• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra idrar testi

Nazli37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
84
64
38
30
Merhaba arkadaşlar, 5 ekimde 3. Embriyosu 1 adet transfer oldum, bugun transferin 9. Gunu sabah test yaptim ama sanırım negatif, cok silik bi gölge var gibi de geldi, benim gibi 9. Gün cikmayan var mi ?

Eklentiler

• IMG_20211014_074508.webp
    IMG_20211014_074508.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 183
Merhaba arkadaşlar, 5 ekimde 3. Embriyosu 1 adet transfer oldum, bugun transferin 9. Gunu sabah test yaptim ama sanırım negatif, cok silik bi gölge var gibi de geldi, benim gibi 9. Gün cikmayan var mi ?
Canım ben göremedim gölge çizgi ama 3. gün embriyosu için henüz erken. Ya erken gebelik testi al ya da kan ver bence moralini hemen bozma lütfen.

Aşırı üzgünüm işe geldim bugün ama kafam dagildi gitti, çoğu kişi 8.9. gun silik çizgi görüyormus sanirim, pazar gunu test yapicam kanda belki cikar, ama umudum bitti 😢

Ben göremedim ama bir sayfada okudum daha yeni idrarda çıkmamış 10. gün sonra kanda baktirmis ikizlere hamile oldugunu öğrenmiş bence kanda baktır 🤲inşallah meleğin seninledir 🙏🌼

Aşırı üzgünüm işe geldim bugün ama kafam dagildi gitti, çoğu kişi 8.9. gun silik çizgi görüyormus sanirim, pazar gunu test yapicam kanda belki cikar, ama umudum bitti 😢
Canım iyi düşünmeye çalış . İdrar testleri yanıltıcı olabilir, Mucizeler her zaman var.

Canım testi tekrarladın mı ben gördüm çok çok hayali ama var çizgi

Back
X