Transferden sonraki gelişmeler

walla arkadaslar bende anlamadim nasil oluyor demekki oluyor mus icimizde yumurta bilmiyorumki yada belki yumurtalik bilmiyorum almancam cok yok benim esimde cok ceviremiyor türkceye kan testinden sonra bakilmasi lazimmis yumurtaliklara yoksa böyle fazla uyarilma sebebiyle böle oluyormus herkezde belirtisi farkli oluyormus internette yaziyor yumurtaliklarin fazla uyarilmasi diye arastirin dikkat edin baktirin özellikle belirtiler varsa saolun hepiniz destek icin cok üzüldüm bu olanlara walla ihmal etmeyin benim bebegi alicaklardi nerdeyse simdi iki haftalik ev istirahati yazdi doktor sonra tekrar bakilcak

canım benim allahım seni bebeğini birbirinize bağışlasın rabbim gerçekten çok üzüldüm iyice dinlen bari sakın bişi yapma

saol canim cok psikolojim bozuldu ya esimle bile kavga eder olduk yani birde grip oldum iki gündür atesim yükseldi cok öksürüyorum bugün biraz daha iyim allahtan hamilelikte gripte cok berbatmis hapta icemiyorum daha cok dikkat etmek lazim insallah bu kötü günleri bir an ewel atlatsak daha fazla kötü bisi kaldircak halim kalmadi.

beterin beteri var curry sakın isyan etme bak herşeye rağmen bebişin seninle şükret arkadaşım herşey Allahtan tekrardan geçmiş olsun

keten tohumu,çörek otu,karanfil,tarçın ve bal karışımından fsh ve e2 değerlerinde değişiklik görenler varmı gerçekten hamile kalma şansını arttırıyormu?

kızlar çok kasıklarım ağrıyorrrr ve çok şiştim. sankim adet olcak gibiyim ama daha transferin 2. günü:(acaba noliiiii?

benimde transferim 27 sinde oldu.yani bugün 4.gün karın şişliğim çok ara ara sancı kıvırıyor ama çok belirgin bir belirtim yok. ne düşüneceğimi bilmiyorum
doruk, sen de iğne mi oluyorsun yoksa jel mi verdiler?

Merhaba arkadaslar. Ocak ayinda 2. Tüp bebek denememiz oldu. Gebelik testi 12. günde positiv cikti ama 14. günde HCG tekrar düstü. Bulukta 3 embryomuz var yarin onlari kullanicaz. Her denememde nasil davaranacagimi kestiremiyorum. Doktorlar rahat olun normal yasayin diyorlar ama yinede gercekten normal yasamalimiyim yoksa sadece yatmalimiyim diye sormadan edemiyorum. Bana bu konuda yardim edebilecek birileri vardir umarim. Tesekkürler

Merhaba arkadaslar. Ocak ayinda 2. Tüp bebek denememiz oldu. Gebelik testi 12. günde positiv cikti ama 14. günde HCG tekrar düstü. Bulukta 3 embryomuz var yarin onlari kullanicaz. Her denememde nasil davaranacagimi kestiremiyorum. Doktorlar rahat olun normal yasayin diyorlar ama yinede gercekten normal yasamalimiyim yoksa sadece yatmalimiyim diye sormadan edemiyorum. Bana bu konuda yardim edebilecek birileri vardir umarim. Tesekkürler

canım şimdiden hayırlı olsun. ilk 3 gün dikkat et beslenmene hareketlerine
ondan sonra normal yaşantına devam et ama ağır kaldırma üşütme koşma uzanma spor yapma.
ayakta duş al ve ılık su ile.12 gün sonrada güzel haberleriver buradan bizlere.:58:

canım şimdiden hayırlı olsun. ilk 3 gün dikkat et beslenmene hareketlerine
ondan sonra normal yaşantına devam et ama ağır kaldırma üşütme koşma uzanma spor yapma.
ayakta duş al ve ılık su ile.12 gün sonrada güzel haberleriver buradan bizlere.:58:

cevabin icin cok tesekkür ederim. 12 gün sonra insallah güzel haberide veririm buradan.

cevabin icin cok tesekkür ederim. 12 gün sonra insallah güzel haberide veririm buradan.

Transferin oldu sanırım hayırlı olsun.
24 ün de güzel haberleri paylaş bizimle. çok iyi bak kendine en azından ilk 3 gün hatta 5 gün...

Transferin oldu sanırım hayırlı olsun.
24 ün de güzel haberleri paylaş bizimle. çok iyi bak kendine en azından ilk 3 gün hatta 5 gün...

evet canim dün transferimiz oldu. Buzlukta 3 embryo vardi sadece biri cogalabilmis. 26 nisan ilk kan tahlili olacak. Evdeyim oturup yatiyorum yormuyorum kendimi. Hayirlisi bakalim Rabbim ol derse zaten Olur. Destegin icin sagol

selam benim transferim ayın 5 inde oldu bhcg sonuçlarından sonra doktor muaynesini bekliyorum hayısıyla inş sizlerede hayırlısı olsun hep iyi düşünmek en güzeli sakin olup bol bol dinlenmekte çok önemli....iyi şanslar

selam benim transferim ayın 5 inde oldu bhcg sonuçlarından sonra doktor muaynesini bekliyorum hayısıyla inş sizlerede hayırlısı olsun hep iyi düşünmek en güzeli sakin olup bol bol dinlenmekte çok önemli....iyi şanslar

iyi dilekleriniz icin tesekkürler. Sizin bebisler geldi demekki benimkide yerinde büyüyordur insllah benim kan testim Sali günü bakalim ne olacak.Bekliyorum

evet canim dün transferimiz oldu. Buzlukta 3 embryo vardi sadece biri cogalabilmis. 26 nisan ilk kan tahlili olacak. Evdeyim oturup yatiyorum yormuyorum kendimi. Hayirlisi bakalim Rabbim ol derse zaten Olur. Destegin icin sagol

Sonuc maalesef negativ canim. Istanbulda sansimi denemek istiyorum. Bakalim hayirlisi artik

Back
X