Transferden sonra yalnız bir pazar...

feraye55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
398
0
96
Ankara
Bugün transferimin 5.günü...Dün eşim annesinin evine gitti kalmaya...Bugün pazar,tüm gün beni yalnız bıraktı...
Dün meyva soydu , yatak topladı diye bir sürü laf etti...Şimdi de annesinin evine kaçtı, belki birşey isterim, bi işim düşer diye...
Kendisi çok iyi bir iyi gün dostudur, niye şaşırıyorsam, üzülüyorsam...:çok üzgünüm:

ay canim ya.SIKMA canini.çok haklisin.seni çok iyi anliyorum.ama ne yazikki bizi bizden baskasi düsünmüyor.bebislerini düsün sadece.allah esine akil fikir versin.bende esimin ailesinden yana dertliyim.ama ne yapicaksin.üzülsende kendinide yirtsan fayda yok.kimsenin degistigide yok.olan bize oluyor inan.bende dün sabah sinir krizleri geçirdim.evi yiktim döktüm.bagira bagira agladim.simdide korkum bebisime ya bisey olduysa.çok zor çook.herkesi allaha havale ettim canim ben.sende öyle yap.rabbim yardimcin olsun...

eşin bebeğiniz olsun istemiyormu

hay allahım ya ne olmus bı yerimi eksilmiş bısey yaptı dıye :kızgın:

benım eşim 3 aydır iş yapıyo ev bile süpürüyo gıkı cıkmadı daha

bu bebeklerı yapana kadar canımız cıkıyo ya bu ne vurdumduymazlık ya :1closedeyes:

en cok morale ıhtıyacın oldugu zaman yanında yok :kızgın:

cıldırtıyolar bazen :kızgın:

sende umursama yada oyle davran bebeklerını ve kendını dusun

mafoldumben

ayrıca bütün sıkıntıyı bana görede kadın çekiyor doktora gidiyor yatıyor acıyor ortasını burasını kimse psikopat değil ki hastane köşelerinde evlat aramak kolay mı ! hayırrr.. benim eşim ameliyat dahi oldu ama bana göre kadın yaşıyor herşeyi.. bi meyve soydu zorunamı gitti.. yok ya.. gecen sefer ilk tedavide ben annemde kaldım ben annemlerin yatak odasında yattım karyolada eşim yerde annemle babam salonda uyudular gece tuvaleet kalkerken bile eşimi uyandırdım beni tuvalete o götürdü sifona dahi ben basmadım allah razı olsun gerçekten..

canım benimmm ay kıyamam sana ya yazını görünce cok üzüldümm canım sakın kendini üzme demesi kolay ama ne olurrr bebeişler icin bak senden etkilenirler ya offf ya bak zaten hastayım kocana cok kızdım ya niye böle yapıo ya ya bu erkekler tabi herseyi yasayan biziz onlar anlamıyorlarki canım acaba esinde cokmu yorgundu niye öyle söylendiki ay ben simdi ne diyem ya sanki cok zorr canım bence bak simdi sen kendini cok üzüceksin en iyisi esinii ara ve ona sana yaptıgı durumu söyle belki farkında bile değildir yani beklesen ne olucakki sanki ya nasıl bıraktı gitti seni ya hay allahım rabbim ıslah etsin esine dogru yolu göstersin ins ya acaba bak gene dicem acaba bir sorunumu var kısss sen daha iyi tanırsın kocanı bence ara onuuu kendinide fazla üzmeeeee sakınnn

ay canim ya.SIKMA canini.çok haklisin.seni çok iyi anliyorum.ama ne yazikki bizi bizden baskasi düsünmüyor.bebislerini düsün sadece.allah esine akil fikir versin.bende esimin ailesinden yana dertliyim.ama ne yapicaksin.üzülsende kendinide yirtsan fayda yok.kimsenin degistigide yok.olan bize oluyor inan.bende dün sabah sinir krizleri geçirdim.evi yiktim döktüm.bagira bagira agladim.simdide korkum bebisime ya bisey olduysa.çok zor çook.herkesi allaha havale ettim canim ben.sende öyle yap.rabbim yardimcin olsun...

Angel sen kaçıncı gündesin?...Napıyo eşinin ailesi sana, niye o kadar sinirlendin üzüldün canım ya? Yazık bize...

hay allahım ya ne olmus bı yerimi eksilmiş bısey yaptı dıye :kızgın:

benım eşim 3 aydır iş yapıyo ev bile süpürüyo gıkı cıkmadı daha

bu bebeklerı yapana kadar canımız cıkıyo ya bu ne vurdumduymazlık ya :1closedeyes:

en cok morale ıhtıyacın oldugu zaman yanında yok :kızgın:

cıldırtıyolar bazen :kızgın:

sende umursama yada oyle davran bebeklerını ve kendını dusun

mafoldumben
Ev süpürecek ha...Su içtiği bardağı mutfağa götürmez...Sağolsun senin eşin, ne kadar iyiymiş...

ayrıca bütün sıkıntıyı bana görede kadın çekiyor doktora gidiyor yatıyor acıyor ortasını burasını kimse psikopat değil ki hastane köşelerinde evlat aramak kolay mı ! hayırrr.. benim eşim ameliyat dahi oldu ama bana göre kadın yaşıyor herşeyi.. bi meyve soydu zorunamı gitti.. yok ya.. gecen sefer ilk tedavide ben annemde kaldım ben annemlerin yatak odasında yattım karyolada eşim yerde annemle babam salonda uyudular gece tuvaleet kalkerken bile eşimi uyandırdım beni tuvalete o götürdü sifona dahi ben basmadım allah razı olsun gerçekten..

Sifon için uyandırsam ne olurdu acaba? Transfer sabahı erken uyandırdım acıktığım için, ona bile laf etti...

Bugün transferimin 5.günü...Dün eşim annesinin evine gitti kalmaya...Bugün pazar,tüm gün beni yalnız bıraktı...
Dün meyva soydu , yatak topladı diye bir sürü laf etti...Şimdi de annesinin evine kaçtı, belki birşey isterim, bi işim düşer diye...
Kendisi çok iyi bir iyi gün dostudur, niye şaşırıyorsam, üzülüyorsam...:çok üzgünüm:

canım benim allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: kocacığınıda islah etsin

canım benimmm ay kıyamam sana ya yazını görünce cok üzüldümm canım sakın kendini üzme demesi kolay ama ne olurrr bebeişler icin bak senden etkilenirler ya offf ya bak zaten hastayım kocana cok kızdım ya niye böle yapıo ya ya bu erkekler tabi herseyi yasayan biziz onlar anlamıyorlarki canım acaba esinde cokmu yorgundu niye öyle söylendiki ay ben simdi ne diyem ya sanki cok zorr canım bence bak simdi sen kendini cok üzüceksin en iyisi esinii ara ve ona sana yaptıgı durumu söyle belki farkında bile değildir yani beklesen ne olucakki sanki ya nasıl bıraktı gitti seni ya hay allahım rabbim ıslah etsin esine dogru yolu göstersin ins ya acaba bak gene dicem acaba bir sorunumu var kısss sen daha iyi tanırsın kocanı bence ara onuuu kendinide fazla üzmeeeee sakınnn

Bi sorunu mu var derken neyi kastettin bilmiyorum canım ama bencillik ve öküzlük gibi bi sorunu var evet...Aramadım, msj attım.geliyormuş...Napiyim ben bu saatten sonra gelmesini...Gelmese de olur...Nefret diyorum...

Bi sorunu mu var derken neyi kastettin bilmiyorum canım ama bencillik ve öküzlük gibi bi sorunu var evet...Aramadım, msj attım.geliyormuş...Napiyim ben bu saatten sonra gelmesini...Gelmese de olur...Nefret diyorum...

canım işle ilgili demek istedim belki biseyler yolunda gitmiyorsa senden cıkarmıstır hıncını canım ya cok üzüyosun kendini yapma ne olur böyleee gelince sor hesabını

canım işle ilgili demek istedim belki biseyler yolunda gitmiyorsa senden cıkarmıstır hıncını canım ya cok üzüyosun kendini yapma ne olur böyleee gelince sor hesabını

Benim de işimde sorunlar var ama herşeyi bırakıp bu tedavi ile ilgileniyorum..Sen beni avutmak için dedin biliyorum, sağol...Geldi, konuşmuyorum...Sorsam ne diyecek ki, bunun açıklaması bahanesi olur mu? Neyse, herkese teşekkür ederim...Burası insanı gerçekten rahatlatıyo...

canım ya anlamıyorum bazı erkeklerı bu hayat muşterek............eşim sabahtan berı evı supurdu sıldı....baya yoruldu .....yanı bu işler her zaman değılkı..mecbur kalınca yapıcaklar...ama ben bıraz annelere suç buluyorum erkek çocuklarını yaptırmıyolar kuçukkken alıçşmıyolar tabı... kımınınde yapısı heralde..........rabbım yardımcın olsun canım............ben oğluma bıle iş yaptırıyorum ...yerı gelınce yapmalı yedıklerını kaldıtrıp makıneye koymalı ...aşılmalılar şimdiden ..rabbım anlayış versın guzel ahlak versın hem kadına hem erkeğe................sen kafanı takma canım bebışılerını duşun.....

Aman nazar değmesin eşlerinize...Önceden daha iyiydi sanki...Şimdi en ufak yardımı yok...
Ben annemden de görmedim zaten böyle şeyleri, ben daha çocukken bulaşık yıkatmaya temizlik yaptırmaya çalışırdı...Bana özel yemek yaptığını bile hatırlamıyorum...Hizmetçi olarak gördü hep kızlarını...senağlama senağlama
Neyse annemi hiç anmayayım, o yaram daha büyük...

Bildiğim kadarıyla bilmiyo gülencim...Ben bir ablam hariç kimseye söylemedim, onun annesi de söylemedik...Tabi boşboğazlık yapmadıysa benim haberim yokken...

Bildiğim kadarıyla bilmiyo gülencim...Ben bir ablam hariç kimseye söylemedim, onun annesi de söylemedik...Tabi boşboğazlık yapmadıysa benim haberim yokken...

Ya feraye ya çok tatlısın sen. Boşver demicem inan sinirlenmekte haklısın. Ama ben mesela eşime yardım etmiyo diye çok kızdığımda hep şöyle düşünürdüm. Boşver evde yalnız yaşayan birisin zaten her işi benden başka yapacak yada yapması gereken biri yok. En kısa zamanda acil bir iş varsa yapıp sonra oturup keyfime bakardım. Oda biraz sonra utanırdı. Ya herşeyi sen yaptın falan filan diye. Yani anlıcan boşver. Onlardan gelcek hayır allahtan gelsin.
Ağrın sızın yoksa gerisi önemsiz. Yeterki bebeklerimiz olsun

Back
X