transferden sonra

bende bugün yeni bir doktora gittim malum daha önce başarısız bir tüp bebek girişimim olmuştu. Şimdiki doktorda hormon testlerini yenilememi istedi ama yumurtalarım çatlamamış halbuki bir kaç gün sonra adet olmam gerekiyodu.Biraz canım sıkıldı belki birkaç ay doğum kontrol hapı kullanıp yumurtalıklarını bastırırız dedi. Sanki herşeye yeniden başlıyomuşum ve bir sürü zaman kaybetmişim gibi geliyor.Rabbim yardım eder inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah. Hepinize bol bol dua ediyorum.

Arkadaşlar sonucu aldım ve HAMİLEYİMMMMMM. Çok mutlu oldum. Hala inanamıyorum sonuca. Allahımdan dilerimki isteyen herkesin çocuğu olur. Sizler için çok dua ediyorum.

ben sana demedim mi,allah analı babalı büyütsün allah hayırlısıyla doğurmayı kismet etsin allahım olmayanlara nasip etsin çok ama çok sevindim:dance::teytey:

çok sevindim yaaa ALLAH tamamına erdirsin inşallah kucagına almayıda nasip etsin eeee artık sen kendine dikkat et ve bizler içinde bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur inşallah darısı başımıza

tebrik ederim sibelce çoook sevindim.sağlıkla büyüt bebişini kendine dikkat et.Bi de bizlere dua et canıım.
sen de dondurulmuşlarla denedin.tedavi sürecin nasıldı?kaç gün sonra transferin yapıldı?bilgilendirir misin?ben de tedaviye başladım da....

sibelce nerdesin canım acil bilgi lüüüüütfffeeeennnnn

kusura bakma canım ben çalışıyorum dün işlerim çok yoğundu genelde dışardaydım. o yüzden bakamadım. benim 3 aylık dondurulmuşlarla oldu. ilk denemdi oldu. 3 tane embriyo yerleştirildi. 28 şubatta. 11 marttada test yaptık pozitif çıktı. dün tekrardan test istedi doktorum. kan değerinin yükselmesi gerekiyormuş gerçektende yükselmiş. iyi durumda. Şimdi merak ettiğim kaç tanesi tuttu? bana merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.

butterfly 's bişey daha söylemek istiyorum. Benim tedavi sürem uzadı. Normalde bayramın 2. günü transfer olacaktı ama ben ohss diye bir rahatsızlık geçirdim. o yüzden transfer işlemi ertelendi. fakat senin herşey yolunda giderse, yumurta toplama işleminden 2 veya 3 gün sonra transfer işlemin gerçekleşir hayırlısıyla.

canım ben senin başından geçenleri çok iyi hatırlıyorum.ohss konusunda seni ilk uyaranlardan biri de bendim.beni unuttun galibaaaa :çok üzgünüm:
İlk denememde seninki kadar ağır olmasa da ben de ohss olmuştum..benim 2. denemem neg. oldu.Şimdi dondurulmuş embriyolarım var.onlarla tekrar denicem.sana da dondurulmuşlarla transfer yapıldı öyle değil mi?Benim merak ettiğim transferden önce kullandığın ilaçlar, ne kadar kullandığın?adetin 2. günün başlamış olmalısın tekrar tedaviye transfer kaç gün sonra oldu????
Şimdiden teşekkür ederim

oooooo yeni gördüm sibel maaaşalllah.değerlerin bayağı yüksek canım.bence ikizler geliyooooooooooo :teytey: :teytey:

oooooo yeni gördüm sibel maaaşalllah.değerlerin bayağı yüksek canım.bence ikizler geliyooooooooooo :teytey: :teytey:

banada öyle geliyor ikiz gibi, hayırlısı olsun. Ben malesef ki 28 aralıktan beri adet olamadım. Doktor 1 ay dinlendirdi. Şubat ayında sürekli kontrollere gittim. Fakat Ocağın sonunda Lucrin iğne kullandım (28 gün) onunla birlikte Estrofem diye bi ilaç kullandım. Kontrollere gittikçe doktor dozunu yükseltti. en son, günde 4 adet içiyordum. Bunlara rağmen adet olamamıştım. Şubat ayında da olmaz diyorduk bende doktorumda ama son kontrolde doktor bile şaşırdı artık rahmin hazır olduğunuz söyledi gerekli kalınlığa ulaşmış. 28 şubatta dondurulmuşlarla tranfer işlemi yapıldı. Transferden 2 gün önce jele başladım sabah akşam. O günden bugüne hala kullanıyorum Jeli (sabah-akşam) ve Estrofemi (Günde 3 kez). 25 martta da doktora gidicem ilk hamilelik kontrolüne. Bakalım kaç bebek var?

Bu arada sana ve tüm arkadaşlara çok dua ediyorum. Sen şu an ne aşamadasın?

1 haftadır estrafem kullanıyorum.perşembe kontrolüm var.ne zaman transfer yapılacak bilemiyorum.hakkımızda hayırlısı...teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…