Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bekliyorum asmakilit
Âmin inş kızımın dün geceden beri ateşi var bugünde hastaneye götürdük hiç bişey anlamadım ağlamak bileağlayamadım...
Eve geldiğimden beride ateşini düşürmeye çalışıyorum şimdi uyudu kendi kendime kaldım...
Ne biliyim umudum yok ilaçları da kes dedi selen hanım!
Hayırlısı bölemiş Rabbim sizin hepinizin yüzünü güldürsün inş.
Yuvalarınız bebişlerin sesleriyle çınlasın inş

Mrb cnm benim de 7. Günüm 2 embriyo 5.gunde transfer edildi 1 aralık test tarihim :) idrar testi aldim yapmadim hrp çıkmıyo moral bozuluyo yazmislar çok heyecanliyim ins bizimledir yavrular

Merhaba, benim 5. Günüm transfer olalı. Test günü 6 Aralık

Kızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.
canım hayırlı olsun :):) bundan sonra katlanarak artmasını bekleyeceksin içini ferah tut.. ben de 52,85 ile başlamıştım. :):) Rabbim sana, bana, isteyen herkese sonuna kadar gidip bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip eder inşallah... :):)

Mrb cnm benim de 7. Günüm 2 embriyo 5.gunde transfer edildi 1 aralık test tarihim :) idrar testi aldim yapmadim hrp çıkmıyo moral bozuluyo yazmislar çok heyecanliyim ins bizimledir yavrular
Bence de yapma canım. Boş ver bekleyelim erkenden moralimizi bozmayalim. İns herkes yavrusuna kavuşur bir an onca

Kizlar ya dayanamadim idrar testi yaptim ikinci çizgi silik diğerine göre ama bayagi belli 5 dk olmadan çıktı , embriyom 5. Gununde transfer edildi 2 tane bugün 7. Günüm çıkar mi şimdiden

Benim ilk denememde kimyasaldı...
Düşse kanama felan olmaz mı hem Dr tuttu ama rahim kabul etmedi dedi ve ilaçları bırak dedi...

canım Allah hayırlısı nasip etsin ve beterinden saklasın. Sabırlı olmamız gerek. Her gecenin sonunda elbet güneş doğacaktır

B
Kızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.
Bence hamilesin cnm kacinci gund degerin

Aa neden oyle plduki cnm benden dr bidaha istemedi bende tekrar yaptirsammiki acaba ya
Sağol zeynepcim!
Benim değer düştü 118 oldu hayırlısı bölemiş...
Esila inş değerin çok güzel katlanır hayırlı olsun tebrik ederim...

Benim 6. Gun degerim 27.4 9. Gun degerim 100.9 du dr bidaha istemedi sidmi hilall85 yazinca aklima takıldı neden istemedi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…