TRANSFERDEN SONRA BETA HCG DEGERLERİ

Ne guzel destek verdiniz bana :) desteginizi esirgemeyn benden yazin surekli lutfenn

Al benden sana destek beta hcg degerlerim 51 de kaldi cok yavas yukseliyor. Su an feci korku basti :) zaten 2 gun once 43 tu. Bugun 150 lerde bekliyoduk. Neyse bakalim yine moral bozmak yok

Al benden sana destek beta hcg degerlerim 51 de kaldi cok yavas yukseliyor. Su an feci korku basti :) zaten 2 gun once 43 tu. Bugun 150 lerde bekliyoduk. Neyse bakalim yine moral bozmak yok
Benim dıs gebelikte oyleydi
insallah bi sorun cikmaz yukselir

19.günde 243/ 21.günde 276 oldu bizim Beta Hcg....çok yukselmeyince endişe sardı beni...doktor da bakalım bi dış gebelik olabilir dedi.....Allahım yardim et...

Benim dıs gebelikte oyleydi
insallah bi sorun cikmaz yukselir
Selam sana bisey sormam lazim, duyup da bilenler varsa bana cevap yazabilir misiniz herkes, dis gebelikte en fazla maksimum beta hcg degeri kaca kadar yukseliyor nolur bilenler yazsin, 1.gun41 3.gun52 5.gun63 ve bugun 322 ye cikti degerlerim bugun transferin 16.gunu. sanirim dis gebelik olacak ama bilmiyoruz su an

dis gebelik gibi gorunuyor bu sonuclar.benim ameliyata alindigimda 1000 ustuydu

Ayy korkma iyi dusun hersey yolunda gidiyor sonucta. Hic heyecanlanma hersey guzel olacak..
Benim degerim 639 oldu ama muhtemelen gebelik devam etmez bugun transferin 18. Gunu 639 deger cok dusuk. Belki dis gebeliktir.
Benimde oyle olmustu ayni sabit kaldi yukselmedi sonrada düştu deger gittikce dis gebelikti. İnsallah yukselir sorun olmaz. Ben idrar testi yapmistm ya aksam hic bisey yoktu sabah baktm silik cizgi olmus ne anlama gelir ki acaba

Benimde oyle olmustu ayni sabit kaldi yukselmedi sonrada düştu deger gittikce dis gebelikti. İnsallah yukselir sorun olmaz. Ben idrar testi yapmistm ya aksam hic bisey yoktu sabah baktm silik cizgi olmus ne anlama gelir ki acaba
Tutmus gibi. Ama kan testine bak yine de

merhaba sümeyye, değerler düşük olsa da keseyi gördük çarşamba kontrole gideceğiz yine belli başlı kesin bişey yok.
sende durum nedir test yapmışsındır.

Iyi misin kuzu ? Biraktin yazmayi korktum bak.

Selamunalykum arkadaşlar kendi hikayemi yazmak istedim ayın 19 da 2 tane donmus embriyo transfer oldum 3 . günü hafif pembelik geldi daha sonra 4 . gün bildiğimiz adet kanamasina döndü Dr takip edeceğiz dedi 6. Gün iyice çoğaldı ve Dr yanına çağırdı 6. Gün beta HCG 18 çıktı Dr 8. Gun tekrar istedi 69 çıktı ve kanamam hala devam etmekte idi 1o. Gün 123 çıktı yine tekrar istedi bu arada kanamanın varsa Dr dan progestan ampul iğne isteyin coook etkili kanamam durdu bu iğneden sonra ve bugün tekrar test yaptm ve 301 ckti sonucum sizce nasıl kanamam arada hafif geliyor sizce tutundumu bu arada Dr mdan hicc memnun kalmadim Rabbim kimseyi hastane kapılarına dusurmesin cewaplarsanz sevinirim buarad a 2 . tüp denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…