Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Benimde 23 u test gunum heyecan la bekliyoruz cnm. Rabbim hayırlısini nasip etsin. Dun cok fena adet sancin vardı . Şimdi namaza kalkttim. Sadece batma hissettim corap giyerken sag tarafimda. Baska biseyim yok.
hayırlısı olsun hepimiz için beklemek zor valla bu sancı fazla can yakıyo Allahtan sürekli bi sancı değil

Tekrar tekrar tebrik ederim. Senin durumun beni de bir idrar testi yapmak için fena halde heveslendirdi ama kendimi tutuyorum :) Lekelenme dışında bir şey hissettin mi ? (Hay Allahım ben kendimi dinlemeyecektim di mi )
Oldu tabi. Bu benim ikinci hamileliğim ilkinde çok farklı belirtileri oldu. 3.gunu çok yoğun bir bacak ağrısı, romatizma gibi kemikleri agriyordu. 5.gün mide yanmasi başladı ve hala devam ediyor. Uyku hali ayrıca hep uyuyasım var . Senin kaçıncı günün? Sen yine de yapma idrar da herkes de erken belli olmuyor. Gününü bekle bence.

Arkadaşlar merhaba ben birşey yaptım ama çok pişmanım bugün transferimin 7. Günü 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi idrar testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmayacağım dedim ama elimde değil canım sıkıldı beşinci gün embriyosu olupta bu günlerde negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı acaba bana ümit olun moralim çok bozuk keşke yapmasaydım

ara ara giren sancım (oldukça şiddetli bi kaç saniye sürüyo) bel ağrım baş dönmem hafif bulantım bide çok uykum var progestan da yapıyomuş dediğin gibi psikolojikte olabilir olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum valla o yüzden hamilelik belirtisiymiş gibi düşünmek istemiyorum

İyi geceler kızlar bişe sorcam siz bu ilaçları kullanırken yumurtlama akıntısı denilen o sümüksü akıntı oldumu hepinizde benimgecen tedavide olmustu ama bunda yok galiba gelişmedi yumurtalarım cok merakettim moralimde düştüü bugun 9.İğnelerimi oldum salı kontrol var bakalım drum ne dicek gecen cumartesi cokgelişmedi demişti pufffffff

günaydın kızlaaarrr....
transferin 5. günü bugün ama olması için can attığım hiç bi belirti yok ne yazıkki
canım sıkkın acayip. bugün işe başladım. ne ateş basması ne vücut ısısının artması, ne halsizlik, ne kasık sancıları vs. hiç bişi yok.

cnm çok ağır spor falan yapmadıktan sonra bir tabak almayla düşeceğiniz sanmam. Allah bilir tabi de.. Umarım senin için hakkında en hayırlısı olur. tez zamanda kavuşursun bebeğine sağlıkla sıhhatle.. ama histeroskopiyle rahmin içi inceleniyor, embriyonun tutunmasına bir engel var mı diye. yani genetikle alakası yok.

cnm benm 7. gün kan testi bile yapılmıyor da idrar testi yapılır mı? tabii ki çıkmaz. kızlar vallahi eczaneleri zengin ettik. bırakın artık idarr testlerini. yaptıracaksınız illa ki 9. ya da 10. günde kan testi yaptırın en erken.

Günaydin herkese hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim estekleriniz icin ilk şoku atlattım dunden buyana bebegi karninda olanlar sahip cikin onlara allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah benimde 3 tane dondurulmudum var onlarda 3.gun embriyosu bu benim 2.negatif sonuc alisim ve bir daha dener miyim bilmiyorum Allah OGLUMa ömür versin acısını yaşatmasın kendinize iyi bakın ben artik sessiz takip ederim sizleri cok öpüyorum kader arkadaşlarım...

bende heyecanla bekliyorum arkadaşlar bugün 5. günüm arada bir bacaklarıma belime ağrı giriyor geçiyor kemiklerim ağrıyor geçiyor olumsuz sonuç alma korkusu da var tabi...sürekli yatmıyorum eğilip doğrulmaya korkuyorum oklava yutmuş gibi dolaşıyorum :) Rabbim emeklerimizin mükafatını versin inşallah...forumdaki tüm arkadaşlara da dua ediyorum inşallah tez vakittte hepimizin yüzü gülsün...

Arkadaslar benim bebegim dustu 2 gun once biliyorsunuz yazmistim. Daha 4 tane dondurulmus 5. Gün emriyosu var. Ikinxiyi hemen yapmak mantiklimi bilemedim. Doktor adetinden sonra yapabiliriz dedi. Sizce ne yapmaliyim.
1 ay bekle canım dinlensin rahim..yine atmasın embriyoyu..donmuş daha rahat zaten..

Tabakla bi ilgisi yoktur emin ol..kısmet illa olcak tutcak diye bi şey yok pes etmeden yola devam..

Benim 3.günüm bende de hiçbiri yok..psikolojim rahat belki de ondandır baska seylerle oyalanıyorum..ayrıca hiiç belirtisi olmadan hamile olan çok arkadas var cook belirtisi olup negatif sonuç alan da var..takma yani..olumlu düşünelim nasipse olur..dua et..

Bence belirti diye bi şey yok ilaç etkisi var sadece..minicik bi şey sonuçta..tuttu mu tutmadı mı stresini boşverin ne yiyosunuz ne içiyosunuz nasıl vakit geçiriyosunuz yürüyo musunuz çalışıyo musunuz iş yapıyo musunuz hangi dualar etkili asıl bunları paylaşalım bence.. gecenki denememde stres topu gibiydim kendimr yaptım bu sefer tevekkül..
3.günüm..embriyom blast donmuş ve çook tatlıydı:))1.5litre su içiyorum su sevmem aslında..1fincan sade kahvem var günde..balık tavuk yumurta yoğurt meyve yemeye çalışıyorum..abur cuburu kestim.
dut kurusu fındık ceviz yiyorum...tabi abartmadan..transfer sonrası pek yatmadım..20dakıka idrarımı da yaptım..su an işimi yavasca yapıyorum yemek de yapıyorum..sadece agır kaldırma silme süpürme yok..

Cok uzattım ama gezmeye de cıkcam..dua da ediyorum bol bol..daha ne olsun merkezim adana başkent elinden geleni yapan bi doktorum var ..artık gerisi Allah a kalmış..nasip etmesini diliyorum..
bu kadar :))

hayırlısı olsun senin transferinin de canım. Allah hayırlısını versin hepimize...

Bugun trasferin 9. gunu ben transfer gununude sayiyordum sayilmiyormus dondurulmus blast embriyosu carsamba gunu test gunum ama dayananadim 1 saat once gittim kan verdim az cok cikar kocanin haberi yok 2 saat sonra belli olur dediler 3 gundur idrar testi yapiyorum hep cift cizgi hatta netlesiyo gun gectikce

hayırlı sonuçlar alırsın umarım canım. benim de 5. gün bugün.
ben de kendi durumumdan bahsedeyim sana biraz :) oklava durumu bende 2 gün sürebildi :) sonra baktım omuzlarım boynum ağrımaya başladı, ufak ufak hareketlerimi biraz açmaya başladım. şimdi ise ağır kaldırmak ve ani hareket haricinde normalleşti hareketlerim. hatta bugün işbaşı yaptım. benim ilk iki gün gazdan dolayı karın şişkinliğim vardı. duphalac şurup içtim, bu sefer resmen kıvrandım gazdan ama 1 saat içinde, gazım çıktı ve ertesi gün karın şişliğim gitmişti. sık idrara çıkma olayım da çok su için dedikleri için, olduğunu düşünüyorum. çünkü dün biraz ihmal ettim su içme olayını tuvalete çıkmam da aynı oranda azaldı. bi de nedense dün sabahtan beri içimden bi ses olmadı diyor. çünkü bi belirti hissettmiyorum...

Ben transfer gununden beri yatiyorum etkisi varmi bilmiyorm ama yine de yatisa devam.. Yemege falan kalkiyorm aksam lari igneye gidiyorm namazimida oturarak kiliyorm.. Bakalim persmb doktorla gorusucm normale dön derse yavas yavas dönerim ama bizimkiler birakmaz

Sakın kendini suçlama çünkü o kadar kolay değilmiş. Doktoruma sordum ağır fiziksel aktivite, spor , çok ağır kaldırmak gibi şeyler sebep olabilirmiş. Yukarı uzanarak çamaşır asmak dahi etkilemez sadece anne kendini rahatsız hissedebilir psikolojik olarak dedi ama kendini çok da yorma böyle dedim diye dedi. O yüzden demek ki hayırlısı böyleymiş. Lütfen kendinde suç bulma. Burada suçlu yok. Rabbim tez zamanda hayırlısyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…