- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi smyyeeumitt
-
Selamunalykum arkadaşlar kendi hikayemi yazmak istedim ayın 19 da 2 tane donmus embriyo transfer oldum 3 . günü hafif pembelik geldi daha sonra 4 . gün bildiğimiz adet kanamasina döndü Dr takip edeceğiz dedi 6. Gün iyice çoğaldı ve Dr yanına çağırdı 6. Gün beta HCG 18 çıktı Dr 8. Gun tekrar istedi 69 çıktı ve kanamam hala devam etmekte idi 1o. Gün 123 çıktı yine tekrar istedi bu arada kanamanın varsa Dr dan progestan ampul iğne isteyin coook etkili kanamam durdu bu iğneden sonra ve bugün tekrar test yaptm ve 301 ckti sonucum sizce nasıl kanamam arada hafif geliyor sizce tutundumu bu arada Dr mdan hicc memnun kalmadim Rabbim kimseyi hastane kapılarına dusurmesin cewaplarsanz sevinirim buarad a 2 . tüp denemem
Kesinlikle ben de seninle ayni fikirdeyim. Bu bakis acilarini degistirmeleri gerekiyor. Ilk denemem benim de ordaydi ve ufacik bir kanamada bile kesinlikle ilgilenmediler. Aradan zaman gecti telefonla arayip bi daha deneyelim problem neymis arastiralim dediler. Keske en basta ilgilenseydiniz dedim. Bir daha da gitmedim. Hickimseye tavsiye etmiyorumMedicana Beylikdüzü ama hiccccc memnun kalmadim aman gitmeyinnn transferden sonra adam yerine koyup konusmuyolar bile
Arkadaşlar bnmde kasik ve göbek deligimin yanı çok agridi az önce acile gttm baktı baktı karindaň nokta kadar bsy gordu ama emin değilim dedi radyoloji ye gönderdi bnde erkek wr dye gtmedm alttanda kanamam çok olmuştu oyuzden vajinal ultrason olmadım CMT günü asıl muayene günüm sizce bebeğim neden gözükmedi nokta vardı işte dış gebelik falan bahsetti ama bi keseden şüphelendi işte o noktadan nolur bsy deyin sizce CMT günü alttan mi ultrason a girsem siz neler yaptınız
Evet benim de bir fikrim yok kese gorunmesi hersey demek degil ama hicbirsey demek de degil. Dua et ve bekle. 2. Tup bebek denemdi su an 3 ay bitti ama nasil bitirdik 3 ayi kari koca ziyan olduk resmen. Ben buyuk buyuk sevinmeyi biraktim. Heyecanlanmiyorum da artik. Lutfen sakin olmaya calisin
Pozitif ya da negatif olma hayatina devam et. Soylemesi kolay diyeceksin belki ama hayir yasamasi da kolay degildibizimde 2 kaybımız var suand apozıtıf sonuca sevınemıyor gibiyiz kese kalp atısı ve devamı gelıcekmı endişesi ama bı yandan da pozıtıf olmayı cok ıstıyoruz
Pozitif ya da negatif olma hayatina devam et. Soylemesi kolay diyeceksin belki ama hayir yasamasi da kolay degildi
Iste bu berbat hale dusup psikolojik olarak bebekleri etkileme diye 8 gun bakilmaz. 10.gun ile 12. Gun bakilir. Simdi biraz bekle her gun ust uste test yapma. 11. Gun yaptir. Degerlerden simdilik korkma benimkiler de cok cok dusuktu ve doktorum dusurmeyi deneyecegiz ilaclari birakiyoruz demiti yine husran diye dusunduk normal hayata geri donduk degerler yukseldi. Tup bebek yaptigini unut ve dusuk onleyicilerini kullanmaya devam etmerhaba ilk tupbebek denemem,iki embriyo transfer edildi.bugün 8.gunum ve betahcg 0,32 yani negatif. erken diyorlar bakmak icin ama burdan okudugum kadariyla herkesin 8.gun bi deger cikmis.berbat haldeyim Allah herkesin gonlune gore versin insallah.cok zor bu forumlari okumak beklemek takip etmek.
Bi gun mutlaka olacak dua edelim hepimiz allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. Senin de allah gonlune gore versin yat uyu artik rahat ol :)))İlaçları kullanıyorum bakalım hayırlısı unutuyorum bu iyi fikir işe vericem kendimi bugün. Teşekkür ederim bi nefes can oldu günüme.herkeste bi değer çıkınca gidip yaptırdım test. Kısmetse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?