Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bizim aramizda 2 gun var sanki benim transferim 3 aralikdi senin nezamandi?

yok canım onu yapıp moralimi bozmam işte. o konuda söz verdim kendime. Sende sakın sıkma kendini bak 10. ve 11. günler çok önemliymiş oyle demişti bi arkadaş

mrb kızlar yoğunluktan gelemiorum..ya ben ogretmnim ve aksama kadar ayaktayim..sınıfım 3.kat in çık in çık bacaklarim hep sizlio zaten..bide yol gidiorum baya..korkuyorum bisey olck die..birde benim transfer 4 aralik..hala arada adet sancilarim oluyo..sizinkiler nasil geçmesi gerekmiomu artik..1 hafta gecti adet olacgim tarih..ins perşembe keseye gidiyoruz..
bu arada yeni hamislere gözün aydin, bekleyenlere bol sabır, olumsuz sonuc alanlarada birdahaki sefere bebisler diliorummm

Canm hersey normal ilaçlara aynen devam sakin aksatma dedi ve gebe izlem Polikliniği nden randevu al bir an önce ve git dedi orda yapılması gereken testler vs varmış onun için yani ben seni farklı bişey olduğunda haberdar ederim ayin 31 ine en erken randevu alabildim...Tayfun bey aynen şöyle dedi bizden bu kadar artık Gebe izleme gecebilirsin orda devam dosya kapandı dedi

yok canım onu yapıp moralimi bozmam işte. o konuda söz verdim kendime. Sende sakın sıkma kendini bak 10. ve 11. günler çok önemliymiş oyle demişti bi arkadaş
Çok sıkıntılıyım ya teste kadar hep bebişin var diyordum hissediyordum ama şimdi bir karamsarlığa kapıldım ya içim sıkılıyor böyle patlayacağım nerdeyse

9 ay yatmakla geçer mi dikkatli ol tabi ama özel bi durum olmazsa gez toz tadını çıkar...hayırlı olsun ..

Canim ayni hastanedeymisiz benim doktorum Prof esra bulgan senin ki kim. Bebeginin degeri kac kacinci denemen rica etsem yazarmisin ayrintili.
Doktorum Bülent bey canım...bebeğin degeri derken kalitesi mi demek istedin acaba 5.gün 1.kalite dondurulmuştu..ilki kimyasaldı gecen nisan ayında denemiştik..2.denemem bu yani..sanırım sen de donmuş deniceksin biraz bekle zaten çok zor degil tedavi şekli..

hiç yazmadım ama burayı sürekli takip ediyodumm trasfer sonrası olduğu için pek nette takılamadımmm benim sonucum 40,5 inşş devamı gelir rabbimm hepimize bebiş versin ben hala bekleme havasındayım mutluyum ama halaa zamana ve tık tık kalp atışına kadarr ınanamıycem heralde

Atkadaşlar transferden beri bugün iyice arttı vajina mı rahim mi bilmiyorum nabız atışı kalp atışı tarzı rahatsız olduğum bi hareketliliik var içerde bekliyorum geçmedi jel mi yapıyor acaba bilgisi olan var mı bunu yasadınız mı

Canım hamileliğin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen ve nerde tedavi gördün acaba?

Canım hamileliğin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen ve nerde tedavi gördün acaba?
sağol canım darısı tum isteyenlere inşallah.. daha kalp atışını duymadan keseyi görmeden kesin konuşamıyor insan bu ikinci denememiz ilki tutmadı bunu da dondurulmuş embriyoyla denedik mersinde yaptırdık

Hayırlı olsun canım allah tamamina erdirsin inşallah. Ilk denemenle 2.denemen arasinda ne kadar sire biraktin ve suan hangi ilaclari kullaniyorsun.

sagol canım amin ilk deneme 5-6 ay önceydi. estrofem, crinone jel ve folidoce kullanıyorum
Anladım canim benim esimde tese oldu. Ilk denede tuttu ama 2 gun once geri dustu. Ikinci denemeyi onumuzdeki at tekrar dusunuydusunuyorum.o yüzden seni merak ettim.

Merhaba bende bu denemem tutmazsa mersinde yapmayı düşünüyorum hangi hastanede yaptın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…