Transferden sonraki gelişmeler

negüzel ALLAH hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin.tamam tatlim dikkat ederim INSALLAH ALLAHIN izniyle..

Amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebişlerimizi.inşallah benim gibi olmazsın bulantı konusunda dünden beri istifra etmeye yedigimi çıkartmaya başladım. Bu arada senin bebişler ikizmiş öylemi başka bi topikte okudum yanılmıyorsam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebişlerimizi.inşallah benim gibi olmazsın bulantı konusunda dünden beri istifra etmeye yedigimi çıkartmaya başladım. Bu arada senin bebişler ikizmiş öylemi başka bi topikte okudum yanılmıyorsam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin canim amin.ay canim iINSALLAH en kissa zamanda bulantilarin gecer.evt gecen DR gitdim ve ultrosonda ikiz görüldü ama biri gayet iyi olmasi gerekdi yerdeymis diger cok cok asalardaymis yani DR dediki o asadaki kesin düser ümüdüm yok dedi ya bakalim hayirlisi ALLAHDAN.bakalim carsamba günü tekrar gitcem DR bakalim ne durumdalar.. farkindaysan ikimizde hep ayni topikteyiz negüzel güzel bi arkadaslin isareti galiba :1hug::1hug:

amin canim amin.ay canim iINSALLAH en kissa zamanda bulantilarin gecer.evt gecen DR gitdim ve ultrosonda ikiz görüldü ama biri gayet iyi olmasi gerekdi yerdeymis diger cok cok asalardaymis yani DR dediki o asadaki kesin düser ümüdüm yok dedi ya bakalim hayirlisi ALLAHDAN.bakalim carsamba günü tekrar gitcem DR bakalim ne durumdalar.. farkindaysan ikimizde hep ayni topikteyiz negüzel güzel bi arkadaslin isareti galiba :1hug::1hug:

bebişlerimiz iyi olsunda varsın bulantıymış oymuş buymuş olsun :)) bebişlerinin ikiz olmasına çok sevinmiştim ama birini aşağıda olmasına üzüldüm inşallah kontrole gittiginde diger bebişinde olması gerektiği yerde olur annişine ve kardeşine sıkı sıkı tutunmuş olur Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorum. Evet genelde aynı topiklerdeyiz bu topiklerden ayrılamıyorum :)) ilk msj da beni yanlış anlayacağından çok korkmuştum ama dediğin gibi sanırım güzel bi arkadaşlığın işaretiymiş herşey

bebişlerimiz iyi olsunda varsın bulantıymış oymuş buymuş olsun :)) bebişlerinin ikiz olmasına çok sevinmiştim ama birini aşağıda olmasına üzüldüm inşallah kontrole gittiginde diger bebişinde olması gerektiği yerde olur annişine ve kardeşine sıkı sıkı tutunmuş olur Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyorum. Evet genelde aynı topiklerdeyiz bu topiklerden ayrılamıyorum :)) ilk msj da beni yanlış anlayacağından çok korkmuştum ama dediğin gibi sanırım güzel bi arkadaşlığın işaretiymiş herşey

yok canim niye yanlis anliyayim.peki arkadasim senin yasin kac kac yildir evlisin ve senin hamilelin normali oldu yoksa tüp bebekmi.istersen cevaplamiya bilirsin eyer cok özelse

yok canim niye yanlis anliyayim.peki arkadasim senin yasin kac kac yildir evlisin ve senin hamilelin normali oldu yoksa tüp bebekmi.istersen cevaplamiya bilirsin eyer cok özelse

canım 28 yaşındayım 5 yıl olacak evleneli, sadece evliliğim ilk 3 ayında korunduk onun dışında korunmadık ama sonra baktık ki bebeğimiz olmuyo. 4 kez aşılama yaptırdık yine olmadı sonra mikroenjeksiyon deneyelim dedik Rabbime şükür ilk deneme oldu işte benim hikayem böyle :)))

canım 28 yaşındayım 5 yıl olacak evleneli, sadece evliliğim ilk 3 ayında korunduk onun dışında korunmadık ama sonra baktık ki bebeğimiz olmuyo. 4 kez aşılama yaptırdık yine olmadı sonra mikroenjeksiyon deneyelim dedik Rabbime şükür ilk deneme oldu işte benim hikayem böyle :)))

tanisdima menmun oldum.bende 26 yasindayim 4 yildir evliyim bende 2 yil korundum sonra hic korunmadik ama bir türlü hamile kalamiyordum DR gitdik ve bende yumurtlama sorunu cikdi esimdede sperm sayisi düsükdü.tüp bebek tedavisi uygun görüldü ve ilkindede tudu cok sükür ALLAHA.canim mikroenjeksiyon nasil oluyor ben pek duymadimda???

tanisdima menmun oldum.bende 26 yasindayim 4 yildir evliyim bende 2 yil korundum sonra hic korunmadik ama bir türlü hamile kalamiyordum DR gitdik ve bende yumurtlama sorunu cikdi esimdede sperm sayisi düsükdü.tüp bebek tedavisi uygun görüldü ve ilkindede tudu cok sükür ALLAHA.canim mikroenjeksiyon nasil oluyor ben pek duymadimda???

bence canım. benim tek tesellim bizde bi sorun yoktu benim tüm tahlil ve film lerim normaldi eşimin de tüm tahlileri normaldi dr.lar sebebi olmayan diye tabir ediyorlar bu duruma bi çok dr. bebek sahibi olamamızı psikolojik olarak adlandırdı. ben daha fazla beklemek istemedim ve Allah ıma şükür banda anne lik duygusunu yaşattı.

Bu arada mikroenjeksiyonun başarı oranı daha yüksek olan bi tedaviii yöntemi tüp bebekle farklı yanları laboratuvar aşamaları ve döllendirilme tarzları

curry tebrikler canım allah bağışlasın meleğini sana sen idrar testi yapmışmıydın kaçıncı gün yapmıştın ve belirtin varmıydı bende hiç bir belirti yok bugün 7. günüm test yaptım negatif çıktı

arkadaslar hepiniz saolun insallah allahim herkeze yasatsin bu mutlulugu kimseyi yoksun birakmasin. canim ben idrar testini 10.günde yaptim cok silik cizgi cikti varla yok gibiydi canim belirtilerle ilgisi yok diyorlar herkezde farkli oluyormus sen testi cok erken yapmisin biraz daha sabret. biliyorum zaman gecmiyor ama bak yedi gün gecmis bisi kalmamis takma kafaya simdiye kadar :lepi:

arkadaslar hepiniz saolun insallah allahim herkeze yasatsin bu mutlulugu kimseyi yoksun birakmasin. canim ben idrar testini 10.günde yaptim cok silik cizgi cikti varla yok gibiydi canim belirtilerle ilgisi yok diyorlar herkezde farkli oluyormus sen testi cok erken yapmisin biraz daha sabret. biliyorum zaman gecmiyor ama bak yedi gün gecmis bisi kalmamis takma kafaya simdiye kadar aybasin gelmemisse cok sanslisin unutma :lepi:

şutarafagitti

curry hamilemisin?Tedavini nerde yaptırdın?

arkadaslar basima neler geldi bir bilseniz bu sabah hastaneden daha yeni geldim ölümden döndüm subatin 12sinde hamileyim müjdesini vermistim ogün doktorun ultroson yapip yumurtaliklari kontrol etmesi lazimmis yapmadi sadece kan alip eve göndermisti. sevgililer gününde tesadüfen hastaneye gitmek zorunda kaldik allttan soktugum fitil bitmisti doktor recete yazmamis eczane vermedi doktora yazdirabilmek icin hastaneye gittik gece acile. doktor bu hapi muayene etmeden veremem dedi. beni muayene etti ve yumurtalarim 10 cm olmus karnim cok su toplamis neredeyse ölümden dönmüsüm ben ve bebegim. ve acilen yatirdilar daha yeni ciktim bu sabah. kizlar bu konuda cok dikkat edin tüp bebek merkezlerine cok güvenmeyin ben almanyadayim ve en güvenilir yerdeyim saniyordum.hastaneye yatmadan önce karnim dahada sisti doktora tel acip sormustuk yok bisey dedilerdi kimbilir o zaman ne haldeydim bide calistim esek gibi calisiyom walla arkadaslar cok dikkat edin

canım çok geçmiş olsun ben anlamadım içerde yumurta yokki nasıl oldu daha detaylı anlatırmısın bhcg den sonramı muayene yapmaları lazımmış aydınlatırsan bizi sevinirim bu arada bana destek verdin saol bende hamileyim

canım çok geçmiş olsun ben anlamadım içerde yumurta yokki nasıl oldu daha detaylı anlatırmısın bhcg den sonramı muayene yapmaları lazımmış aydınlatırsan bizi sevinirim bu arada bana destek verdin saol bende hamileyim

walla arkadaslar bende anlamadim nasil oluyor demekki oluyor mus icimizde yumurta bilmiyorumki yada belki yumurtalik bilmiyorum almancam cok yok benim esimde cok ceviremiyor türkceye kan testinden sonra bakilmasi lazimmis yumurtaliklara yoksa böyle fazla uyarilma sebebiyle böle oluyormus herkezde belirtisi farkli oluyormus internette yaziyor yumurtaliklarin fazla uyarilmasi diye arastirin dikkat edin baktirin özellikle belirtiler varsa saolun hepiniz destek icin cok üzüldüm bu olanlara walla ihmal etmeyin benim bebegi alicaklardi nerdeyse simdi iki haftalik ev istirahati yazdi doktor sonra tekrar bakilcak

Back
X