Mehaba kızlar
Bende salı günü transfer yapıldı ankarada oldu ama sadece 2 gün kalabildik 3.gün döndük kendimi suçlu hissediyorum daha mdık ı çok kalsaydık acaba?
Dün akşam ağrılarım başladı arada giriyor adet ağrısı gibi.Ben çok heycanlıyım bu ikinci ilkinde olmadı bu sefer olur İNŞALLAH çok korkuyorum çarşamba günü test yaptırcam İNŞALLAH
Bügün biraz yoruldum nerdeyse 5 saat yoldaydık
şuan yatıyorum ama faydası olurmu bilmiyorum ki
İnşaallah bebişine kavuşursun arkadaşım. İlk günlerde dört saati aşan yolculuğu önermiyorlar ama iki gün dinlenmişsin, herhalde yeterli olacaktır. Şimdi dinlenmenin de illa ki faydası vardır. Yalnız çarşamba günü erken değil mi test için? Benim geçen cuma idi transferim, bana da çarşamba günü test yaptır dediler.
benim 6. gün transferi yapıldı oyuzden 10 gün sonra test yap dediler pardon perşembeye denkgeliyor senin nasıl geçiyor hala yatakta istrhat mi yapıyosun
ayağa kalkmak istiyorum yattıça stres yapıyorum napcaz bilmem
Benim transfer günü ile beraber 6. günüm bitiyor. Üç günden sonra bana da yatmaktan fenalık geldi, artık ayaktayım. İşe gidiyorum, hafif ev işlerini de yapıyorum. Yattıkça daha çok stres yapıyorum çünkü, onun daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Ama bence sen bir-iki gün dinlen canım, uzun bir yolculuk yapmışsın.
sen nerde yaptırmıştın transferi ben mayada yaptırdım
bu sefer transferde hiç acı hissetmedim ve koyulduğuna inanamadım bile sadece ben mi acı çekiyorum hangisi normal anlayamadım
Ben İstanbul'da, Umut'ta yaptırdım. Ama ben de herhangi bir ağrı hissetmedim, zaten transferde acı veren herhangi bir uygulama da olmuyor aslında. Hatta şu an da hiçbir şey hissetmiyorum, o da biraz sinir bozucu :) Kendini çok dinleme bence, şu an için erken biraz. Üşütmüş olabilir misin acaba?
yok şuanda çok ağrım yok çok nadır aralıklarla hafıf bi ağrı gırıyor ama ilk tüp bebek denememizde transfer sırasında inanılmaz acı hissettim nerdeyse masadan kalkacaktım.
Bu sefer hiç acı hissetmım acı hissetmeyince koyulduğuna inanamadım ama demekki ilki zor olmuş
Çok streslıyim herşeye sinirleniyorum napcam bilmiyorum hayırlısıyla olsunda İNŞALLAH hepimizede nasip ader YÜCE RABBİM
Canım bir-iki gün sabret, elinde akıcı bir roman varsa onu oku, eşine dergi falan aldır, elişi yapabilirsin. Ara sıra bebişinle konuş, onu hissetmeye çalış, öyle yapınca acayip mutlu ve güçlü hissediyor insan. Bir şekilde kafanı rahatlatarak birkaç gün geçirmeye çalış. Ondan sonra biraz daha hareketlenirsin zaten.
İlk demde bende öyleydiim ama sonrasında çok büyük hayal kırıklığına uğradım.
Bişeyi sahiplenip sonradan kaybetmesi zor oluyo oyuzden oluruna bırakmaya çalışıyorum :))))) ama beceremiyorum neyse artık daha rahat olmaya çalışacağım umarım becerebilirim benim için en zoru bu............