Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Belirti varmı kaçıncı gün embryosu

Arkadaşlar benim transverimin bugün 5.günü dayanamadım kanda gebelik testi yaptırdım 1.20 çıktı normal mi yoksa olmadı mi yine

Canım normal olurmu hiç, 5.günde test yaptırmak normalmi sence :) zaten bhcg 7.günden sonra kanda sslgılanmaya başlıyo bitanem, bu sürecin ilacı biraz sabır bol dua, inşallah güzel sonuçlar alırız

Ayy canım inşallah, evet idrar testlerine ne kadar güven olmasa da insan umutlanıyor yine de, yarın kan tahlili yaptırabilirsin bence

Belirti varmı kaçıncı gün embryosu

Ya hiç belirti yok, ne kasık ağrısı, ne bel ağrısı, ne batma, gayette turp gibiyim:) o yüzden hiç umutlanmak istemiyorum. canım 3.gün embriyosu 1.kalite 9 hücreli.

Üstelik sadece 5 yumurtam oluştu, 3 ü döllendi, 1 i olmadı kalan ikisinden en kalitelisini seçtiler. o yüzden pek umudum yoktu.

Son düzenleme:
Ayy canım inşallah, evet idrar testlerine ne kadar güven olmasa da insan umutlanıyor yine de, yarın kan tahlili yaptırabilirsin bence

Bende umutlandım ama sonradan kanda negatif çıkanlar olmuş o yüzden temkinliyim:) bursadayım bugün aradım bir hastanesi 3 saatte veririz dediler, valla kar kış olmasaydı gidecektim kan vermeye:)

Bende çalışıyorum canin hakkında mizda hayirlisi

Arkadaslar benim belirtilerim 5. Gunden sonra tamamen gecmişti. Gogusum bile inmişti o derece.. kimi arkadaslarda da belirtiler tam gaz devam etmiş.. bunyeden bunyeye değişiyor.. doktorumu belirtim yok diye aradigimda ne guzel iste demekki adet olmayacaksin demişti kaygi yok canlarim..

Cnm benim bebeğimde 3.gün 9 hücreliydi tutmuştu inş tutmuştur içini ferah tut hayırlısıyla cnm

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlısı yla kucaginiza alırsınız inşallah. .Bana gelince bugün transverimin 7.günü 5.ve 6.günü test yaptırdım 1.20 di.şuan adet olacakmış gibi ağrım var ...sanırım benim için buraya kadarmis bu 6.denememdi.

aa niye öyle düşünüyosun hem 7. gün daha çook erken içini ferah tut lütfen daha önünde kocaaa 5 gün var neler olur neler bu zamanda...

Mrb paartesi inss transferim olacak sizler transferden sonra yataga nasil gecirildiniz cevap verirseniz cok sevinirim simdiden tskkurler

Mrb paartesi inss transferim olacak sizler transferden sonra yataga nasil gecirildiniz cevap verirseniz cok sevinirim simdiden tskkurler
Ben transferi oldum hemen ayağa Kalktım.doktorum yatmak yok dedi.Normal hayatın neyse onu yaşa dedi.kabızlık çekersen ıkın bile dedi yani o derece cok şaşırdık.ilk denememde ise 2 saat yataktan kalkmamıştım altıma sürgü wermişlerdi hiç kıpırdamamıştım ama tutmadı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…