TRANSFERDEN SONRA BETA HCG DEGERLERİ

canım masallah tutunmus bebegın korkma.. sadece dıkkat et kendıne dinlen iğneleri yaptır doktorunu değiştir. kımın kanmalı gecıyor ama bebgın senınle

İnşaallah hepimiz sağ sağlık kucagimiza alırız peki sizin karın altından genitale doğru keskin sancilariniz oluyomu bende çok oluyo o ya

Merhaba. Deneyimlerinizi paylasirken hangi tup bebek merkezlerine gittiginizi de yazarsaniz cok verimli olur. Bircok kisi buna dikkat ediyor. Benim 2. Tup bebek denememdi birinci medicana tutmadi 2. De Bruksel Tup Bebek merkezinde ilk denememde bebegim tutundu. Yasasin Yucel Karaman yasasin Husamettin Uslu iyi ki varsiniz.

Medicana Beylikdüzü ama hiccccc memnun kalmadim aman gitmeyinnn transferden sonra adam yerine koyup konusmuyolar bile

Medicana Beylikdüzü ama hiccccc memnun kalmadim aman gitmeyinnn transferden sonra adam yerine koyup konusmuyolar bile
Kesinlikle ben de seninle ayni fikirdeyim. Bu bakis acilarini degistirmeleri gerekiyor. Ilk denemem benim de ordaydi ve ufacik bir kanamada bile kesinlikle ilgilenmediler. Aradan zaman gecti telefonla arayip bi daha deneyelim problem neymis arastiralim dediler. Keske en basta ilgilenseydiniz dedim. Bir daha da gitmedim. Hickimseye tavsiye etmiyorum

Arkadaşlar bnmde kasik ve göbek deligimin yanı çok agridi az önce acile gttm baktı baktı karindaň nokta kadar bsy gordu ama emin değilim dedi radyoloji ye gönderdi bnde erkek wr dye gtmedm alttanda kanamam çok olmuştu oyuzden vajinal ultrason olmadım CMT günü asıl muayene günüm sizce bebeğim neden gözükmedi nokta vardı işte dış gebelik falan bahsetti ama bi keseden şüphelendi işte o noktadan nolur bsy deyin sizce CMT günü alttan mi ultrason a girsem siz neler yaptınız

yavrum doktara kadar gitmişssin burda bize sorucagına keske orda doktora muayene olsaydın

Evet benim de bir fikrim yok kese gorunmesi hersey demek degil ama hicbirsey demek de degil. Dua et ve bekle. 2. Tup bebek denemdi su an 3 ay bitti ama nasil bitirdik 3 ayi kari koca ziyan olduk resmen. Ben buyuk buyuk sevinmeyi biraktim. Heyecanlanmiyorum da artik. Lutfen sakin olmaya calisin

bizimde 2 kaybımız var suand apozıtıf sonuca sevınemıyor gibiyiz kese kalp atısı ve devamı gelıcekmı endişesi ama bı yandan da pozıtıf olmayı cok ıstıyoruz

bizimde 2 kaybımız var suand apozıtıf sonuca sevınemıyor gibiyiz kese kalp atısı ve devamı gelıcekmı endişesi ama bı yandan da pozıtıf olmayı cok ıstıyoruz
Pozitif ya da negatif olma hayatina devam et. Soylemesi kolay diyeceksin belki ama hayir yasamasi da kolay degildi

Pozitif ya da negatif olma hayatina devam et. Soylemesi kolay diyeceksin belki ama hayir yasamasi da kolay degildi

canım biz normal yolla evlat sahıbı olamayan ınsalarız. Hiç birşey olmamış gibi devam etmemiz mümkün olmuyor. hem zor kazaılmıs hemd ekayıpları olmus bırı olarak ınan cor zor

merhaba ilk tupbebek denemem,iki embriyo transfer edildi.bugün 8.gunum ve betahcg 0,32 yani negatif. erken diyorlar bakmak icin ama burdan okudugum kadariyla herkesin 8.gun bi deger cikmis.berbat haldeyim Allah herkesin gonlune gore versin insallah.cok zor bu forumlari okumak beklemek takip etmek.

Iste bu berbat hale dusup psikolojik olarak bebekleri etkileme diye 8 gun bakilmaz. 10.gun ile 12. Gun bakilir. Simdi biraz bekle her gun ust uste test yapma. 11. Gun yaptir. Degerlerden simdilik korkma benimkiler de cok cok dusuktu ve doktorum dusurmeyi deneyecegiz ilaclari birakiyoruz demiti yine husran diye dusunduk normal hayata geri donduk degerler yukseldi. Tup bebek yaptigini unut ve dusuk onleyicilerini kullanmaya devam et

İlaçları kullanıyorum bakalım hayırlısı unutuyorum bu iyi fikir işe vericem kendimi bugün. Teşekkür ederim bi nefes can oldu günüme.herkeste bi değer çıkınca gidip yaptırdım test. Kısmetse olur

Bi gun mutlaka olacak dua edelim hepimiz allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. Senin de allah gonlune gore versin yat uyu artik rahat ol :)))

Merhaba, benim 2 ocakta dondurulmuş 2 embriyo transferim oldu ( İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde).. 9.gun beta hcg degerim 13,82 cıktı sonra 11. gun tekrar yaptırdım yani dün 34,76 cıktı şimdi doktorum Pazartesi tekrar test istedi ama biraz umudum kırıldı.. Hayırlısı olsun tabi ki ama yine de bu arada kalma durumu insanı çok etkiliyor..Ben de buradan takip ediyorum mesajları ve ilk kez paylaşmak istedim belki benzer değerleri olanlar yorum yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…