benim ilk kan testimde 36 cikmisti.. ve suanda 9+2 hamileyim..
70 gayettt güzelll bir sonuc.. birdahaki teste 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim
tebrik ederim canim:)
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde değerim katlanır hayırlısıyla dua edin lütfen
kimyasal denildikten sonra ilaçlara devam ettiniz mi beta hcg değeriyle ilgili kaç tane blok varsa hepsine yazdım olumlu sözler duymaya çokkk ihtiyacım var ilk defa değerim yüksek çıktı 2 tüp 4 aşılamadan sonraAmin canim...
oteki topic de de sana yazmisim yeni fark ettim :)
Benim iki gun icinde katlabmamisti kimyasal gebelik dediler.. ama sonucta 9 bucuk haftalik oldu:)
Dis gebelik dediler o da olmadii
kimyasal denildikten sonra ilaçlara devam ettiniz mi beta hcg değeriyle ilgili kaç tane blok varsa hepsine yazdım olumlu sözler duymaya çokkk ihtiyacım var ilk defa değerim yüksek çıktı 2 tüp 4 aşılamadan sonra
Evet erken daha 9 gün bugun heralde sakın gününden once yapma cok yipraniyo insanmeraktan çatlayacağım transferin 4. günü, henüz test için erken
Selam kizlar yarn ikinci transferm yapilcak ilki tutmadi 3 embriyo transfer edilck bakalm nolcak
bence ananas suyu içme ananas da yeme, çünkü o kan sulandırıcı diyorlar ve sen coraspin ile zaten kanını sulandırıyosun, yüklenme bence. sadece yat ve asla ağlama hep gül.. hadi bakalım ben bugün güzel sonuç aldım darısı başınızaİlk transfermde cok kotu olay yasadm ailevi agladm gunlerce tutmadi. Bu sefer pozitif olcm insallah bide ananas suyu icicm öneren cok var
bence ananas suyu içme ananas da yeme, çünkü o kan sulandırıcı diyorlar ve sen coraspin ile zaten kanını sulandırıyosun, yüklenme bence. sadece yat ve asla ağlama hep gül.. hadi bakalım ben bugün güzel sonuç aldım darısı başınıza
Hii bugun mu ogrendn pozitif oldugunu ne guzel rabbim tamamina erdirsn insallah saglikla gelsn bebişin. Hem coraspin hemde igne kullaniyorm kan sulandirmak icin yemiyim o zaman. Bide ne belirtiler yasadn anlatirmisin ilk gunden itibaren :)
Gunden 7. Gune kadar yattim asla basimi cikarmadim sokaga. Annem ve esim allah razi olsun annem 9.gune kadar bakti bana simdi esim bakiyor yemek bulasik camasir ev toplama vs. Birakin bok gotursun hic onemli degil. Hala yatiyorum ve hala emanetmis gibi geliyor.Hii bugun mu ogrendn pozitif oldugunu ne guzel rabbim tamamina erdirsn insallah saglikla gelsn bebişin. Hem coraspin hemde igne kullaniyorm kan sulandirmak icin yemiyim o zaman. Bide ne belirtiler yasadn anlatirmisin ilk gunden itibaren :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?