Bizim aramizda 2 gun var sanki benim transferim 3 aralikdi senin nezamandi?Gittim , geçen hafta salı günüydü . 6,7 mm gördük . 6 Ocak'ta kalp atışı için randevu verdi . Rabbim hayırlısıyla onu da duymayı nasip etsin .. Bizimle birlikte bekleyen herkese güZel haberler nasip olsun inşallah .. Sen gittin mi ?
geldim canim bekliyor tek basimayim esimde gelemedi cok heyecanliyom ya
Canm hersey normal ilaçlara aynen devam sakin aksatma dedi ve gebe izlem Polikliniği nden randevu al bir an önce ve git dedi orda yapılması gereken testler vs varmış onun için yani ben seni farklı bişey olduğunda haberdar ederim ayin 31 ine en erken randevu alabildim...Tayfun bey aynen şöyle dedi bizden bu kadar artık Gebe izleme gecebilirsin orda devam dosya kapandı dediBen de senden haber bekliyordum. Cok sevindim.. artik korkacak bi şey kalmadi di mi bizim icin?? Hala.icimde inceden bi tedirginlik var.. kafamdan kovmaya çalışıp duruyorum.. ne dedi tayfun bey?? Ilaclara devam sanirim. Ekstra bi sey onerdi mi?? Ben de yarin yine kontrole gitcem..
Çok sıkıntılıyım ya teste kadar hep bebişin var diyordum hissediyordum ama şimdi bir karamsarlığa kapıldım ya içim sıkılıyor böyle patlayacağım nerdeyseyok canım onu yapıp moralimi bozmam işte. o konuda söz verdim kendime. Sende sakın sıkma kendini bak 10. ve 11. günler çok önemliymiş oyle demişti bi arkadaş
9 ay yatmakla geçer mi dikkatli ol tabi ama özel bi durum olmazsa gez toz tadını çıkar...hayırlı olsun ..Ben transfer gununden beri yatiyorumetkisi varmi bilmiyorm ama yine de yatisa devam.. Yemege falan kalkiyorm aksam lari igneye gidiyorm namazimida oturarak kiliyorm.. Bakalim persmb doktorla gorusucm normale dön derse yavas yavas dönerim ama bizimkiler birakmaz
Doktorum Bülent bey canım...bebeğin degeri derken kalitesi mi demek istedin acaba 5.gün 1.kalite dondurulmuştu..ilki kimyasaldı gecen nisan ayında denemiştik..2.denemem bu yani..sanırım sen de donmuş deniceksin biraz bekle zaten çok zor degil tedavi şekli..Canim ayni hastanedeymisiz benim doktorum Prof esra bulgan senin ki kim. Bebeginin degeri kac kacinci denemen rica etsem yazarmisin ayrintili.
Cok sevindim canim hadi masallah allah tamamina erdirsinGeldim kizlar cok sukur kuuzcuk iyi kan teti istedu seker troid testi falan
Cok sevindim canim hadi masallah allah tamamina erdirsin
Aminn insallahSagol cnm darisi basina insallah
Canım hamileliğin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen ve nerde tedavi gördün acaba?Kizlarrrr Kan degerim 147.1 cikti transferin 9. gunu deger yuksek gibim geldi şoktayim azospermiydi kocam asla cocugunuz olmsz evlat edinin dediler mikrotese ameliyatinda bile sperm bulunamadi 6 yil gecti ve pozitif deger gerci yolun basi sanirim daha
sağol canım darısı tum isteyenlere inşallah.. daha kalp atışını duymadan keseyi görmeden kesin konuşamıyor insan bu ikinci denememiz ilki tutmadı bunu da dondurulmuş embriyoyla denedik mersinde yaptırdıkCanım hamileliğin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen ve nerde tedavi gördün acaba?
Hayırlı olsun canım allah tamamina erdirsin inşallah. Ilk denemenle 2.denemen arasinda ne kadar sire biraktin ve suan hangi ilaclari kullaniyorsun.sağol canım darısı tum isteyenlere inşallah.. daha kalp atışını duymadan keseyi görmeden kesin konuşamıyor insan bu ikinci denememiz ilki tutmadı bunu da dondurulmuş embriyoyla denedik mersinde yaptırdık
sagol canım amin ilk deneme 5-6 ay önceydi. estrofem, crinone jel ve folidoce kullanıyorumHayırlı olsun canım allah tamamina erdirsin inşallah. Ilk denemenle 2.denemen arasinda ne kadar sire biraktin ve suan hangi ilaclari kullaniyorsun.
Anladım canim benim esimde tese oldu. Ilk denede tuttu ama 2 gun once geri dustu. Ikinci denemeyi onumuzdeki at tekrar dusunuydusunuyorum.o yüzden seni merak ettim.sagol canım amin ilk deneme 5-6 ay önceydi. estrofem, crinone jel ve folidoce kullanıyorum
Merhaba bende bu denemem tutmazsa mersinde yapmayı düşünüyorum hangi hastanede yaptın acabasağol canım darısı tum isteyenlere inşallah.. daha kalp atışını duymadan keseyi görmeden kesin konuşamıyor insan bu ikinci denememiz ilki tutmadı bunu da dondurulmuş embriyoyla denedik mersinde yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?