transferi olan arkadaşlar gelin burda buluşalım

merhabalr tekrar ben geldim transfer oldu sorunsuzca ALLAH a şükür. testim 23 ünde sırtım şimdiden ağrıyor. sırtım feda olsun bebişlerime yeterki onlar beni bırakmasınn

canım hadi hayırlı olsun inş bebişlerin tutnur sana sıkıca benimkiler ne alemde çok merak ediyorum inş tutunmuşlardır

14 ocak İkrar'ı
15 ocak sinem8484'ü
16 Ocak Swetlena'yı
17 ocakta da Işıl7'yi
23 ocakta drerdogan'ı

bekliyoz baya heycanlıyızzzzzzzzzzz :sm_cool::sm_cool:

Oldu işteeeeeeeeee:teytey:

ama çok merak ediyorum gerçi yapmayada korkuyorum ama biran önce öğrenmek istiyorum ya gülücez ya ağlıcaz allahım inş ağlatmaz bugecede çok karnım arıyo ama adet arısıdeğil başka türülü

:uhm:ya kızlar deminden beri test yapıp yapamma konusunda karasız kaldım bi tarftan kendime teselli veriyorum eğer yoksa 12 gün boyuca adet olurdum diyorum biyandanda aksi bişey olurda yoksa diyorum ne zormuş test yapmak yaa:uhm:

idarar testi geç sonuç verir canım zaten az kaldı.neg çıkarsa moralin bozulur boşu boşuna.tabi yine de sen bilirsin.inşallah bebiş vardır...a.s

kızlar selam benim transferde ayın 11 inde yapıldı transferin 4. günü sanki adet belirtilerim var kasık ve belimde korkuyorum tutmadımı diye ilk tüp bebek deneyimim tutan arkadaşların da adete benzer belirtileri var mıy dı ikrar seni merakla bekliyoruz

hayırlısı olsun canım benimd eilk denyimimdi ama benim tutmadı bu sabah test yaptım ve sonuç negatif rabbim bana nasip etmicek herhalde hiçbir zaman

ya bidakka sen ne testi yaptırdın idrarsa hemen belli olmazki kaçıncı günün cnm ya.. bi anlatsana

hayırlısı olsun canım benimd eilk denyimimdi ama benim tutmadı bu sabah test yaptım ve sonuç negatif rabbim bana nasip etmicek herhalde hiçbir zaman
hemen olumsuz düşünme eğer idrar testini yaptıysan onda pozitif çıkmayabilir sen bence kan tahlilini bekle allahtan ümit kesilmez canım k i b :teselli:

kızlar ben teste bakman iyice attım sonra tekrar baktığımda ne göreyim 2 çizgi silik biri ama belli oluyo yinee akşam kan tahlil sonucu alcam ozaman belli olur kesin

CNM İNANMICAKSIN AMA BENDE KANAMA BİLE OLDU VE AĞLADIM HEMDE NASIL YOK DİYE İLAÇLARIMI BIRAKTIM İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM ÇIKMAYINCA ÇÖPE ATTIM SONRA TEKRAR AĞLAMAK İÇİN GERİ ALDIM YOK SANDIĞIMDA BİLE ALLAH'A İSYAN ETMEDİM SEN HAYIRLISINI VERİRSİN DEDİM.... BİRDE BEKTIM NE GÖREYİM 2.ÇİZGİ SİLİK Bİ UMUTLANDIM O HIŞIMLA İLAÇLARIMA DEVAM ETTİM SONRA KAN TESTİ ERTESİ GÜN VE SONUÇ MÜKEMMEL.....SENİNDE ÖYLE OLACAK EMİNİM CNNNNNNMMM:teytey:

kızlar kan tahlilim geldi vee pozitiffffffffffffffff hamileyimmmmm allahım herkeze nasip etsin inşallah 634 çıktı betahcg allahım kimseyi bu yolda daha fazla bekletme

kızlar kan tahlilim geldi vee pozitiffffffffffffffff hamileyimmmmm allahım herkeze nasip etsin inşallah 634 çıktı betahcg allahım kimseyi bu yolda daha fazla bekletme
tebrikler sinem allah tamamına erdirsin canım maşşallah betahcg değerin çok yüksek kesin kesin ikiz bebişler geliyor darısı benim ve isteyen herkesin başına

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin ikiz ola bilirmi acaba bak boşuna stres yapıp üzüldün inşallah son olur allahım darısı herkezin başına çok şükür 2008 iyi geldi süper birşey bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey:

gözün aydın canım güzel bi hamilelik ve sağlıklı bebişlerrrr dilerim maşallah ikinizede

ÇOOOOOK TEBRİK EDERİM CANIMSAĞLICAKLA AL KUCAĞINA İNŞALLAH VE SANA BİRŞEY SÖYLİYEYİM SONUÇ BAYAĞI YÜKSEK İKİZ OLABİLİR BEBİŞLERİN...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…