sağol canım inşallah. Çok zor bişeymiş bu dilerim kimsenin başına gelmez.çok geçmiş olsun canım.ama gebelik oluşmuşsa dr.larını dinlemekten başka yapacağın birşey yok sanırım.inşallahh sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.
Transferin 5. gününden itibaren şişmeye başladım 10 gününde şikayetlerimden dolayı doktora gittim karnımda su birikmiş ve yumurtalar çok büyümüş. Ve gebelik var bu yüzden geçmesi çok daha zor olacakmış 15-20 gün nerdeyse. Benim gibi olan var mı o kadar şiştim ki bana sadece rahatlatıcı bişeyler verebiliyolar ve iğnelerim var. Sabretmem gerekiyormuş. Kızlar yardım.....
19 yumurtam toplandı ama ohss belirtisi hiç gözlenmedi transferden 5 gün sonra başladı canım.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.çok geçmiş olsun
bende opudan sonra ohss oldum.ama doktor zaten yumurta sayısından dolayı olacağımı önceden anlamıştı ve bana transfer yapmadılar,ertelediler
peki sen opudan sonra değilde transferden sonra mı ohss oldun?transferden sonra verilen ilaçlar tetikliyormu acaba?
Canımmmm sağolasınnn.inşallahh söylediğin gibidirr.Dr eşim aradı .anlatmışş ilaca başladıktan sonra 3.günü başladı diye.tlf birşey diyemem demiş bişi olmayabilir olabılrıde demişbenneyaptımkiİlacı bıraksın demişş.Bende bu akşam ilacımı almadımcanım balcım gemış ols.........senınkıde bana gore ohss değil..........bı arkadaşım senın gıbı olmuşt çok sıkıntı çektı zor nefes alıyodu sanoırım hamıle old ıkı hafta sonra yavaş yavaş geçtı dınlen bolbol su iç inş gecer..........canım rahatla doktorun ne ıdyo.........
Balsuratcım öncelikle karnın çok şişiyor , hamile gibi oluyorsun , sonra nefes almakta zorlanıyorsun , idrara çıkmada zorlanıyorsun , benim yan taraflarımda ağrım da olmuştu.Yatıpta uyuyamıyorsun , bu arada hiç bir şey yiyip içemiyorsun...Bence senin ki ohss değil.Bu arada OHSS genelde pco lularda ve çok yumurtası toplananlarda oluyor...Çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?