Tabi sinemcim sonuç pozitif olsunda her türlü ağrıya razıyım ben.
canım merak etme seni görüyoruz:sm_confused::sm_confused:ben bir yerde hata yapıyorum galiba benden başka kimse beni görmüyo mu?hiç cevap almıyorummmm
kızlar bende ağrı falan kalmadı..zaten uykuda kalmadı uyku düzenim tamamen kaçtı..kabızlık sorunu yaşamaya başladım ne yapabilirim yardımınıza ihtiyacım var..
ışılcım benim transferin 10.günü bugün doktorum kabızlığın olabileceğini söledi hormonlardan dolayı kayısı ve kepek ekmeği yememi önerdi ayrıca arkadaşlar adet günüm gecmesine rağmen arılar geçmedi bide 2 gündür çok az leklenmeler oluyo korkuyorum adet olcam die doktorum leklenmeler olabilir kafana takma dedi ama ben son 2 gün kala adet olmaktan çok kokruyorum rabbim inş bu sefer hepimizin yüzünü güldürür:çok üzgünüm:
canım merak etme seni görüyoruz
kabız için kayısı suyu iç faydasını göreceksin
haa bu arada senin transferin ne zaman oldu inşallah olumlu sonuç alrsın allahım bu yolda emek harcıyan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
canım benimde çok yakında transferim var çok heyecanlıyım şu anda gonal f iğnelerini yapıyorum göbekten pazartesi günüde yumurta takibine bakılacak k i b öptüm:1hug:
merhaba canım evet yumurta aşamsındayım sende gonal f iğneleri yaptınmı günde kaç kere ve ne kadar doz da yapıyordun bide gebelik testini ne zaman yapıyorsun çok soru sordum galibamerhaba benim transferim 5 ocak ta oldu..sen daha yumurta geliştirme aşamasındasın galiba..bu günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor..yumurta toplama ve transfer sırasında heycandan bişey anlamıyorsun ama beklemek çok kasıyor insanı..pazartesi okula başlıcam günler daha çabuk geçer umarım..inşallah bol bol yumurtan oluşur bebeklerini kucağına alırsın...
kızlar son 1 gün kaldı test yapmaya bekleyiş sona eriyo ama heycan artıyo acaba hamile olabil,irmiyim
İnşallah canım pozitif olur sonucun.Varmı belirtiler felan ???
merhaba benim transferim 5 ocak ta oldu..sen daha yumurta geliştirme aşamasındasın galiba..bu günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor..yumurta toplama ve transfer sırasında heycandan bişey anlamıyorsun ama beklemek çok kasıyor insanı..pazartesi okula başlıcam günler daha çabuk geçer umarım..inşallah bol bol yumurtan oluşur bebeklerini kucağına alırsın...
canım belirti pek yok ama adet olcakmış gibi arılarım var bide 2 gündür çok az leklenmeler oluyo bilmiyorum artık normalmi acaba bunlar
merhaba canım evet yumurta aşamsındayım sende gonal f iğneleri yaptınmı günde kaç kere ve ne kadar doz da yapıyordun bide gebelik testini ne zaman yapıyorsun çok soru sordum galiba
inşallah olumlu sonuç alırsın canım bu yolda emek harcıyan hiç kimsenin emeğini boşa harcamasın rabbim amin
Isılcım, kabızlık hamilelik belirtilerinden benim bildiğim kadarıyla.Tutmuştur inşallah bebeğin.Ne zaman belli olacak 15 inden sonra test yaparsın heralde?Dr. hangi gün test istedi?Hep birlikte bekleyelim :)
amin inşallah biran önce hayırlı haberi veririm sizlere rabbim bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün
canım sorularıma cevap gönderdiğin için teşekkür ederimevet canım yaptırdım..günde bir kere 300 yapıdı ilk beş gün sonra 375 e çıkarıldı son 4 gün menogonla birlikte yapıldı...yumurta gelişimim biraz yavaştı ilacın dozunu yükselttiler.gebelik testim 17 sinde
saol canım test 17 sinde..sonuç olumlu olsunda kabızlık çekmeye razıyım..
merhabalr tekrar ben geldim transfer oldu sorunsuzca ALLAH a şükür. testim 23 ünde sırtım şimdiden ağrıyor. sırtım feda olsun bebişlerime yeterki onlar beni bırakmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?