Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

moralini bozmak yok lutfen bebek icin...benim 1 denememde 3 kaliteli,2 denememde 4 kaliteli embriyo transfer edilmisti...10 gun yemek ve lavaboya kalktim sonuclari:negatif
3.denememde ohss baslangici oldugu icin 1 embriyo transfer edildi...ilk 1 embrio transferini duydugumda cok uzuldum...4 tane tutmadi 1 tane nasil tutunacaksa dedim...yinede veren Allahim sensin nasip neyse dedim...isi girgira aldim..transfer yapiliyor,dokt resmi bak diyor(nasilsa tutunmuycak dusuncesiyle)hiii evet pek yakisikliymis diyorum,transfer masasindan sedyeye almak istediler birakin ben gecerim dedim...eve geldim 5 gun ayaktaydim...nasilsa olmadi dusuncesiyle o kadar rahatim ki merdivenleri hoplayarak iniyordum...taakiiiii...6.gunu rahatsizlanip hastanede solugu alasiya kadar...evet ohss ilerlemisti...acil yatis dediler..kan aldilar 2 saat sonra odaya doktorum geldi..gozumuz aydin sonucun pozitif dedi...
hersey nasip kismet.olacak olduktan sonra 1 embriyo ile de oluyor...
yeterki stres yapma...
dualarim inanin isteyen bu yolda emek veren hepinizle....

Bebek istioruz inan bana moral oldun benimde dondurulmus tek embiyo transfer edildi gerci dondurulmus 2 tane vardi fakat doktor tek embriyo transferi koymaya gerek gordu ben 2 embriyoda istiyordum kesin tutmasi icin ama yinede allah bilir tabikide ama yurtdisinda cok fazla embiyo transveri yapmiyorlar nedense bu benim 2. denemem su an cok endiseliyim tutmusmudur diye bu arada transferin 7. gunumdeyim.

canım gerçekten çok mutlu oldum bize umut oluyo bu haberler, değerlerini yazmaya devam et merak ediyorum

MERSAY CANIM BU GÜZEL DUYGUN İÇİN TEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH HERKESİ UMUTLU BEKLETSİN BUGÜN KAN DEGERİM 144,6 NASIL DEGERİM BİLMİYORUM BUGÜN 14.GÜN:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kizlar butun transferi olanlardan cevap bekliyorum kaydirigubbakcemile

simdiiii transferden sonra sadece 5 gun yatmak yeterlimi diyosunuz?????

(okuduklarimdan bunu anladim)

BEN IKI TEDAVIMDE 12 GUN BOYUNCA YATTIM SONUC NEGATIFTI BEN SIMDI OKADAR YATIP

STRES OLMAK ISTEMIYORUM YAAA COK GERILIYORUM OZAMAN LUTFEN HEPINIZ CEVAP

VERIN YAKINDA TEDAVIM VER BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR LUTFENNN

Canım tam tersine kendini yormadan günlük faaliyetlerine devam etmek lazım..Çok fazla hakaretsiz kalmamak lazım..Rahimde kan devran olması lazım bebişlerin iyice tutunması için..Sırt üstü ,yan, yüz üstü her türlü yatmalısın...

Amma çok lazım demişim..kaydirigubbakcemile3

MERSAY CANIM BU GÜZEL DUYGUN İÇİN TEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH HERKESİ UMUTLU BEKLETSİN BUGÜN KAN DEGERİM 144,6 NASIL DEGERİM BİLMİYORUM BUGÜN 14.GÜN:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Tebrikler canım.Sağlıkla katlanır inşallah...:Saruboceq:

arkadaşlar selam
benim trnsferimin dördüncü günü bugün
biraz moralim bozuk tek embriyo birinci kalite transfer oldu
annem yanımda benm de fazla kalkmıyorum ben de
tek embriyo ile hamiş kalanlar var mı duydunuz mu hıc
kasıklarımda hafif sanclar ve meme uclarında hassasiyet var
Allah yardımcımız olsunnn:ecrin_bebek:
canım benimde 5.günüm bende de aynı belirtiler var tabi bunları belirti olarak algılamıyorum aslında ilaçların etkisi diye düşünüyorum Rabbim ol dedikten sonra olur neden olmasın hiç umutsuzluğa kapılma
moralini bozmak yok lutfen bebek icin...benim 1 denememde 3 kaliteli,2 denememde 4 kaliteli embriyo transfer edilmisti...10 gun yemek ve lavaboya kalktim sonuclari:negatif
3.denememde ohss baslangici oldugu icin 1 embriyo transfer edildi...ilk 1 embrio transferini duydugumda cok uzuldum...4 tane tutmadi 1 tane nasil tutunacaksa dedim...yinede veren Allahim sensin nasip neyse dedim...isi girgira aldim..transfer yapiliyor,dokt resmi bak diyor(nasilsa tutunmuycak dusuncesiyle)hiii evet pek yakisikliymis diyorum,transfer masasindan sedyeye almak istediler birakin ben gecerim dedim...eve geldim 5 gun ayaktaydim...nasilsa olmadi dusuncesiyle o kadar rahatim ki merdivenleri hoplayarak iniyordum...taakiiiii...6.gunu rahatsizlanip hastanede solugu alasiya kadar...evet ohss ilerlemisti...acil yatis dediler..kan aldilar 2 saat sonra odaya doktorum geldi..gozumuz aydin sonucun pozitif dedi...
hersey nasip kismet.olacak olduktan sonra 1 embriyo ile de oluyor...
yeterki stres yapma...
dualarim inanin isteyen bu yolda emek veren hepinizle....
yaaaa harika ya gerçeöten çok tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

mervecim gayet güzel bence 2 ye katlamış ne güzel, çoğul gebelik değil büyük ihtimalle,
sana kaç embriyo transfer edilmişti? dr bişey dedimi değerine bakarak tek veya ikiz gibi bir yorum yaptımı?

beta hcg ,ile kaç tane olduğu hiç belli olmuyor..benim geçen hamileliğimde 12. gün 57,15. gün 144 dü..ve ikizlere hamileydim..ıkiz de olabilir,tek de olabilir..Kesin sonuç ultrasonda 2 kese ve 2 kalp atışı ile belli olur...

beta hcg ,ile kaç tane olduğu hiç belli olmuyor..benim geçen hamileliğimde 12. gün 57,15. gün 144 dü..ve ikizlere hamileydim..İkiz de olabilir,tek de olabilir..Kesin sonuç ultrasonda 2 kese ve 2 kalp atışı ile belli olur...

sağol canım bilgilendirdiğin için,
selam kızlar, benim adet olacakmışım gibi değil olmuşum gibi bazen çok ağrım oluyor, bir de yumurta toplama işlaminden sonra göğüs uçlarımda acı vardı çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı oluyor 7 gün sonra geçer diye düşündüme, ama tersine daha da arttı , benim şimdi göğüslerim çok dolgunlaştı ve sadece uçları değil tamamı ağrıyor ve acıyor, bakalım hayra alamettir inşallah

hamile olan arkadaslarimi tebrik ediyorum canlarim bizlerede dua edin olurmu allahim hepimizin gonlune gore versin bizlerede saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnn :)))

bu arada liyadoracim cevap verdigin icin cooook tesekkur ederim canim arkadasimmmm :)

bende yeni başladım tedavime henüz transfer gerçekleşmedi muayene oluyorum sanırım önümüüzdeki hafta gerçekleşecek bu ilk deneyimim ve çok heyecanlıyım ayrıca tüm bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum.....

edacım ben de senle aynı dönemdeyim
hayırlısı bakalım
ne kullanıyorsun
takiplerde durum nasıl
Birbirimize destek olalım

arkadaşlar benim transferimin 10. günü adet sancısı gibi kasıklarımda ağrım var ya tutmadıysa ya adet görürsem çok korkuyorum

kasıklarda ağrı olması normal bendede vardıı...canını sıkma inşş 2 gün sonra güzel haberini alırız...

canım benimde 5.günüm bende de aynı belirtiler var tabi bunları belirti olarak algılamıyorum aslında ilaçların etkisi diye düşünüyorum Rabbim ol dedikten sonra olur neden olmasın hiç umutsuzluğa kapılma

yaaaa harika ya gerçeöten çok tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

mervecim gayet güzel bence 2 ye katlamış ne güzel, çoğul gebelik değil büyük ihtimalle,
sana kaç embriyo transfer edilmişti? dr bişey dedimi değerine bakarak tek veya ikiz gibi bir yorum yaptımı?
mersaycıgım dr şubat 1de ultrasyona girecegim ozaman daha net olur dedi dr şimdi şu an kan degerin çok güzel keseyi görelim dedi 3tane transfer edildi 1 de olabilir 2 de 3 de olabilir dedi süpriz canm şu anda

mersaycıgım sen den ne haber canım kan degerin nedir sende bilgiver çok takip edemiyorum ama kalbim sizinle inşallah tek tek haberler verirsiniz

arkadaşlaarrrr az önce dayanamadım idrar testi yaptımm silik olsa da çizgi varrr ne dersinizz sevinmem için erkenmii

merserayy senin notunu okumadan önce yapmıştım testimi ama herhalde okumuş olsaydım da duramazdım takmıştım çünkü

mersaycıgım sen den ne haber canım kan degerin nedir sende bilgiver çok takip edemiyorum ama kalbim sizinle inşallah tek tek haberler verirsiniz
canım ben şimdi 7.günümdeyim kan tahlilini salı günü falan yaparım galiba
arkadaşlaarrrr az önce dayanamadım idrar testi yaptımm silik olsa da çizgi varrr ne dersinizz sevinmem için erkenmii

tabiki sevin:teytey::teytey: canım ne güzel kesin hamilesi akşam idrarıyla bile silik çıkmış, hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza nşallah:dance:

Back
X