Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Olumsuz Düşünme cnm hayırlısı ile inş olacak

Doğru söylüyorsun canım ama burdan okuyunca bende gaza geldim beşinci gün embriyosu olmasına güvendim açıkçası çarşambayı bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok

Arkadaslar benim bebegim dustu 2 gun once biliyorsunuz yazmistim. Daha 4 tane dondurulmus 5. Gün emriyosu var. Ikinxiyi hemen yapmak mantiklimi bilemedim. Doktor adetinden sonra yapabiliriz dedi. Sizce ne yapmaliyim.

CANIM BENDE SENIN GIBI NEGATIF SONUÇ ALDIM IKI TANE DONDURULMUŞ 3. GUN EMBRIYOM VAR BUGUN ADET OLDUM VE BU AYKI ADETIMLE DOKTOR BAŞLAYABILIRIZ DEDI BENDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEKLEMEYE SABRIM YOK ÇÜNKÜ RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSİN...

Hayirli olsun.. ben de 6 yil bekledim.. maşallah.. umarim böyle devam eder.. Allahim kucağına almayi da nasip etsin..

Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz devam eder

Kızlar mutluluğumu tabi ki ilk sizlerle paylaşmak istedim bebegimin kalp atışı varmış şükürler olsun doktor amcamiz dinletmedi ama hersey yolunda dedi normalde yarındi randevum ama biz dayanamadik erken gittik çok mutluyum Rabbime şükürler olsun allahım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısi ile kucagimiza alırız bebeklerimizi

cok ama cok sevindim allah degerlerini kat kat arttirsin insanlah,imkansiz diye birsey yoktur allah isterse nasip eder,hayirlisiyla sagli birsekilde kucagina alnayi nasip etsin rabbim,

Hayırlı olsun canm allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin dilerim :)

Ben de senden haber bekliyordum. Cok sevindim.. artik korkacak bi şey kalmadi di mi bizim icin?? Hala.icimde inceden bi tedirginlik var.. kafamdan kovmaya çalışıp duruyorum.. ne dedi tayfun bey?? Ilaclara devam sanirim. Ekstra bi sey onerdi mi?? Ben de yarin yine kontrole gitcem..

Canim ayni hastanedeymisiz benim doktorum Prof esra bulgan senin ki kim. Bebeginin degeri kac kacinci denemen rica etsem yazarmisin ayrintili.

Ayy cok guzel hadi darisi bize insalah allah tamamina erdirsin canim masaallah ..

Doğru söylüyorsun canım ama burdan okuyunca bende gaza geldim beşinci gün embriyosu olmasına güvendim açıkçası çarşambayı bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok

ayy çarşambaya ne kalmış şurda yaa keşke benim o kadar olsa. Pazar'a kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. resmen işkence

tralleria sen ultrasona gittinmi kese gormeye canim ?
Gittim , geçen hafta salı günüydü . 6,7 mm gördük . 6 Ocak'ta kalp atışı için randevu verdi . Rabbim hayırlısıyla onu da duymayı nasip etsin .. Bizimle birlikte bekleyen herkese güZel haberler nasip olsun inşallah .. Sen gittin mi ?

ayy çarşambaya ne kalmış şurda yaa keşke benim o kadar olsa. Pazar'a kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. resmen işkence
Canım hepsi geçiyor da Son iki gün geçmiyor ya ama sabırlı olacağız yapacak birşey yok ama sende benim gibi bir hataya düşüp idrar testi yapma sakın

Amin insala.. Bende persembe gidicem cok heyecanliyim ve korku var insalah boyle sorunsuz devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…