hayırlısı olsun hepimiz için beklemek zor valla bu sancı fazla can yakıyo Allahtan sürekli bi sancı değilBenimde 23 u test gunum heyecan la bekliyoruz cnm. Rabbim hayırlısini nasip etsin. Dun cok fena adet sancin vardı . Şimdi namaza kalkttim. Sadece batma hissettim corap giyerken sag tarafimda. Baska biseyim yok.
Oldu tabi. Bu benim ikinci hamileliğim ilkinde çok farklı belirtileri oldu. 3.gunu çok yoğun bir bacak ağrısı, romatizma gibi kemikleri agriyordu. 5.gün mide yanmasi başladı ve hala devam ediyor. Uyku hali ayrıca hep uyuyasım varTekrar tekrar tebrik ederim. Senin durumun beni de bir idrar testi yapmak için fena halde heveslendirdi ama kendimi tutuyorum :) Lekelenme dışında bir şey hissettin mi ? (Hay Allahım ben kendimi dinlemeyecektim di mi )
ara ara giren sancım (oldukça şiddetli bi kaç saniye sürüyo) bel ağrım baş dönmem hafif bulantım bide çok uykum var progestan da yapıyomuş dediğin gibi psikolojikte olabilir olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum valla o yüzden hamilelik belirtisiymiş gibi düşünmek istemiyorumMerhaba benimde te
test günüm 24 ü beşinci gün iki embriyo transferim oldu kasıklarımda ve belimde ağrım var birde bugün midem bulanıyor ama muhtemelen ilaçlardan diye düşünüyorum bu kadar erken mide bulantısı olmaz herhalde psikolojik de olabilir tabi sende Var mı bir belirti
çakmak erdem hastanesinde yaptırdım bendeearkadaslar cok merak ediyorum tup bebek denemelerinizi hangi hastanede yaptirdiniz,ben istanbul memorial atasehirde Doc.dr Cem demirele yaptirdim,
Benim normaldede hicbir sorunum yoktu. 20 yumurta toplandi 13 tanesi dollendi. Ve 6 tane 5. Gün emriyom vardi. Esim tese ameliyati oldu hucreleri cok iyi oldunu soylediler benim bebegim dusme sebebi farkinda olmadan mutfak dolabı ndan tabak almam oldu bence cunku o andan sonra agrim cogaldi. Genetik bir problem yoktur diye dusunuyorum.
Arkadaşlar merhaba ben birşey yaptım ama çok pişmanım bugün transferimin 7. Günü 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi idrar testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmayacağım dedim ama elimde değil canım sıkıldı beşinci gün embriyosu olupta bu günlerde negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı acaba bana ümit olun moralim çok bozuk keşke yapmasaydım
1 ay bekle canım dinlensin rahim..yine atmasın embriyoyu..donmuş daha rahat zaten..Arkadaslar benim bebegim dustu 2 gun once biliyorsunuz yazmistim. Daha 4 tane dondurulmus 5. Gün emriyosu var. Ikinxiyi hemen yapmak mantiklimi bilemedim. Doktor adetinden sonra yapabiliriz dedi. Sizce ne yapmaliyim.
Tabakla bi ilgisi yoktur emin ol..kısmet illa olcak tutcak diye bi şey yok pes etmeden yola devam..Benim normaldede hicbir sorunum yoktu. 20 yumurta toplandi 13 tanesi dollendi. Ve 6 tane 5. Gün emriyom vardi. Esim tese ameliyati oldu hucreleri cok iyi oldunu soylediler benim bebegim dusme sebebi farkinda olmadan mutfak dolabı ndan tabak almam oldu bence cunku o andan sonra agrim cogaldi. Genetik bir problem yoktur diye dusunuyorum.
Benim 3.günüm bende de hiçbiri yok..psikolojim rahat belki de ondandır baska seylerle oyalanıyorum..ayrıca hiiç belirtisi olmadan hamile olan çok arkadas var cook belirtisi olup negatif sonuç alan da var..takma yani..olumlu düşünelim nasipse olur..dua et..günaydın kızlaaarrr....
transferin 5. günü bugün ama olması için can attığım hiç bi belirti yok ne yazıkki
canım sıkkın acayip. bugün işe başladım. ne ateş basması ne vücut ısısının artması, ne halsizlik, ne kasık sancıları vs. hiç bişi yok.
hayırlısı olsun senin transferinin de canım. Allah hayırlısını versin hepimize...Bence belirti diye bi şey yok ilaç etkisi var sadece..minicik bi şey sonuçta..tuttu mu tutmadı mı stresini boşverin ne yiyosunuz ne içiyosunuz nasıl vakit geçiriyosunuz yürüyo musunuz çalışıyo musunuz iş yapıyo musunuz hangi dualar etkili asıl bunları paylaşalım bence.. gecenki denememde stres topu gibiydim kendimr yaptım bu sefer tevekkül..
3.günüm..embriyom blast donmuş ve çook tatlıydı:))1.5litre su içiyorum su sevmem aslında..1fincan sade kahvem var günde..balık tavuk yumurta yoğurt meyve yemeye çalışıyorum..abur cuburu kestim.
dut kurusu fındık ceviz yiyorum...tabi abartmadan..transfer sonrası pek yatmadım..20dakıka idrarımı da yaptım..su an işimi yavasca yapıyorum yemek de yapıyorum..sadece agır kaldırma silme süpürme yok..
Cok uzattım ama gezmeye de cıkcam..dua da ediyorum bol bol..daha ne olsun merkezim adana başkent elinden geleni yapan bi doktorum var ..artık gerisi Allah a kalmış..nasip etmesini diliyorum..
bu kadar :))
hayırlı sonuçlar alırsın umarım canım. benim de 5. gün bugün.bende heyecanla bekliyorum arkadaşlar bugün 5. günüm arada bir bacaklarıma belime ağrı giriyor geçiyor kemiklerim ağrıyor geçiyor olumsuz sonuç alma korkusu da var tabi...sürekli yatmıyorum eğilip doğrulmaya korkuyorum oklava yutmuş gibi dolaşıyorum :) Rabbim emeklerimizin mükafatını versin inşallah...forumdaki tüm arkadaşlara da dua ediyorum inşallah tez vakittte hepimizin yüzü gülsün...
Ben transfer gununden beri yatiyorumBence belirti diye bi şey yok ilaç etkisi var sadece..minicik bi şey sonuçta..tuttu mu tutmadı mı stresini boşverin ne yiyosunuz ne içiyosunuz nasıl vakit geçiriyosunuz yürüyo musunuz çalışıyo musunuz iş yapıyo musunuz hangi dualar etkili asıl bunları paylaşalım bence.. gecenki denememde stres topu gibiydim kendimr yaptım bu sefer tevekkül..
3.günüm..embriyom blast donmuş ve çook tatlıydı:))1.5litre su içiyorum su sevmem aslında..1fincan sade kahvem var günde..balık tavuk yumurta yoğurt meyve yemeye çalışıyorum..abur cuburu kestim.
dut kurusu fındık ceviz yiyorum...tabi abartmadan..transfer sonrası pek yatmadım..20dakıka idrarımı da yaptım..su an işimi yavasca yapıyorum yemek de yapıyorum..sadece agır kaldırma silme süpürme yok..
Cok uzattım ama gezmeye de cıkcam..dua da ediyorum bol bol..daha ne olsun merkezim adana başkent elinden geleni yapan bi doktorum var ..artık gerisi Allah a kalmış..nasip etmesini diliyorum..
bu kadar :))
Sakın kendini suçlama çünkü o kadar kolay değilmiş. Doktoruma sordum ağır fiziksel aktivite, spor , çok ağır kaldırmak gibi şeyler sebep olabilirmiş. Yukarı uzanarak çamaşır asmak dahi etkilemez sadece anne kendini rahatsız hissedebilir psikolojik olarak dedi ama kendini çok da yorma böyle dedim diye dedi. O yüzden demek ki hayırlısı böyleymiş. Lütfen kendinde suç bulma. Burada suçlu yok. Rabbim tez zamanda hayırlısyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim normaldede hicbir sorunum yoktu. 20 yumurta toplandi 13 tanesi dollendi. Ve 6 tane 5. Gün emriyom vardi. Esim tese ameliyati oldu hucreleri cok iyi oldunu soylediler benim bebegim dusme sebebi farkinda olmadan mutfak dolabı ndan tabak almam oldu bence cunku o andan sonra agrim cogaldi. Genetik bir problem yoktur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?