Transferden sonra yalnız bir pazar...

erkekler iş yapmayı sevmiyorlar istisnalar var tabikiii
ama biz kadınlar hem çalışalım hemde ev işi yapalım sesimizi çıkarmıyoruzzz offf yaaa
kadın olmak çok zorr

1 saat boyunca deli gibi ağladım,,,Konuşmak istedim, bağırdı çağırdı hakaret etti...Benim hiç umudum yok ,Xolix geliyo hep aklıma...

1 saat boyunca deli gibi ağladım,,,Konuşmak istedim, bağırdı çağırdı hakaret etti...Benim hiç umudum yok ,Xolix geliyo hep aklıma...

feraye yapma lütfen.ağlama inan bu durum eşini üzmez.olan sana ve bebeğine olur.bu yüzden kendini topla.bebeğine sımsıkı sarıl.konuş onunla.varlığını hisset.umarım olumlu sonucu alırsın.üzme kendini.

allah ayrdımcın olsun erkekler nıye böle azcık duygulu ınsanlar olsaydı keske :S

]Bugün transferimin 5.günü[/U]...Dün eşim annesinin evine gitti kalmaya...Bugün pazar,tüm gün beni yalnız bıraktı...
Dün meyva soydu , yatak topladı diye bir sürü laf etti...Şimdi de annesinin evine kaçtı, belki birşey isterim, bi işim düşer diye...
Kendisi çok iyi bir iyi gün dostudur, niye şaşırıyorsam, üzülüyorsam...:çok üzgünüm:

Canım inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.Eşinin annesine gidip kalması çok bencilce bir davranış,lütfen bunları düşünüpte kendini üzme transferin yeniymiş.Bu erkek anneleride çok oluyor artık insan ne olursa olsun oğlum karının yanına git ne ayıp der gönderir bir anne oğluna öncülük etse gelir ama kayınvalidelerdede iş yok ya.Gerçekten ne kadar bencil insanlar var sen o bebeği ne umutla bekleyip acı çekiyorsun ama gerçekten bizden başka anlayan yok.Allah böyle insanları ıslah etsin bile demiyorum,allah imana getirsin böylelerini,müslüman kanı helede türk kanı dolaşıyor damarlarımızda, peki neden bu kadar bencilleşmiş insanlar olduk turkbayragi Kardeşleri kavga etmiş annesinin moreli bozukmuşta gitmiş uyuzzzzzz böyle adamlar bunlar göya iyi evlat ilk önce iyi bir ev erkeği ve iyi bir eş olmayı öğrensin.

Son düzenleme:
Annesine tedaviyi söylemedik...Annen bize gelsin dedim, annesi de gelecek gibiydi zaten...Kendisi tercih etti oraya gitmeyi, beni yalnız bırakmayı....

Canım sana bişey diyimmi..Bu adama çocuk yapılmaz..Bak sonra çok pişman olursun..Hemde sorun ondaymış..Bırak ne hali varsa görsün..

Çocuk oluncada böyle oluyolar hiç deişmiolar..Vicdansız merhametsiz...

Hiç üzme ve yorma kendini..ben yerinde olsam tedaviye devam etmesdim..Tüp bebek hakkında çok bilgim yok ama yol yakınsa vazgeç derim..

Transfer oldu ama dün o kadar üzüldüm ki, hala da üzgünüm, pek umudum yok zaten...Benim de yaş 30 oldu, onu yüzünden yalnız mı kalayım hayatta...

Transfer oldu ama dün o kadar üzüldüm ki, hala da üzgünüm, pek umudum yok zaten...Benim de yaş 30 oldu, onu yüzünden yalnız mı kalayım hayatta...

Çocuk çok muhteşem bi duygu..Bunu anne olmayan kesinlikle anlayamaz..

Tek başına bakabilecek kadar güçlü hissediyosan kendini tabiki devam et..Ama sana bu halde suçlu oldugunu bile bile hakaret eden bi adamdan hayır gelmez..

Kadınlar 45 yaşında bile gayet normal şekilde bebek sahibi olabiliyolar bu arada..

Ben eşimin bana yaptıgı hatadan dolayı son bi şans verdim..Onu da kötü kullanırsa bitecek bu ewlilik..Benim ailem arkamda..Onun için hiçte arkama bakmadan giderim..Çocugumada kendime bakabilirim..Ama annemlede anlaşamıyorum diosun..

Teyzem 43 yaşında ve cuma günü çok tatlı bir kızı oldu... 3 başarısız transfer deneyiminden sonra hemde...
Umudunuzu yitirmeyin....
Bebeğinizle mutlu bir ömür diliyorum size ama eşiniz mutluluğunuza gölge düşürür mü bilemiycem....

canım umarım bebişini sağ sağlim alırsın kucağına amma velakin
maden bu adam senle ilgilenmiyor yardım etmiyor temizlikçiyi kaç günde alıyorsan sıklaştır her hafta gelsin mesela
bir de etrafında varsa temiz ihtiyacı olan bir hanım bir miktar para teklif et yemek yapsın sana iki güne bir madem o adam sana acımıyor sen de ona acıma versin parasını belki aklı başına gelir
ha yok temizlikçiyi sık alma mı diyor boşver ev kirli olsun nolcak zaten iki kii bir evi fazla kirletemez sen de hiç bişeye elini sürme eşin beğenmezse gitsin anacığında kalsın
böylesine böyle davranmak lazım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyosun sen yaaaa boşver kocanı ananı sen bebeğine konsantre ol sonra alırsın paçasını aşağı
böle bi durumda morelini yüksek tutman lazım erkekler böyle işte sıkıntıya gelemzler boşver :CüvCüv:

Kızlar dün resmen sinir krizi geçirdim...Kumandalar , dvd hoparlörü ne varsa fırlattım duvara pencereye...Ağlamaktan göz kapaklarım morardı... O sırada annesi belimi sormak için aradı, herşeyi anlattım, hemen geldi ...Ablam ve yeğenim de tesadüfen geldiler...Beni rahatlattılar sağolsunlar...Eşim olacak insan da ben ağlarken zaten tlf.da dinledi herşeydi, şehirdışındaydı, ikindin geldi...Yalakalıklar falan...
Hepinizi okudum, hepiniz çok haklısınız..
Bu arada dün adet belirtilerim başladı; karnım belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo, bu sabah göğüslerim de şişmiş...Dün doktoru aramış eşim olan kişi, ( bi de dr.u arayıp çok ilgili düşünceli eş portresi çizer arada, göstermelik), dr benle konuştu, belirtiler adet de olabilir tutunma da dedi ama ben zannetmiyorum tutunma olacağını...
Test sonucunu merak bile etmiyorum...

canim arkadasim uzme kendini
benimde birinci tup bebekte buradaki doktorlar normal haytina devam etsin dediler diye
inan transferden sonra geldik yemegi bile ben hazirladim
o kadar yani, tutmadi zaten neyse
ikinci tedaviye kadar her firsat buldukca konustum bazen annemde uyardi hicbir is yapmasin diye
ablasi hergun yemek yolladi bize benimkide ilk alti yedigun hazirladi
sonra beraber yaptik oyle yani yalniz deglsin bu konularda
senin yine arada temizlikcin geliyormus uzme kendini herseyi koyver gitsin
bizim ikimizde de sorun var ama embriyo guzel dollenmiyor sebep spermmis
benimki bunu cok kafaya takiyor bu sorundan sonra huyu degisti
bebek istemeyen adam yani istiyorda beni uzmemek icin evde konusu olmazdi
simdi hemen olsun diyor sucluluk psikolojisi yasiyor sanirim
olmazsa benden olmadi diye
bu ikinci de olmadi kismet degilmis artik
benimkinin psikolojisi iyice bozuldu
onceden bu konu yuzunden hergun aglayan ben
artik esime teselli veriyorum
lutfen kendini uzme

Bunalıma girmesi normal olabilir eşinin ama senin psikolojin çok daha önemli, bunalımını kendi içinde yaşasa...Çünkü başarı senin psikolojine bağlı...
Ya nedir bu anlamadım, sorun bizde olunca çeken de biz, sorun erkekte olunca çeken de biz...

Ama eşinin suçluluk duyması da iyi bir şey..Benimki kendini akladı aklınca...Embriyolar iyi kalite oldu ya...Top bende diye düşünüyordur kesin...
Halbuki embriyoların sadece dışı güzel, içini bilmiyoruz ki, pgt yapılmadan bilinmezmiş..( Son cümle dr.un söylemi)

feraye35 cim canım dikkat et kendine senden başka önemli bişey yok..seni düşünmeyip sana deger vermeyen vermeyen adama çocuk yapıyorsun birde ah be güzelim..şu günleri hayırlısı ile atlat boşver ev işini falan..dünyaya bir dahamı geleceksin canının kıymetini bil...

Back
X