Transfere geri sayim

Ben transferimi oldum kızlar hayırlısı hakkımızda artık bekleme zamanı BirAsilAnnesi beş aralık test tarihim

kuzum unutmuşum seni yenilemeyi kusura bakma.
şimdi düzenledim.
transferin hayırlı olsun.
hayırlı haber verirsin inşallah.
Allah muvaffak eylesin inşallah.

Allah yardımcın olsun Allah gönlüne göre versin tez zaman kucağına alırsın inşallah Allahın duası üzerinde olsun canım benim:)

ohh ne güzel dua ettin öyle Allah razı olsun senden.
Rabbim kim birini tanımadan gönülden dua ederse ona daha da hayırlısını versin inşallah.
çok teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun canım inşallah 5 aralıkta müjdeli haberi verirsin bize Allahın izniyle
İnşallah canım Allah razı olsun
kuzum unutmuşum seni yenilemeyi kusura bakma.
şimdi düzenledim.
transferin hayırlı olsun.
hayırlı haber verirsin inşallah.
Allah muvaffak eylesin inşallah.
Olur mu canım sende neler yaşadın normaldir. İnşallah hayırlı haberleri peş peşe vermek nasip olur Allah hayırlı sağlıklı evlat versin bizim gibi isteyen herkese
Hayırlı olsun canım inşallahhh istediğin sonucu alırsın
Allah razı olsun canım inşallah

Canım ben çankırıda oturuyordum ankaraya gelip gittik tedavi için. Doktorun gitmeyin kalın dediği zamanlarda da öğretmenevinde kaldık. Tek kaldığım zamanlarda oldu sıkıntı olmaz yani

Canım ben çankırıda oturuyordum ankaraya gelip gittik tedavi için. Doktorun gitmeyin kalın dediği zamanlarda da öğretmenevinde kaldık. Tek kaldığım zamanlarda oldu sıkıntı olmaz yani
Sizin yakinmis yine cnm 9 saatlik yol bizimki.birde istanbul hic bilmedigimiz biyer

Ben sadece vajinal kullandım canım. Bir günde bile çok ciddi değişim sağlamıştı.

hastaneye sorabilirsin canım kalacak yer tavsiye edeceklerdir kolaylıkla işlerini halletmene yardım ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…