- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Amin canm çok sağol inş. Herşey iyi gider. Çok umutlandm inş. Hüsran olmaz hersey :)Hadi bakalim hayirli olsun. Ben de zeynep kamilde oldum tedaviyi. Benim de degerim 55.12.. iki gun sonra tekrar test yapiyorsun. Artisa bakilacak.. arayıp hastaneyi mujde ver bence.. tum ekip çok seviniyor olumlu haberlere. O laboratuvarda gercekten mucizeler ortaya cikarmaya calisiyorlar.. cok sevindim canim..
Amin canm inş. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin kimyasal gebelik dış gebelik boş gebelik olmasından korkuyorum sonic almam önemli değilmiş şimdi bi de kalp atışı var onu duyana kadar içim rahat olmayacak sanırımcanım hayırlı olsun çok sevindim:) inş değerin katlayarak gider.
endişeler hiç bir zaman bitmiyor ki...ama en azından şu an için alman gereken mutlu haberi aldın öyle düşün.inşallah her şey yolunda gider.Amin canm inş. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin kimyasal gebelik dış gebelik boş gebelik olmasından korkuyorum sonic almam önemli değilmiş şimdi bi de kalp atışı var onu duyana kadar içim rahat olmayacak sanırım
Amin canm inşallah darısı tüm isteyen herkese :)Hayırlı olsun cnm darısı bizlere :)
Gerçekten bitmiyor zahmetli ve zor bir süreç ama allahıma şükürler olsun mutlu haberi aldım inşallah hersey yolunda gider değerimde artış olur yanımda olduğunuz sevincimi paylaştığınız için herkese çok teşekkür ederimendişeler hiç bir zaman bitmiyor ki...ama en azından şu an için alman gereken mutlu haberi aldın öyle düşün.inşallah her şey yolunda gider.
Gerçekten bitmiyor zahmetli ve zor bir süreç ama allahıma şükürler olsun mutlu haberi aldım inşallah hersey yolunda gider değerimde artış olur yanımda olduğunuz sevincimi paylaştığınız için herkese çok teşekkür ederim
Amin canmm allah razı olsun o günler geçiyorda test sonicu icin beklediğin 2 saat geçmek bilmiyor darısı sana inşallah :) mutlu haberlerini burdan alırız umarım.Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de gösterir inşallah cnm. Ben daha transferin 2. günündeyim. Nasıl geçer bu günler bilmiyorum...
Canim sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz umarım güzel sonuçlar la gelirsin bize haber vermeyi unutma :) ben allaha şükür güzel bir sonuç aldım ama artış bekleyeceğim umarım hersey allahın izni ile güzel olacak.Mrb canım. Senile transferini aynı gün sanırım. Ben de bugun kan verdim ogleden sonra çıkacakmis benim de idrar çift çizgi çıktı ama ben de aynı duygular içindeyim ya hatalı daha çok üzülürüm çünkü az da olsa umutlarım. Ins ikimiz de güzel haberi aliriz
Canım tebrik ederim. Ekim kasım topigibdenim. Buldum seni. Bizim topige de yaz arkadaşlar sevinsinCanim sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz umarım güzel sonuçlar la gelirsin bize haber vermeyi unutma :) ben allaha şükür güzel bir sonuç aldım ama artış bekleyeceğim umarım hersey allahın izni ile güzel olacak.
Canm çok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun hakkımizda zaten kucagimiz a alana kadar ben inanacagimi sanmıyorum benm de 1. Denemem kimyasal gebelik ile sonuçlanmisti seni çok iyi anlıyorum Rabbim bir gün hepimizin yüzünü güldürecek ben inanıyorum hepimiz için dua edeceğimDr.um ilaçları bırak 1 hafta içinde adet olman gerek olursan sorun yok olmazsan 1 hafta sonra tekrar test yaptır dedi...
Ay inşallah öyledir asmakilit gerçekten çok üzüldüm hilall85hilall85 doktorun ne dedi? Belki ikiz gebelikti de biri gitti. Oyle olunce de deger dusuyormus.. forumda bir kac kisi yazmisti.
Özelden sorduğum soruların cevabını aldım sanırım.ınş Rabbim kızına sağlık verir. Ama allah tan ümit kesilmez canım duaya devam insBenim ilk denememde kimyasaldı...
Düşse kanama felan olmaz mı hem Dr tuttu ama rahim kabul etmedi dedi ve ilaçları bırak dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?