Merhaba Arkadaslar,
Yaklasik 25 gundur micro tedavim basladigindan beri yazilarini tek tek takip ediyorum'mutlu haberlerle seviniyor', endiselerinizi buradan paylasiyorum ancak bugun yazmaya cesaret edebildim.
Tum bekleyenler en guzel bekleyisleri olmasini ve sonundada bebislerini kucagina almalarini diliyorum..
Benim durumum nedeni belli olmayan interfilite.
15 Ocak 2010 ta Ferti center da Dr um Aykut Coskun tarafindan 3 Embriyo transfer edildi.
2 tanesi 8 hucreli iyi kalite, 1 tane da 5 hucreli..
Transfer sonrasi ilk gun kullanigim antibiyotikten dolayi mide bulantisi ve maalesef istifra ettim.. ilk gun hemde...

Ama moralimi bozmadim,
ilk 3 gun dinlenebildim, sonra calisma hayatima devam ettim ,ise arabayla gidip geldim, kimse bilmedigi icin aktif hayatima devam etmek durumunda kaldim...
ilk 5 gun goguslerde sisikinlik, agri, mide bulantilari vardi..cok umutluydum..
ancak 7 gunden itibaren belirtiler kayboldu.. ama yazilari okuyordum bu da kotu bir sey degildi olabilirdi yine moralimiz bozmadim...yine umutluydum..
Dun 9. gunumdu. adet olacakmasim hissi o kadar baskinlastiki moralimi bozmamaya calistim'
Ve geldik bugune 10. GUN saat 22 23 hala hasta olacakmisim gibi geliyor, akintilarim var seffaf ama cok ..
Artik galiba tutmadiginiogrenecegim saatlere yaklasiyorum...
Tedavinin en zor bolumude bu bekleyislermis Allah hepimize sabir ve sonunda da mutluluk versin insallah..
Kimseye anlatmadigim icin su anda sizler bana cok daha yakin geliyorsunuz.. kudgunuz icin tesekkur ederim..
Carsamba Test gunum ama galliba teste gerek kalmayacak sanirim yarin hasta olurum...
Sadece merak ettigim bu hamilelik testi sabah ac karnina mi yapiliyor yoksa herhangibir yerde ve zamanda yapilabiliyor mu?
Birde benim gibi hissedipte son anda hamile oldugunu ogrenen var midir?
Galiba biraz korkuyorum...Çok üzgünüm çooo
Herkese saglikli bebisler.....