Transfere geri sayim

Evet canım şimdi hatırladım hayırlı olsun bende oraya başlayacağım nasipse hakkımızdan hayırlısı olsun

Cook sağol canım arkadaşım en cok istediğim şeykerden biride senin müjdeli haberini almak Allahım tez zamanda sana da pozitif almayı nasib etsin

aminnnnnn.
inşallah kuzum.
Allah hayırlı dualar ve temenniler hatrına bu defa yüzüme güler inşallah.
arka arkaya anne oluruz ne güzel.

Benimde bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü sanki kasıklarım patlıcak gibi şişmiş ağrımda var adet oluyorum herhalde

ben de bu gün adet oldum sonunda.
sanırım hesaplamalarıma göre transfer ocak başı olacak.
hepinizden dualarınızı şimdiden stok yapmanızı rica ederim.
Bu iyi haber canım en azından çok gecikmeden adetini oldun inşallah ocak ayı sonundada bebek müjdeni alırız senden Allahın izniyle canım

Bu iyi haber canım en azından çok gecikmeden adetini oldun inşallah ocak ayı sonundada bebek müjdeni alırız senden Allahın izniyle canım

canımsın.
inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz.
hem heyecanlı hem tedirginim.
Rabbim bu defa muvaffak eyler inşallah.

ben de bu gün adet oldum sonunda.
sanırım hesaplamalarıma göre transfer ocak başı olacak.
hepinizden dualarınızı şimdiden stok yapmanızı rica ederim.
Allah yardımcın olsun Allah gönlüne göre versin tez zaman kucağına alırsın inşallah Allahın duası üzerinde olsun canım benim:)

Kizlar size yine bise danismak istiyorum.bahcecide tup bebek istiyorum ama istanbulda yasamiyorum.benim gibi sehir disinda olup tup bebegi nasil yaptiriyorsunuz istanbulda mi kaliyorsunuz belli bi sure esimin isi dolayisiyla uzun sure kalamayiz yalnizda halledemem sanirim.bahcecide tedavi goren var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…