Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Canım tebrik ederim ! Güzelce , sağlıklı devam etsin inşallah ! Sen yanlış hatırlamıyorsam , kocana sürpriz yapmak istiyordun :) düşündün mü birşeyler :)
Aynen canım süpriz düşünüyodum bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı hediye tulum aldım ben geliyorum babacım diye 1 saat sonra işten gelicek o zaman vermeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim sağol canım InşAllah sağlıcakla yükselir degerlerim

Yükselir yükselir hiç merak etme :)

Hayirli olsun.
Bol su ictim ben 3 litre kadar
Havuc suyu cok söyleniyor. Ben iki tane yedim günde
Ananas bir dilim günde
Bur avuç kadar kabak çekirdeği
Kabiz olmamak icin corba
Hemen hemen hergün evyapimi yogurt ya da ayran
Protein agirlikli beslendim
Surekli yatmayın kan akisi olmali onun dışında bol bol uzanarak dinlenin
Aklinizi baska şeylerle mesgul edin kitap, film cok ise yarıyor
Huzursuz ortamlardan kaçının
Moralinizi yüksek tutun

Bunlari ben de buradaki forumlardan arkadaşların tecrübelerinden faydalanarak yaptım. Hepsine çok çok tesekkur ederim

Yedigim ictigim seylerin ne kadar faydasi oldu bilemiyorum ama moral cok önemli onu cok iyi anladım. Stres yapmamaya çalıştım. Bol bol dua ettim. Meryem suresi ve furkan suresinin 74. Ayetlerini okudum hemen hemen hergün
Allahim herkesin gönlünün muradini versin. Çok zorlu bir süreç. Maddi manevi cok yıpratıcı. Rabbim yardimcimiz olsun. Evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Transferden on dakika sonra tuvalete gittim ayağa kalktım. Bu aklıma çok takılıyordu ama gördüm ki bebeklerin düşmesine sebep olmazmış :) içiniz rahat olsun. Transfer günü ve sonraki gün işten izin aldım. Bütün gün yattım diyemem kalktım dolandım ara ara kan dolaşımı olması çok önemli. Sürekli yatmayı çok yanlış buluyorum. Havuç ananas vs özel olarak hiçbirşey yemedim. Ama yemeklerime çok dikkat ettim sağlıklı beslendim. Bol su içtim kuru kayısı yedim kabız olmamak çok önemli.
Bi de elimden geldiğince pozitif olmaya çalıştım. Bekleyiş zor ve oldukça stresli ama geçiyor :) hayırlı olsun şimdiden

amin cnm cok tesekkurler bilgi icin

cnm dikkat ettigin seyler oldumu

ins kalp atisini duyucan cnm rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…