Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merseraycım evet dikkat et kendine ama öyle herşeye de evham yapma oluruna bırak zaten olacağı varsa olur o istersen taş taşı ;P
benim bugün 8. günüm dayanamadım yine kan tesi verdim sonuç 50,30 çıktı 6. gün de 23,1 çıkmıştı . aslına katlamalı gidiyor ama düşük gibime geliyor . kafa karışık anlicaan :)
canım Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, bana da 3 tane transfer edildi bende çok korkuyorum 3ününde tutmasındanbende transferim oldukdan sonra 1 saat hastanede kaldım sonra arabayı kendim sürerek 35 dakikalık mesafeye gittim ertesi günde 300 kmlik yolu yine arabayı ben sürerek geldim evime geldiğimdede hiç evde oturmadım hep bi yere gittim gezmeye sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim yeğenim var 10 kg o hariç:)
bunlar hep işin hikayesi kızlar eğer size nasipse onlar gelecekse bu dünyaya ne yaparsanız yapın gelirler bana doktorum günlük yaşamına dönebilirsin dedi eğer % 1 bile şansını arttıracak olsa yatman falan dedi ben zaten sana sölerim dedi.ve şu an üçüz hamileyim ama birisi sonlanacak.zaten 3 tanede transfer olmuştu
canım gebelik oluştuğunda: - hiç kendime dikkat etmedim şunu şunu yaptım Allah ın takdiri hamile kaldım demiştim.
bebeğim düştükten sonra: - ben hiç bir şey yapmadım kendime dikkat ettim. allah ın takdiri dedim. :bbo: anlayacağın transfer sonrası nelere dikkat etmen gerektiği çok önemli değil sonucun seni belirleyecek olumunekankayizsmile
:lepi::lepi::lepi: harika, canım çok tebrik ederim inşallah sonuna kadar herşey çok güzek gider, kaçıncı gün yaptırdın bhcg ve değerin kaç canım
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sizlerede nasip etsin turtem canım çok nete giremiyorum komşu akraba derken gelip giden çok oluyor derken giremiyorum canım birde hep yatıyorum bir yemek birde lavaboya gidiyorum onun harici hep yatıyorum turtem sendende mutlu haberler alırız inşallahAllah tamammına erdirsin arkadasım , Allah kucagına almayı vede bizede nasip eder inşallah
mersay canım işallah sana ve tüm anne adayına tatdırsın bu güzel duyguyu inşallah sonuna kadar güzel gider senin dedigin gibi 8 ocak ta transfer oldum 19 ocakta hcg tahlil oldum sonuç 77.64 degerim sabah tekrar gidicem degerim yüksekmi diye![]()
arkadaşlar selam
benim trnsferimin dördüncü günü bugün
biraz moralim bozuk tek embriyo birinci kalite transfer oldu
annem yanımda benm de fazla kalkmıyorum ben de
tek embriyo ile hamiş kalanlar var mı duydunuz mu hıc
kasıklarımda hafif sanclar ve meme uclarında hassasiyet var
Allah yardımcımız olsunnn:ecrin_bebek: