Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ya kızlar az önce laptop kucağımdan düşecekti ani bir refleksle yakaladım ya sonra çok korktum bişey olurmu sizce Allahım sen koru ya rabbi

merseraycım evet dikkat et kendine ama öyle herşeye de evham yapma oluruna bırak zaten olacağı varsa olur o istersen taş taşı ;P

ediyorum turtem sağol canım,
kızlar transfer olan tek kişi benmiyim niye kimse gelmiyo buraya,
neler yapıyosunuz, ağrınız sızınız varmı nasıl durumlar ?

benim bugün 8. günüm dayanamadım yine kan tesi verdim sonuç 50,30 çıktı 6. gün de 23,1 çıkmıştı . aslına katlamalı gidiyor ama düşük gibime geliyor . kafa karışık anlicaan :)

bende transferim oldukdan sonra 1 saat hastanede kaldım sonra arabayı kendim sürerek 35 dakikalık mesafeye gittim ertesi günde 300 kmlik yolu yine arabayı ben sürerek geldim evime geldiğimdede hiç evde oturmadım hep bi yere gittim gezmeye sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim yeğenim var 10 kg o hariç:)
bunlar hep işin hikayesi kızlar eğer size nasipse onlar gelecekse bu dünyaya ne yaparsanız yapın gelirler bana doktorum günlük yaşamına dönebilirsin dedi eğer % 1 bile şansını arttıracak olsa yatman falan dedi ben zaten sana sölerim dedi.ve şu an üçüz hamileyim ama birisi sonlanacak.zaten 3 tanede transfer olmuştu

canım gebelik oluştuğunda: - hiç kendime dikkat etmedim şunu şunu yaptım Allah ın takdiri hamile kaldım demiştim.
bebeğim düştükten sonra: - ben hiç bir şey yapmadım kendime dikkat ettim. allah ın takdiri dedim. :bbo: anlayacağın transfer sonrası nelere dikkat etmen gerektiği çok önemli değil sonucun seni belirleyecek olumunekankayizsmile

benim bugün 8. günüm dayanamadım yine kan tesi verdim sonuç 50,30 çıktı 6. gün de 23,1 çıkmıştı . aslına katlamalı gidiyor ama düşük gibime geliyor . kafa karışık anlicaan :)

hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:humus harika ya 6.gün aptığını bilmiyodum canım şimdi düşük çıkması normal çünkü daha 8.günündesin o yüzde düşük değil tam tersi ikiz olma ihtimali çok yüksek bence çünkü senin 12.güne değerin 150 den fazla olur ki bu değerler genelde ikiz oluyo,
canım hakkında hayırlısı olur inşallah
sen HAMİLESİİİİİİİİİİİNNNNN şimdi bunun tadını çıkar:lepi::lepi:

bende transferim oldukdan sonra 1 saat hastanede kaldım sonra arabayı kendim sürerek 35 dakikalık mesafeye gittim ertesi günde 300 kmlik yolu yine arabayı ben sürerek geldim evime geldiğimdede hiç evde oturmadım hep bi yere gittim gezmeye sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim yeğenim var 10 kg o hariç:)
bunlar hep işin hikayesi kızlar eğer size nasipse onlar gelecekse bu dünyaya ne yaparsanız yapın gelirler bana doktorum günlük yaşamına dönebilirsin dedi eğer % 1 bile şansını arttıracak olsa yatman falan dedi ben zaten sana sölerim dedi.ve şu an üçüz hamileyim ama birisi sonlanacak.zaten 3 tanede transfer olmuştu
canım Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, bana da 3 tane transfer edildi bende çok korkuyorum 3ününde tutmasından
canım gebelik oluştuğunda: - hiç kendime dikkat etmedim şunu şunu yaptım Allah ın takdiri hamile kaldım demiştim.
bebeğim düştükten sonra: - ben hiç bir şey yapmadım kendime dikkat ettim. allah ın takdiri dedim. :bbo: anlayacağın transfer sonrası nelere dikkat etmen gerektiği çok önemli değil sonucun seni belirleyecek olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canım
sonuçta Allah hakkımızda ne takdir ederse o olur, biz yine de tedbirli olmak istiyoruz galiba, ben dr a sadece 2 gün yatabilirim işyerinden izin alamam dedim o da bana sen 5 gün yat dedi, çünkü benim embriyo kalitelerim biraz düşük,
aaahhhhhhhhhhh walla bilmiyorum

:lepi::lepi::lepi: harika, canım çok tebrik ederim inşallah sonuna kadar herşey çok güzek gider, kaçıncı gün yaptırdın bhcg ve değerin kaç canım

mersay canım işallah sana ve tüm anne adayına tatdırsın bu güzel duyguyu inşallah sonuna kadar güzel gider senin dedigin gibi 8 ocak ta transfer oldum 19 ocakta hcg tahlil oldum sonuç 77.64 degerim sabah tekrar gidicem degerim yüksekmi diye :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah tamammına erdirsin arkadasım , Allah kucagına almayı vede bizede nasip eder inşallah
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sizlerede nasip etsin turtem canım çok nete giremiyorum komşu akraba derken gelip giden çok oluyor derken giremiyorum canım birde hep yatıyorum bir yemek birde lavaboya gidiyorum onun harici hep yatıyorum turtem sendende mutlu haberler alırız inşallah

mersay canım işallah sana ve tüm anne adayına tatdırsın bu güzel duyguyu inşallah sonuna kadar güzel gider senin dedigin gibi 8 ocak ta transfer oldum 19 ocakta hcg tahlil oldum sonuç 77.64 degerim sabah tekrar gidicem degerim yüksekmi diye :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım gerçekten çok mutlu oldum bize umut oluyo bu haberler, değerlerini yazmaya devam et merak ediyorum

arkadaşlar selam
benim trnsferimin dördüncü günü bugün
biraz moralim bozuk tek embriyo birinci kalite transfer oldu
annem yanımda benm de fazla kalkmıyorum ben de
tek embriyo ile hamiş kalanlar var mı duydunuz mu hıc
kasıklarımda hafif sanclar ve meme uclarında hassasiyet var
Allah yardımcımız olsunnn:ecrin_bebek:

kızlar gerçekten güzel bi başlık açılmış.... benim tüp bebeğe başlamama 36 gün kaldı şafak sayıyorum :Saruboceq: heyecanlıyım umutluyum ilk olacak inşallah herşey yolunda giderde bizlerde kavuşuruz yavrumuza ama yine de içimde çok büyük bir korku var ben de biraz acıya dayanıksızım yani yumurta toplama işlermini pek düşünmüyorum narkoz veriliyomuş ama tranfer önemli olan bununla nasıl baş edicem bilmiyorum Allahımın takdiri buysa , bu yolla bebeğime kavuşacaksam her acıya katlanırım yine de .....

slm merve6868 canım gözün aydın inşallah bende yakında yaptıracagım. hangi hastanede ve dr. ismini söylermisin canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar selam
benim trnsferimin dördüncü günü bugün
biraz moralim bozuk tek embriyo birinci kalite transfer oldu
annem yanımda benm de fazla kalkmıyorum ben de
tek embriyo ile hamiş kalanlar var mı duydunuz mu hıc
kasıklarımda hafif sanclar ve meme uclarında hassasiyet var
Allah yardımcımız olsunnn:ecrin_bebek:

moralini bozmak yok lutfen bebek icin...benim 1 denememde 3 kaliteli,2 denememde 4 kaliteli embriyo transfer edilmisti...10 gun yemek ve lavaboya kalktim sonuclari:negatif
3.denememde ohss baslangici oldugu icin 1 embriyo transfer edildi...ilk 1 embrio transferini duydugumda cok uzuldum...4 tane tutmadi 1 tane nasil tutunacaksa dedim...yinede veren Allahim sensin nasip neyse dedim...isi girgira aldim..transfer yapiliyor,dokt resmi bak diyor(nasilsa tutunmuycak dusuncesiyle)hiii evet pek yakisikliymis diyorum,transfer masasindan sedyeye almak istediler birakin ben gecerim dedim...eve geldim 5 gun ayaktaydim...nasilsa olmadi dusuncesiyle o kadar rahatim ki merdivenleri hoplayarak iniyordum...taakiiiii...6.gunu rahatsizlanip hastanede solugu alasiya kadar...evet ohss ilerlemisti...acil yatis dediler..kan aldilar 2 saat sonra odaya doktorum geldi..gozumuz aydin sonucun pozitif dedi...
hersey nasip kismet.olacak olduktan sonra 1 embriyo ile de oluyor...
yeterki stres yapma...
dualarim inanin isteyen bu yolda emek veren hepinizle....

Back
X