- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
Canım tebrik ederim !Kızlar benimde transferimin 7. Günü bugün değerim 30 cıktı hamileyim çok şükür
Aynen canım süpriz düşünüyodumCanım tebrik ederim !Güzelce , sağlıklı devam etsin inşallah ! Sen yanlış hatırlamıyorsam , kocana sürpriz yapmak istiyordun :) düşündün mü birşeyler :)
Yükselir yükselir hiç merak etme :)Aynen canım süpriz düşünüyodumbulunduğum yerde imkanlar kısıtlı hediye tulum aldım ben geliyorum babacım diye 1 saat sonra işten gelicek o zaman vermeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim sağol canım InşAllah sağlıcakla yükselir degerlerim
Masallah cok guzel cikmis canim10.gün sonucum 469 geldi çok şükür
Hayırlı olsun tebriklerKızlar benimde transferimin 7. Günü bugün değerim 30 cıktı hamileyim çok şükür
Doktorum iki hafta sonra gel dedi heralde kese kalp atışı aynı anda bakcak :) sağol canım bugün rahatladı artık içimMaşallah canım , çok güzel . İnşallah böyle artsın gitsin . 1 haftaya görürsün keseyi
Hoşgeldii bebiiiiiiişşşşKızlar benimde transferimin 7. Günü bugün değerim 30 cıktı hamileyim çok şükür
Çok şükür canım sen de sağlıkla arttığını gör inşallah. Hepimizin hcg leri güzel güzel artsınMasallah cok guzel cikmis canim
amin cnm cok tesekkurler bilgi icinHayirli olsun.
Bol su ictim ben 3 litre kadar
Havuc suyu cok söyleniyor. Ben iki tane yedim günde
Ananas bir dilim günde
Bur avuç kadar kabak çekirdeği
Kabiz olmamak icin corba
Hemen hemen hergün evyapimi yogurt ya da ayran
Protein agirlikli beslendim
Surekli yatmayın kan akisi olmali onun dışında bol bol uzanarak dinlenin
Aklinizi baska şeylerle mesgul edin kitap, film cok ise yarıyor
Huzursuz ortamlardan kaçının
Moralinizi yüksek tutun
Bunlari ben de buradaki forumlardan arkadaşların tecrübelerinden faydalanarak yaptım. Hepsine çok çok tesekkur ederim
Yedigim ictigim seylerin ne kadar faydasi oldu bilemiyorum ama moral cok önemli onu cok iyi anladım. Stres yapmamaya çalıştım. Bol bol dua ettim. Meryem suresi ve furkan suresinin 74. Ayetlerini okudum hemen hemen hergün
Allahim herkesin gönlünün muradini versin. Çok zorlu bir süreç. Maddi manevi cok yıpratıcı. Rabbim yardimcimiz olsun. Evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Yaş 35Yok mu hiç transfer olup da bekleyen kızlaaaar ?
cnm dikkat ettigin seyler oldumuYaş 35
7.denememiz
Azospermi sebebiyle tüp bebek sürecimiz başladı
Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo transferi
12 eylül test tarihi idi pozitif çıktı
Keseyi gördük 15güne kadar kalp atışı için tekrar gideceğiz
İşe gitmedim raporluyum evde de hiçbir şey yapmıyorum yemek temizlik ütü yapmıyorum...cnm dikkat ettigin seyler oldumu
ins kalp atisini duyucan cnm rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisi basimaİşe gitmedim raporluyum evde de hiçbir şey yapmıyorum yemek temizlik ütü yapmıyorum...
İlaçları saatinde almaya çalışıyorum inşallah devamını da görürüz hala kaygılıyım kalp atışını duysak biraz daha rahatlayacağım
Değerim katlanmış kizlar cok şükür[/QUOTEcok şükür hayırlı olsun canımkaçıncı gün de kan vermiştin değerlerin nasıl.
Ben 7. Gün cumartesi günü yani 30du bide bugün vericem bakalım yükseliş var mı
Bende akşam ki sonucuma göre çarşamba günü doktora gitmeyi düşünüyorum sence erken mı acaba10. Gün 190
12. Gün 459
Bi de 4 gun sonra test yaptirmami istediler sanırım ona göre randevu verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?