I.Tekrar hayirli olsun canim,orasi hic belli olmaz tekte olabilir cifte,hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsin insanlah,saglikli birsekilde kucagina almayida nasip etsin allahim, siz evde hic idrar testi yapmismiydiniz ,yaptiysaniz kacinci gunduKizlar transferin 9. gunu dayanamayip test yapmistim beta hcg 147 cikmisti bugun test gunumdu transferin 11. gunu yani degerimde 359 cikti dondurulmus blast diyemi bu kadar yuksek cogulmu bilemedim ben onu)
Tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin idrar testine 6. Gunu baslamistim :) ilk yaptigimda coook silik olsada gordum simdi biraz daha belirgin ama transferden sonra ovitrella (beta hcg iceriyor) ondan yaptirmistim onun etkiside olabilirI.Tekrar hayirli olsun canim,orasi hic belli olmaz tekte olabilir cifte,hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsin insanlah,saglikli birsekilde kucagina almayida nasip etsin allahim, siz evde hic idrar testi yapmismiydiniz ,yaptiysaniz kacinci gundu
Hayırlı olsun.. cok guzel artmis degerinKizlar transferin 9. gunu dayanamayip test yapmistim beta hcg 147 cikmisti bugun test gunumdu transferin 11. gunu yani degerimde 359 cikti dondurulmus blast diyemi bu kadar yuksek cogulmu bilemedim ben onu)
Sagol canimHayırlı olsun.. cok guzel artmis degerin
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim inan bende merak ediyorum ne guzel ki burdaki herkes birbirini o kadar iyi anliyor ki heyecanimizda sevincimizde uzuntumuzde ortakBen yarin kese gormeye gidicem insalah heyecan dorukta ama cok kotuyum bi kac gundur surekli bulantim var hic birsey yiyemiyorm bi kac lokma zorla ama olsun deger diyorm sikayet etmiyorm tabiki ama kotuyumdua edin insalah yarin guzel gecer muayenemiz
Sagolasin canim insaallahInsallah guzel haberlerle gelirsin canim inan bende merak ediyorum ne guzel ki burdaki herkes birbirini o kadar iyi anliyor ki heyecanimizda sevincimizde uzuntumuzde ortak
gittim canım ultrasonla karından baktı ama çok küçük dedi tam göremedik 2 ocakta şu 3boyutlu ultrasonda kalp atışına bakacak ama ikiz gibi görünüyor dedi ilaçlara devam anlayacağın yine 1 hafta heyecanlı bekleyiş beni bekliyor canım
Alttan muayenede gorunurdu belki ama demekki gerek gormemis doktorn gozunzaydin boyle devam eder insalah ikizdirgittim canım ultrasonla karından baktı ama çok küçük dedi tam göremedik 2 ocakta şu 3boyutlu ultrasonda kalp atışına bakacak ama ikiz gibi görünüyor dedi ilaçlara devam anlayacağın yine 1 hafta heyecanlı bekleyiş beni bekliyor canım
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım ben de senin gibiyim iştahım değil de çok hastayım boğazım falan yanıyor ama buna da şükürler olsun tek derdimiz bu olsun bebişlere bir şey olmasın daBen yarin kese gormeye gidicem insalah heyecan dorukta ama cok kotuyum bi kac gundur surekli bulantim var hic birsey yiyemiyorm bi kac lokma zorla ama olsun deger diyorm sikayet etmiyorm tabiki ama kotuyumdua edin insalah yarin guzel gecer muayenemiz
Alttan muayenede gorunurdu belki ama demekki gerek gormemis doktorn gozunzaydin boyle devam eder insalah ikizdirsaglikli olsunlarda bakalim biz ne gorucez yarin cok heyecanliyim darisi bize insalah..
Cagirdigina gore demekki erken degil duyarsiniz insalah yaa hadi hayirlisi bakalim darisi bizeeTeşekkür ederim canım ya açıkçası ben de alttan bakmasını hiç istemiyordum öyle de oldu zaten bir de tamam keseyi görmek de güzel birşeydir eminim ama kalp atışları daha da önemli sanki ama kafama takılan haftaya çağırdı ama kalp atışına erken değil mi ya?
Kanama olduğu icin çağırdı. Devam edip etmediğini kontrol edecek muhtemelen.. belki igneyi tekrarlar.Neden tekrar cagirdi acaba beni cagirmadi kan tahlillerini yap sonuçlar çıkınca bakariz bidaha 3 aylik olunca gelceksin dedi cumartesi sabahtan testler icin gidicem kismetse sonuclar cikincada göstermeye gidicem
Kizlar transferin 9. gunu dayanamayip test yapmistim beta hcg 147 cikmisti bugun test gunumdu transferin 11. gunu yani degerimde 359 cikti dondurulmus blast diyemi bu kadar yuksek cogulmu bilemedim ben onu)
Canım çok sevindim inş devamı gelirKizlar transferin 9. gunu dayanamayip test yapmistim beta hcg 147 cikmisti bugun test gunumdu transferin 11. gunu yani degerimde 359 cikti dondurulmus blast diyemi bu kadar yuksek cogulmu bilemedim ben onu)
Sagol canim insallah darisi herkeslereCanım çok sevindim inş devamı gelir
Kanama olduğu icin çağırdı. Devam edip etmediğini kontrol edecek muhtemelen.. belki igneyi tekrarlar.
Aynen o.. valla Allah yardimcin olsun.. ben daha 1 kere vuruldum soluma oturamuyorum.. yatiyorum kalkamiyorum.. cok fena bi igneymis.. dilerim tez zamanda kurtulursun.. dua edicem bol bol sana..Bem zaten 4 gunde bir oluyorum o igneyi pruluton değilmi neyse kuzular iyi olsunda igne olalim biz
Aynen o.. valla Allah yardimcin olsun.. ben daha 1 kere vuruldum soluma oturamuyorum.. yatiyorum kalkamiyorum.. cok fena bi igneymis.. dilerim tez zamanda kurtulursun.. dua edicem bol bol sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?