22 aralıkta yaptığım aşılamanın sonucu az önce belli oldu sinirden yemek falanda yapasım yok.ilk aşılamam t tutmadı.Arkadşlar acıbadem bakırköyde yaptırdım.Hiç aşılma olduktan sonra dr.u görmedim hemşire uğurladı beni.Hiç konuşmadı.Aşılamadan önce rahim testi,tüplerime bakılmasını söyledim o sonraki aşama dedi.Ne saçma.tutmadı da işte.Bildiğiniz iyi bir özel hastane varmı kadın dr istyom.Yaazarsanız dua ederim size
senden ali cevat doktorun telefon ve mailini istesem bana yardım edebilirmisin? lenf kanseri atlattım 2 sene önce.. şimdi iyiyim ama nereye başvursam tüb bebek için bi sonuç alamadım. geçen mavera49la konuştum. ali cevat doktordan ve senden bahsetti. ben uşakta oturuyorum ve bu hafta muglaya gececeğim. doktor muglada sanırım değil mi? bana mail ve telefonunu verebilir misin? gidemezsemde en kötü tahlil sonuçlarımı ma,il atmak istiyorum doktora. bi de sen ne zaman görüştün en son, boşuna umutlanmak istemiyorum. yardım bekliyorum.
merhabalar,
21 ocakta 3. gün transferi yapıldı 5.gün e2 istendi e2 sonucu 2300 doktor çok yüksek olduğunu söyledi sizden böyle bir tahlil istendi mi bu kadar yüksek çıkması sonucu oluumsuz etkiler mi?