evet doktorum kesin ikiz dedi inş öyledir sağlıklı olurlar inşallah
cnm hayırlı ugurlu olsun rabbım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın darısıda bız bekleyenlere inşevet doktorum kesin ikiz dedi inş öyledir sağlıklı olurlar inşallah
kızlar selam benim transferde ayın 11 inde yapıldı transferin 4. günü sanki adet belirtilerim var kasık ve belimde korkuyorum tutmadımı diye ilk tüp bebek deneyimim tutan arkadaşların da adete benzer belirtileri var mıy dı ikrar seni merakla bekliyoruz
kızlar kan tahlilim geldi vee pozitiffffffffffffffff hamileyimmmmm allahım herkeze nasip etsin inşallah 634 çıktı betahcg allahım kimseyi bu yolda daha fazla bekletme
kızlar kan tahlilim geldi vee pozitiffffffffffffffff hamileyimmmmm allahım herkeze nasip etsin inşallah 634 çıktı betahcg allahım kimseyi bu yolda daha fazla bekletme
evetcanım ya halaa inanmıyorum hayal gibi geliyo çok güzel bi duygu kızlar rabbim herkeze nasip etsin inşallah
evetcanım ya halaa inanmıyorum hayal gibi geliyo çok güzel bi duygu kızlar rabbim herkeze nasip etsin inşallah
sinemciğim bugün transferimin 6.günü 4.gününden itibaren kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrılar var bugün de çok fazlaydı sende de böyle ağrılar oldu mu ben adet belirtilerim başladı diyorum ama yine de bilmiyorum
Kızlar banada dün transfer yapıldı.İnşaallah hayırlı bir şekilde tutunur bebişimde yüzümüz güler.Bende belirti falan yok şimdilik,neler olabilir belirtiler?Sadece karnımda şişkinlik,gaz tabi okadar.
Selam canım İnşallah güzel heberler verirsin canım
Kahverengi lekelenme olabilir ( olduğu zaman drunu ara o seni yönlendirir ) kasıklarında ağrı olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?