- 15 Ocak 2015
- 1.503
- 2.194
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.281
Amiin canım sende inşAllah hayırlısı ile alırsın yavrunu kucağınaÇoookkk sevindimmm, tebrik ediyorum hamilelik içgüdüsü mü ne bilmiyorum tahmin etmiştim pozitif olacağını, Allah sağlıklı sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah
Cook sağol canım arkadaşımMavera3 wuuhuuu
tebrikler kuzum.
aman dikkat et.
dinlen bol bol.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
artık en önemlisi bu.
İnşallah canım sağolasınCanım dualarım seninle inşAllah embriyolar rahimine tutunur
Kuzuumm hayırlı olsun. Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar Allah razı olsun sizden hepiniz beni etiketlemişsiniz :) sonucum pozitif
Kızlar Allah razı olsun sizden hepiniz beni etiketlemişsiniz :) sonucum pozitif
Evet canım şimdi hatırladım hayırlı olsun bende oraya başlayacağım nasipse hakkımızdan hayırlısı olsunBen 3 defa başka bir merkezde denedim ve ilk defa memorial de ilk deneme de hamile kalmıştım ama düşük yapdım 7. Haftada bu memorialde ikinci denemem inşAllah bu sefer kavuşurum bebeğime. Allahım sana tez zamanda anne olmayı nasib etsin canım
Kızlar Allah razı olsun sizden hepiniz beni etiketlemişsiniz :) sonucum pozitif
Cook sağol canım arkadaşımen cok istediğim şeykerden biride senin müjdeli haberini almak Allahım tez zamanda sana da pozitif almayı nasib etsin
Amiin canım benim inşAllah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım yavrularımızıKuzuumm hayırlı olsun. Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim cook güzel bir merkez cok güzel ilgileniyorlar ve inşAllah sende orda ilk denemende kavuşursun bebeğineEvet canım şimdi hatırladım hayırlı olsun bende oraya başlayacağım nasipse hakkımızdan hayırlısı olsun
Bu iyi haber canım en azından çok gecikmeden adetini oldun inşallah ocak ayı sonundada bebek müjdeni alırız senden Allahın izniyle canımben de bu gün adet oldum sonunda.
sanırım hesaplamalarıma göre transfer ocak başı olacak.
hepinizden dualarınızı şimdiden stok yapmanızı rica ederim.
Bu iyi haber canım en azından çok gecikmeden adetini oldun inşallah ocak ayı sonundada bebek müjdeni alırız senden Allahın izniyle canım
Allah yardımcın olsun Allah gönlüne göre versin tez zaman kucağına alırsın inşallah Allahın duası üzerinde olsun canım benim:)ben de bu gün adet oldum sonunda.
sanırım hesaplamalarıma göre transfer ocak başı olacak.
hepinizden dualarınızı şimdiden stok yapmanızı rica ederim.
Allah razı olsun güzel duan icin canım inşAllah tez zamanda sende anne olursunuzaklardan gizli gizli takip edenlerdenim ben de su siralar hepinizi.cok sevindim ben de.Allah saglikla tamamina erdirsin bebisine kavusmayi nasip etsin.
İnşAllah balım bence artık sıra bizlerdeaminnnnnn.
inşallah kuzum.
Allah hayırlı dualar ve temenniler hatrına bu defa yüzüme güler inşallah.
arka arkaya anne oluruz ne güzel.
Hayırlısı olsun canım inşallah 5 aralıkta müjdeli haberi verirsin bize Allahın izniyleBen transferimi oldum kızlar hayırlısı hakkımızda artık bekleme zamanıBirAsilAnnesi beş aralık test tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?