Teşekkürler tatlım. Ekim Kasım topigine de yazdım :) allahın izni ile hersey guzel olacak otle umuyorum....Canım tebrik ederim. Ekim kasım topigibdenim. Buldum seni. Bizim topige de yaz arkadaşlar sevinsin
Mrb cnm benim de 7. Günüm 2 embriyo 5.gunde transfer edildi 1 aralık test tarihim :) idrar testi aldim yapmadim hrp çıkmıyo moral bozuluyo yazmislar çok heyecanliyim ins bizimledir yavrularPozitif sonuç alanları tebrik ediyorum arkadaşlar. Benim de transferden sonra 7. Günüm.1 aralık test tarihin ama cumartesi kan tahlili vermeyi düşünüyorum ınş. 5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. Rabbim ınş o güzel duyguyu hepimize tattırir. Bu arada hiç belirtim yok ama bu benim için sorun değil.allah her şeyin hayirlisini nasip etsin
canım hayırlı olsun :):) bundan sonra katlanarak artmasını bekleyeceksin içini ferah tut.. ben de 52,85 ile başlamıştım. :):) Rabbim sana, bana, isteyen herkese sonuna kadar gidip bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip eder inşallah... :):)Kızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.
Maaşallah arkadaşım hayırlı olsun çok güzel haberler aldık bugünlerde :):)kızlar değerim 1554:)
Bence de yapma canım. Boş ver bekleyelim erkenden moralimizi bozmayalim. İns herkes yavrusuna kavuşur bir an oncaMrb cnm benim de 7. Günüm 2 embriyo 5.gunde transfer edildi 1 aralık test tarihim :) idrar testi aldim yapmadim hrp çıkmıyo moral bozuluyo yazmislar çok heyecanliyim ins bizimledir yavrular
tesekkur ederım basta yuksek dıye korktum ama dr ıkız gevelık olabılır dedı.Maaşallah arkadaşım hayırlı olsun çok güzel haberler aldık bugünlerde :):)
Benim ilk denememde kimyasaldı...
Düşse kanama felan olmaz mı hem Dr tuttu ama rahim kabul etmedi dedi ve ilaçları bırak dedi...
Bence hamilesin cnm kacinci gund degerinKızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.
Sağol zeynepcim!
Benim değer düştü 118 oldu hayırlısı bölemiş...
Esila inş değerin çok güzel katlanır hayırlı olsun tebrik ederim...
Sibelay kacinci gun degerin bu? Masallah maşallah Allah nazarlardan saklasin..kızlar değerim 1554:)
Maşallah öyle de devam etsin hep:)Bu arada benim degerim 119.3 olmuş.. (12. Gun) ikiye katladik simdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?