14 ocak İkrar'ı
16 Ocak Swetlena'yı
17 ocakta da Işıl7'yi bekliyoz baya heycanlıyızzzzzzzzzzz:sm_cool:
merhabalr tekrar ben geldim transfer oldu sorunsuzca ALLAH a şükür. testim 23 ünde sırtım şimdiden ağrıyor. sırtım feda olsun bebişlerime yeterki onlar beni bırakmasınn
canım hadi hayırlı olsun inş bebişlerin tutnur sana sıkıca benimkiler ne alemde çok merak ediyorum inş tutunmuşlardır
ama çok merak ediyorum gerçi yapmayada korkuyorum ama biran önce öğrenmek istiyorum ya gülücez ya ağlıcaz allahım inş ağlatmaz bugecede çok karnım arıyo ama adet arısıdeğil başka türülü
hemen olumsuz düşünme eğer idrar testini yaptıysan onda pozitif çıkmayabilir sen bence kan tahlilini bekle allahtan ümit kesilmez canım k i b :teselli:hayırlısı olsun canım benimd eilk denyimimdi ama benim tutmadı bu sabah test yaptım ve sonuç negatif rabbim bana nasip etmicek herhalde hiçbir zaman
hayırlısı olsun canım benimd eilk denyimimdi ama benim tutmadı bu sabah test yaptım ve sonuç negatif rabbim bana nasip etmicek herhalde hiçbir zaman
tebrikler sinem allah tamamına erdirsin canımkızlar kan tahlilim geldi vee pozitiffffffffffffffff hamileyimmmmm allahım herkeze nasip etsin inşallah 634 çıktı betahcg allahım kimseyi bu yolda daha fazla bekletme
kızlar kan tahlilim geldi vee pozitiffffffffffffffff hamileyimmmmm allahım herkeze nasip etsin inşallah 634 çıktı betahcg allahım kimseyi bu yolda daha fazla bekletme
kızlar kan tahlilim geldi vee pozitiffffffffffffffff hamileyimmmmm allahım herkeze nasip etsin inşallah 634 çıktı betahcg allahım kimseyi bu yolda daha fazla bekletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?