Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yap canımMerhaba arkadaşlar, 5 ekimde 3. Embriyosu 1 adet transfer oldum, bugun transferin 9. Gunu sabah test yaptim ama sanırım negatif, cok silik bi gölge var gibi de geldi, benim gibi 9. Gün cikmayan var mi ?
Canım ben göremedim gölge çizgi ama 3. gün embriyosu için henüz erken. Ya erken gebelik testi al ya da kan ver bence moralini hemen bozma lütfen.Merhaba arkadaşlar, 5 ekimde 3. Embriyosu 1 adet transfer oldum, bugun transferin 9. Gunu sabah test yaptim ama sanırım negatif, cok silik bi gölge var gibi de geldi, benim gibi 9. Gün cikmayan var mi ?
Canım iyi düşünmeye çalış . İdrar testleri yanıltıcı olabilir, Mucizeler her zaman var.Aşırı üzgünüm işe geldim bugün ama kafam dagildi gitti, çoğu kişi 8.9. gun silik çizgi görüyormus sanirim, pazar gunu test yapicam kanda belki cikar, ama umudum bitti![]()
Canım testi tekrarladın mı ben gördüm çok çok hayali ama var çizgiMerhaba arkadaşlar, 5 ekimde 3. Embriyosu 1 adet transfer oldum, bugun transferin 9. Gunu sabah test yaptim ama sanırım negatif, cok silik bi gölge var gibi de geldi, benim gibi 9. Gün cikmayan var mi ?
Sonuc negatif canim, 2. Tup bebege hazirlaniyorumCanım testi tekrarladın mı ben gördüm çok çok hayali ama var çizgi
Sağlık olsun canım moral bozmak yok kaldığımız yerden devam..Allah buyuktur İnşaAllah..Sonuc negatif canim, 2. Tup bebege hazirlaniyorum
Benimde 7. Gün sabah aynı böyleydi kan verdim 36 çıktı var inşallah ama iki gün sonra ki artış önemliEki Görüntüle 2962991 Kızlar benim6 günüm bu sabah yaptım 5 gün embriyosu sizce durum ne
Benimde bu gun 5 gunum 4 gunde yaptım cıkmadı embriyo hangi kalitedeydi acabaEki Görüntüle 2962991 Kızlar benim6 günüm bu sabah yaptım 5 gün embriyosu sizce durum ne