Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

herkese merhaba, artık bende bekleyenler kervanına katıldım. 2.denemem,ilkinde dış gebelik olmuştum. salı günü transferim oldu, 4.günümdeyim, hiç bir belirtim yok, zaten bir kamyon iğne ilaç kullanıyorum belirti olsa da onlardandır. hafif kasık ağrısı oluyor ara ara o kadar
inşallah bu tedaviler son tedavilerimiz olur, hayırlı haberler veririz burdan inşallah

Tesekkur ederim yani hastanede transfer olduktan sonra yataga yuruyerek mi gectin cnm benim dr oyle diyorda kafam karisti biraz yoksa bende karsiyim evde surekli yatmaya ilk uc gunden sonra ufaktan baslarim normal hayata surekli yatma bana gorede yanlis

çok yatmanın daha çok stres yaptığına inanıyorum bende, bizler yeni hamile gibi dikkatli olmalıyız sadece. zaten rahimde kan dolaşımı için hareket lazım.

Hayirlisi olsun inss cnm pazarteside inss benim transfer var

çok yatmanın daha çok stres yaptığına inanıyorum bende, bizler yeni hamile gibi dikkatli olmalıyız sadece. zaten rahimde kan dolaşımı için hareket lazım.
Cnm ben hastaneyi soruyorum hemen transferden sonra ayakta yuruyerek mi yoksa sedyeyle mi yataga gectiniz diye

Hayirlisi olsun inss cnm pazarteside inss benim transfer var
hadi hayırlı olur inşallah
Cnm ben hastaneyi soruyorum hemen transferden sonra ayakta yuruyerek mi yoksa sedyeyle mi yataga gectiniz diye

canım bende yatağı yanıma getirdiler, işlem yatağından oraya kayarak geçtim, ama çok yatmanıza gerek yok 20 dk sonra kalkıp gidebilirsiniz dediler, sana tavsiyem olabildiğince rahat ol, sen rahat olursan vücudun ve kasların da rahat olur ve herşey yolunda gider, sen kendini sıkarsan kasların kasılır. şöyle mi olmalı böyle mi olmalı falan diye düşünüp durma, seni orda yönlendiriyorlar zaten, risk olacak şeyler yaptırmazlar merak etme, hangi merkezde yaptırıyosun?

Dogru diyorsun dr islemden sonra yuruyerek gidersin yataga diyince ona takildim adana baskent cnm

selam menekseee
ben transfer sonrası transfer yapılan sedye / sandelyede yarım saat hiç hareket etmeden yattım. sonrasında kaldırdılar yürüyerek eşyalarımın olduğu odaya gittim wc ye girdim şişkinliğimi giderdim giyindim ve merkezden çıktım. şimdi henüz keseyi görmedim ama hamileyim beta hcg değerim 1201. yani takılma yatmaya kalkmaya yarım saat ya da 20 dk a yatman yeterli. tutacağı varsa tutuyor. transfer sonrası yılbaşına denk geldiği için iki günlük yurt dışına gittim gezdim ve evime döndüm ona rağmen tutundu bebeklerim çok şükür hiç kötü düşünme tutunmak istiyorlarsa tutunuyorlar güzel düşün güzel olacak inşallah.

ay süper, tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin canım, transferden kaç gün sonra yaptın uçak yolculuğunu? benim salı oldu transferim ve dün uçak yolculuğu yaptım bende, bir endişem yok aslında dr sorun olmayacağını söyledi zaten. transferden sonrasını nasıl geçirdiğini yazarmısın canım, çok ilaç iğne kullandığımız için belirti aramak doğru değil ama sende farklı birşey olmuşmuydu?

cnm tesekkurler cevap icin allah once keseyi sonra kalp atisini sonrada sagsalim kucagina almayi nasip etsin inss

Gectigimiz sali ikiz oldugunun haberini vermistim ya kizlar o gunden beri icimi bi korku kapladi.
20 mm ve 10 mm keselerde karindan yapilan ultrasonografide yolk sac ve bebek gorulmedi. Bebek neyse de yolk sac gorunurmus 20 mmde. Bos gebelik olabilirmis falan falan... bu arada 10 mm heran kaybedilebilirmis veya daha da gelisip digerini bile gecebilirmis.. keseler gorundugunde 5+1 dim. 20 mm haftasina gore buyuk gibi geldi. Ama doktor anormal bisy soylemedi..
Aldi beni bir korku.

Canim ne yaptın .iyimisin hayırlı haberlerini bekliyorum...

@AlxFa inşallah bir sorun yoktur inşallah bebeğin ya da bebeklerin seninledir. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

evet kızlar, transfer sonrası bekleyen arkadaşlar, nasılsınız, neler yapıyorsunuz? benim 5.günüm bugün
göğüslerimde acı dışında bir belirtim yok ama zaten 1 ton iğne ilaç kullanıyorum onların etkisidir. yine de ben hamileyim diye düşünüyorum

Slm benimde bugun 10 gunum goguslerimde şişlik arada bir kasiklarimda bacaklara vuran agri adet agrisi gibi ve azda bel agrilarim oluyo galiba tutmadi bunlar adet belirtilerim cunku benim bu 4 uncu ((

Slm benimde bugun 10 gunum goguslerimde şişlik arada bir kasiklarimda bacaklara vuran agri adet agrisi gibi ve azda bel agrilarim oluyo galiba tutmadi bunlar adet belirtilerim cunku benim bu 4 uncu ((
Allah yardimcimız olsun benimde bugün 8 oldu.Aynı belirtiler 3 gündür bende de var. 6.denemem ...

Benimde altinci gunum arada batmalar oluyo ve kasikta belde hafif agrilar giriyor arada ama normaldede oldugu icin belirtimi degilmi bilemedim.
allahim sen buyuksun isteyen herkese versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…