transferi olan arkadaşlar gelin burda buluşalım

:hooray: çok güzel biri daha hayallerine kavuştu inşallah darısı bize :1hug: tebrik ederim canım sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşallah(amiiiiiiiiiiiiiin)

hayırlı olsun canım..yumurta toplama işleminden kaynaklanan ağrılar olabilir pozitif düşünmeye çalış..

evetcanım ya halaa inanmıyorum hayal gibi geliyo çok güzel bi duygu kızlar rabbim herkeze nasip etsin inşallah

evetcanım ya halaa inanmıyorum hayal gibi geliyo çok güzel bi duygu kızlar rabbim herkeze nasip etsin inşallah

Sinamcim canım kendi derdime düştüm seni takip edemedim inan.....

Müjdeli haberini şimdi gördüm ve çok sevindim canım ikiz olduklarını duyunca dahada sevindim ..Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder ....

Darısı bizlerin başına inşallah........

Sinemcim ben seni tebrik ettimmi hatırlamıyorum.Bu günlerde biraz iyi değilim.Kusura bakma.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Darısı isteyen herkese olsun..

sinemciğim bugün transferimin 6.günü 4.gününden itibaren kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrılar var bugün de çok fazlaydı sende de böyle ağrılar oldu mu ben adet belirtilerim başladı diyorum ama yine de bilmiyorum

canım kokrma sakın allaha dua et bol bol ben bütün adet belirtilerimi yaşadım hatta lekelenmeler bile oldu ben başladım hüngür hüngür ağlamaya adet oluyorum die 2 gün gecti bişey yok 4.günü idara testi yaptım silik çıktı 2.çizgi sonra gitim kan verdim ve değerim 634 çıktı yani hamileydim oyüzden umudunu kaybetme sakın

kızlar bugün saonucumu aldım 15 çok düşük çıktı...hastalanmadım diye sanırım cumartesi tekrar test istediler ama bişey değişeceğini sanmıyorumm..çok üzgünüm ağlayınca baya açıldım yinede aralıklarla gözyaşlarıma engel olamıyorumm..ama ümitler tükenmez bidaha ki sefere diyorumm

Cnm Inşallah Olacak Birgün Moralini Yüksek Tut Herşey Bizim Için Tabiki üzüleceksin Herşeyde Hayir Vardir... Allah'tan ümit Kesilmez

ışılcım çok üzüldüm inşallah yükselir değerlerin...... sizleri duyunca benimde çok moralim bozuluyor sonucu öğrenmeme daha 4 gün var.... ama çok korkmaya başladımmmm

Kızlar banada dün transfer yapıldı.İnşaallah hayırlı bir şekilde tutunur bebişimde yüzümüz güler.Bende belirti falan yok şimdilik,neler olabilir belirtiler?Sadece karnımda şişkinlik,gaz tabi okadar.

Selam canım İnşallah güzel heberler verirsin canım
Kahverengi lekelenme olabilir ( olduğu zaman drunu ara o seni yönlendirir ) kasıklarında ağrı olabilir canım

22 aralıkta yaptığım aşılamanın sonucu az önce belli oldu sinirden yemek falanda yapasım yok.ilk aşılamam t tutmadı.Arkadşlar acıbadem bakırköyde yaptırdım.Hiç aşılma olduktan sonra dr.u görmedim hemşire uğurladı beni.Hiç konuşmadı.Aşılamadan önce rahim testi,tüplerime bakılmasını söyledim o sonraki aşama dedi.Ne saçma.tutmadı da işte.Bildiğiniz iyi bir özel hastane varmı kadın dr istyom.Yaazarsanız dua ederim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…