Transferden sonra yalnız bir pazar...

Aman nazar değmesin eşlerinize...Önceden daha iyiydi sanki...Şimdi en ufak yardımı yok...
Ben annemden de görmedim zaten böyle şeyleri, ben daha çocukken bulaşık yıkatmaya temizlik yaptırmaya çalışırdı...Bana özel yemek yaptığını bile hatırlamıyorum...Hizmetçi olarak gördü hep kızlarını...senağlama senağlama
Neyse annemi hiç anmayayım, o yaram daha büyük...

Canbım benim kıyamam sana, annelerimiz benziyor gerçekten ne kötü insanın dayanağının olmasaması

Ya feraye ya çok tatlısın sen. Boşver demicem inan sinirlenmekte haklısın. Ama ben mesela eşime yardım etmiyo diye çok kızdığımda hep şöyle düşünürdüm. Boşver evde yalnız yaşayan birisin zaten her işi benden başka yapacak yada yapması gereken biri yok. En kısa zamanda acil bir iş varsa yapıp sonra oturup keyfime bakardım. Oda biraz sonra utanırdı. Ya herşeyi sen yaptın falan filan diye. Yani anlıcan boşver. Onlardan gelcek hayır allahtan gelsin.
Ağrın sızın yoksa gerisi önemsiz. Yeterki bebeklerimiz olsun

Utanması da iyi bir şey...Bizde utanma yok...Birşey rica etsem , '''temizlikçi gelince yapsın'' der, temizlikçinin gelmesine 5 gün olsa bile...Dün su dökmüş yere, siler misin diyorum, camı aç kurusun diyor...:oklava:
Çooook doğru diyorsun canım, Allah'tan gelsin her türlü hayır ...İnsan kaygılanıyo işte, ya işim düşerse bu adama diye...Hep dua ediyorum, Allahım beni kimseye maddi manevi muhtaç etme, sağlığımı alma, parasız falan koyma diye....:a015:

Ecrin güya istiyo..Benim aklıma şu geliyo, bilmiyorum çok mu manyağım ama ...Sorun spermlerde ya, sanki gebelik olmazsa herşeyi benim üstüme atacak gibi, yani ben sperm verdim, elimden geleni yaptım, tutmadıysa o senle ilgili falan....Söyledim ona bunu, o yüzden mi bu kadar çaba gösteriyorum diyor...Sanki o kadar ilacı iğneyi o yedi...Bunu söyleyince de başıma mı kakıyorsun yediğin ilaçları diyor...
Bak sen de bebek istemediği sonucunu çıkardın, demek tavırlardan bu sonuç çıkıyor di mi...Daha anlatmadığım şeyler de var tabi..
Bu arada msj atmıştım ya, msjdan sonra geldi eve, içerde tv izleyip kuruyemiş meyva yiyor...Bi iki kez de gelip bana '' tavır yapma lütfen, annemin bana ihtiyacı vardı'' dedi...

Canbım benim kıyamam sana, annelerimiz benziyor gerçekten ne kötü insanın dayanağının olmasaması

Kendi kuracağım aile iyi olur inşallah dedim ama durum ortada...Allah sonumuzu hayır etsin...Bazen hayatta en nefret ettiğim insanın annem olduğunu düşünüyorum...Neden affedici, neden büyüklük bende kalsın diyen olamıyorum bilmiyorum...Ben kötü bi insanım galiba...
Annemle 1 saat geçirmeye dayanamıyorum...Allah beni affetsin...Bu kadar bebek için uğraşıp bi de çocuklarımız bizim için böyle düşünürse diye korkuyorum, Allahın sopası yok ne de olsa...

Ecrin güya istiyo..Benim aklıma şu geliyo, bilmiyorum çok mu manyağım ama ...Sorun spermlerde ya, sanki gebelik olmazsa herşeyi benim üstüme atacak gibi, yani ben sperm verdim, elimden geleni yaptım, tutmadıysa o senle ilgili falan....Söyledim ona bunu, o yüzden mi bu kadar çaba gösteriyorum diyor...Sanki o kadar ilacı iğneyi o yedi...Bunu söyleyince de başıma mı kakıyorsun yediğin ilaçları diyor...
Bak sen de bebek istemediği sonucunu çıkardın, demek tavırlardan bu sonuç çıkıyor di mi...Daha anlatmadığım şeyler de var tabi..
Bu arada msj atmıştım ya, msjdan sonra geldi eve, içerde tv izleyip kuruyemiş meyva yiyor...Bi iki kez de gelip bana '' tavır yapma lütfen, annemin bana ihtiyacı vardı'' dedi...

Senin ona olan ihtiyacın, annesinin ona olan ihtiyacından daha önemli..

Üzme canım benim kendini.. :teselli:

gerçekten bu tür yazıları okuduğumda çok şaşırıyorum.biz bunca şeye katlanırken onlar nasıl bukadar vurdum duymaz olabiliyorlarki.hemde test gününü beklerken.çok üzüldüm canım.ama sen kendini sıkma.bebeğini düşün.
valla benim kocam değil böyle zor zamanlarda herzaman bana yardımcı olur.yaklaşık 3 senedir uğraşıyoruz.2 ameliyat 2 tüp bebek geçirdim.herzaman temizliğinden yemeğine herşekilde yardımcı oldu.aslında bunlardanda önemlisi moral olarakta hep yanımızda olması gereken eşlerimiz.
bazen erkekler bu şekilde duyarsız olabiliyorlar.bizim yaşadıklarımızı anlamaları çok zor.lütfen kendini üzme.belkide eşinle konuşmalısın.ona ihtiyacın olduğunu söylemelisin.(duygusal anlamda)

Bi insanda merhamet duygusu yoksa ben ondan herşeyi beklerim..

benim eşimde hiçbi konuda destekçi olmaz bana..Onun için anlıyorum seni canım ve bu adam! lar konuşmaylada lafa söze gelmezler..

canım sana gerçekten çok üzüldüm.
sen şimdi acil bir şey varsa onu yap.
sagılıpın herşeyden çok önemli.
yemek yoksa hazır söyle yada kahvaltı türünde bir şeyler yap. ama gerçi buda problem olur çünkü senin iyi beslenmen gerek.
neyse yemek yapabılırsın ama ev işlerinde yardımcı olmuyorsa bırak evin işlerini şimdilik. bir süre sende yapma.
oda hatasını anlasın.sende üzülme canım.
kardeşin falan varmı.

canım eşinin psikoljisi çok bozuk bence. çünkü sorun onda ya, kendini eksik hissediyordur emin ol buna. hatta tutmayacağını düşünüyor olabilir ve sana özellikle yardım etmiyorki, hani bozuk spermden değilde iş güç yapmadığından tutmadı diyecek. yani bir nevi kendini temize çıkarıyor aslında.

ama yok benim eşim hep böyleydi, sperm analizinden öncede umarsız, yardım bilmeyen biriydi diyorsan üzülerek söyleyeceğim eşinden çok şey bekleme o zaman.:teselli:

canım üzülme demiyorum biliyorum elde değil üzülmemek en azından çok büyütüp üstünde durma sen bebeğe konsantre ol canım.bu arada seni bırakıp nasıl annesinde kaldı onu anlamadım ya?

canım sıkma canını zaten psikolojikman tedirginsin şimdi kendine dikkat etmen lazım bu durumda...valla eşinde baya garipmiş...kendi şahsi fikrim bu durumda böyle bir adama bırak çocuğu bi kaşık su vermem evlilik ortak bir paylaşımdır bu ne böyle çok kızdım valla bence adam akıllı konuş eşinle böyle olmaz de bakalım ne dicek ?

yanı esıne pes dıyorum
bu ne ılgısızlık bune alakasızlık
madem senın bu kadar ıhtıyacın var nıye demıyor anneme gotureyım veya annemı getireyım ben sana ıyı bakamıyorum annem baksın dıye
bencıllık yapıyor
babmada boluydı umursamaz hep derım bıze ıyı bır baba oldu anneme ıyı koca olamadı
sonra bam amelıyat oldu annem 3 ay baktı ona babnnem 2 kere geldı 1 kg baklava ıle bıdaha gelmedı
o zman annemın kıymetını anladı
senın esını babama benzettım
sana muhtac olunca senı anlayacak allah merhamet vıcdan versın

çok üzüldüm.sorun ondaysa suçluluk duygusu vardır boşverin.ama o bebek için ugraşmıyorsa sizde üzerinde durmayın.o şimdi nasılsa olmıcak diye düşünüyordur yada kalkıp iş güç yapsın olmasın kendisinede gün dogsun istiyordur.

Canım herşeyden önce vicdanla alakalı bence. Bak kendi canının kıymetini nasıl biliyor. Kuruyemiş meyva falan. Sen de canını hiç birşeye sıkma. Kendine dikkat et. Bir şekilde sakin sakin sana bakmasını sağla. Senin de vitamin ve gıda alman gerek. Allah yardımcın olsun ne deyim.

Tv izleyip tıkındıktan sonra uyudu...Kalktı yemek yaptı yedi, laf olsun diye bana yer misin falan dedi...Şimdi yine tv zliyo kahkalar atarak...Birkaç kez geldi yanıma, tavrı yapmaya devam edecek misin dedi...Kendini haklı görüyor, kötü birşey yapmamış, gayet normalmiş yaptığı, öyle diyor...
Ağlamaktan karnıma ağrı girdi...Tüm günüm çok kötü geçti...:çok üzgünüm:

Canım moral çok önemli şu dönemde. Ağlama sakin olmaya çalış. Başka seyler düşün. Seni çok iyi anlıyorum. Şu an ben de tedavi aşamasındayım. Erkek infertilitesi bizim de. İğnelerimi vuruluyorum bugün 4. iğnemdi. Psikolojik olarak da eşin kötü durumdadır. Yani olmazsa benden ayrılır mı gibi. Onun da bu tip düşüncelerine ver. Öylesine yer misin dese bile evet de. İhtiyaclarını söye ona. Yapar herhalde, gurur yapma. O kadar tedavi sürecinden geçtin. Yorucu şeyler yaşadın. Üzüntü, stres emeklerin boşa çıkmasın

Bugün transferimin 5.günü...Dün eşim annesinin evine gitti kalmaya...Bugün pazar,tüm gün beni yalnız bıraktı...
Dün meyva soydu , yatak topladı diye bir sürü laf etti...Şimdi de annesinin evine kaçtı, belki birşey isterim, bi işim düşer diye...
Kendisi çok iyi bir iyi gün dostudur, niye şaşırıyorsam, üzülüyorsam...:çok üzgünüm:

Bu adama çocuk yapılması farz yoksa aynısını nereden bulucaz....Hiç kızma darılma bana..

Back
X