Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bebegini kaybedenlere cok uzuldum zor biliyorum kendinizi toplamak ama guclu olamaya calisin . ne kadar guclu olursaniz okadar cabuk toparlanir ve yeniden denemek icin guc toplarsiniz.sabir diliyorum kizlar

Kızlar bu bel ağrıları beni Korkutuyor bacaklarıma vuruyor olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum 6. Güne girdik bakalım hayırlısı inş Korktuğum gibi olmaz herşey yolunda gider

cnm benimde 6.günüm ve ağrılarım devam ediyor. Bugün hatta kasıklarımın ağrısından bağırdım bi ara işyerinde. Millet panik oldu noluyo diye. Stres yapma, olumsuz düşünme. Bunların hepsi hala yumurta toplama işleminin etkileriymiş.

Yer kalmdi artık iğne vurulcak 3 günde 1 pruloton mu ne o iğneden vurulcam bi de sabah akşam jel . Siz igneye devam ediyo musunuz bırakınca bisi olcak diye korkuyorum

Benim hesabim 2 gun şaştı. 6 agustos oldu.. esilaecrin le ayni olduk. Transfer tarihiyle uyumlu..
Kızlar benm de normalde 7+6 olması gerekirken suan 7+3 ya 3 gün. Geriden geliyoruz sorun olur mu acaba [/QUOTE]

Brnde dun 7+4 ciktim halbuki benim hesabima göre 7+5 di neyse 2 3 gunden bisey olmaz allahin izniyle insallah

maaşallah kuzucuğa,Rabbimin mucizesine inşallah kucağına da alırsın annesi:)

Kızlar benm de normalde 7+6 olması gerekirken suan 7+3 ya 3 gün. Geriden geliyoruz sorun olur mu acaba

Brnde dun 7+4 ciktim halbuki benim hesabima göre 7+5 di neyse 2 3 gunden bisey olmaz allahin izniyle insallah[/QUOTE]
Insallah bişey olmaz canm ya ama bişey olsa doktor söylerdi bence :)

Brnde dun 7+4 ciktim halbuki benim hesabima göre 7+5 di neyse 2 3 gunden bisey olmaz allahin izniyle insallah
Insallah bişey olmaz canm ya ama bişey olsa doktor söylerdi bence :)[/QUOTE]

Aynen cnm 10 kez sordu dr a olsa derdi allah korusun kötüyü cagirmayalim artik allahin izniyle hersey cok guzel olacak

Ayaklarim ozellikle dizim cok agriyor sanki romatizmam var gibi

Yarin test yaptiracaklardan guzel haberler bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…