• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Kizlar transferin 1 ay veya daha fazla bekletilme sebeplerini tam bilmiyorum ama benim 8 yumurtam var yarın toplanaçak (öyle sizin gibi cok sayida toplanmiycak yani o yuzden rahim dinlendirme degil benimki) kaçtane dollenir bilmiyorum. Fakat catlatma ignesinden önce progestoron a baktılar 2.6 civarı buda yuksekmis yerleşmeye engel olduğu için yumurtlamayi eski haline dondurup değerleri normale çevirdikten sonra transfer olacak. Kizlar sizlerin ertelenme sebebi nedir.

Kizlar transferin 1 ay veya daha fazla bekletilme sebeplerini tam bilmiyorum ama benim 8 yumurtam var yarın toplanaçak (öyle sizin gibi cok sayida toplanmiycak yani o yuzden rahim dinlendirme degil benimki) kaçtane dollenir bilmiyorum. Fakat catlatma ignesinden önce progestoron a baktılar 2.6 civarı buda yuksekmis yerleşmeye engel olduğu için yumurtlamayi eski haline dondurup değerleri normale çevirdikten sonra transfer olacak. Kizlar sizlerin ertelenme sebebi nedir.
Benimki doktorumun dedigine gore rahmi dinlendirmek olucK

kızlar bısı sorcam 2 tup demem..4 u dollendı 8 yumurtadan..fakat 1 ı sadece bolunmeye baslamıs...suan tek embrıyo ama kalıtesı bellı bıle deıl.yarın bellı olcak yarın 3.gunu...var mı benım gbı olan

Senin yumurta toplanma ne zaman oldu benimde beklenen regli tarihim 16 ekim. Fakat benim yarın yumurta toplanacak

canım benim opum 8 eylülde yapıldı. çok yumurtam çıktığı için ohss riskim vardı embriyolarım donduruldu. ekimdeki adetimle tedaviye başlayacağım transferim olacak.

Benimkide ilk olucak cok heyecanliyim bu ilaclar bende sikinti yapio oyle olan varmi canim sikkin oluyo hic olmadik yerde sinirleniyom aniden tuhafim yani

ohoo beni iğneler mahfetmişti iştahsızlık halsizlik mide bulantısı baya kötüydüm o yüzden dondurulduğu da iyi oldu biraz toparlandım. hele o çatlatma iğneleri yok mu içinde hcg var ya benim hayatımda böyle midem bulanmamıştı. çok zor aşamalar. yine de hamd olsun. Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah.

Canım bendende 25 yumurta alındı agrıdan öldüm resmen ama 3. Gun transfer yapıldı neden oyle yapmış doktorum anlamadm gittiğimde tekrar sorcam canım... Benımde 8 dondurulmus embrıyom var ama malesef yıne tek embriyo transferi yapılcak kısmet ınsallah bu sefer olur bakalkm
hem 25 yumurtan olmus hem de 3. gun transfer yapmislar sasirdim dogrusu. Duydugum kadariyla 25 yumurta cikinca hem 1 ay bekliyorlar hemde 5. gune gidebiliyorlar

benim de çok çıktı benimkileri dondurdular canım ya.
ama bir şey diyeyim ohss olmayı bırak ağrım dahi olmadı benim maşallah diyeyim. :nazar:

ohoo beni iğneler mahfetmişti iştahsızlık halsizlik mide bulantısı baya kötüydüm o yüzden dondurulduğu da iyi oldu biraz toparlandım. hele o çatlatma iğneleri yok mu içinde hcg var ya benim hayatımda böyle midem bulanmamıştı. çok zor aşamalar. yine de hamd olsun. Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah.
Valla bende sahane asa iyet yapio:) bide gulmekten catlarken irden bagirmaya basliyorum :) bende kendimden korkar oldum bide cok fazla unutkanlik oluyo bende ama mide bulantisi istahsizlik gibi sikayetlerim hic olmadi benim

Valla bende sahane asa iyet yapio:) bide gulmekten catlarken irden bagirmaya basliyorum :) bende kendimden korkar oldum bide cok fazla unutkanlik oluyo bende ama mide bulantisi istahsizlik gibi sikayetlerim hic olmadi benim

o zaman bence hiç şikayet etme bile daha ne istiyorsun.
ben çok fenaydım ya ruh gibiydim halsizlikten zerre iştah yok sürekli bulantı.
hiç unutmuyorum son gün 23:30 da iki tane çatlatma iğnesini yaptım ya 23:40da yatağa girdim 26 yaşındayım ömrümce bu kadar midem bulanmamıştı sağımdan soluma dönemedim sabaha kadar sayıklamışım midem bulanıyor diye.

Kiyamam zor cok zor bir surec ama dayanmaliyiz :)
o zaman bence hiç şikayet etme bile daha ne istiyorsun.
ben çok fenaydım ya ruh gibiydim halsizlikten zerre iştah yok sürekli bulantı.
hiç unutmuyorum son gün 23:30 da iki tane çatlatma iğnesini yaptım ya 23:40da yatağa girdim 26 yaşındayım ömrümce bu kadar midem bulanmamıştı sağımdan soluma dönemedim sabaha kadar sayıklamışım midem bulanıyor diye.

Ben opu oldum 1ay gecti adetimi bekliyolar ultrasyon sonucuna gore transfer belli olucakmis

haa biz senle aynıyız o zaman canım baya baya ya.
benim de öyle 15 ekimde adetim gözüküyor ona göre bende doktoru arayacağım.
senin ne zaman bat?

Back
X