Insalalah pozitiff cikar sabah sabah guzel haber veririsinn...Takmak istemesemde takıyorum maalesef sonuç 11.30da çıkacak
Takmak istemesemde takıyorum maalesef sonuç 11.30da çıkacak
canım sıkma canını çok fazla kanaman yoksa o normal olması gereken bişe bebek kendine yer arıyodur kahverengi ve pambemsi az miktarda kanaman olabilir üzülme herşey normalKızlar sabah kan vermeye gittim gitmeden önce kahverengi akıntım gelmiş çok kötüyüm bu halde olupta olumlu sonuç alan var mı
78 çok az değil miHadi bakalim.. senin icin tahminim 78..
Valla benimki 5578 çok az değil mi
Hayalet de olsa çizgi cizgidirKızlar merhaba transferimin 11. Günü bugün 2. Gun 4 hucreli embroyo transferim olmustu yarın kısmet olursa kan testim var ve aynı zaman da doğum günüm :) bu arada ben sana 10. Gun idrar testi yaptım akşam üzeri idi hayalet bir ikinci cizgi çıktı ama hemen degil bi 5 dk içinde testin üzerinde 5 dk sonra okuyun yaziyor yani çok dikkatli bakınca görülüyor ama sabah baktığımda biraz daha belirginlesmisti. Bu sabah tekrar yaptım 2. Cizgi gene hayalet gibi çıktı ama daha erken gorundu yani bu ne anlama geliyor hamilemiyim ya da ılaclardan mi böyle görünüyor. Lütfen yardım edin.
Ayyy.. canim ya cok uzuldum. Hay Allah.. ne denir bilemedim simdi.. Rabbim hayirlisini bilir..Gebelik görünmüyormuş bende
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canm normal gebelik testi yaptım ama dün ve bugün arasında bi değişiklik yok aynı görünüyor çizgi ondan merak ettim inş yanilmiyorumdur.Hayalet de olsa çizgi cizgidirilaclardan o kadar olmaz. Benim kanda 55 iken degerim hassas gebelik testi (12.5 birim duyarli) hayalet cizgi cikardi. Normal gebelik testlerinin hassasiyeti 50 birim. Sen normal test yaptiysan ve hayalet cizgi varsa hamilesin bence hayirli olsun..
Amin tatlım ay sizinle paylaşmak bana çok. Iyi geliyor hep burdan okuduklarim aldigim cevaplar destek oldu bana umarım yine olacak Teşekkürler yarın sonucu alır almaz haber vereceğim kızlar...Esila benim değerim 70 ken bende silik çizgi görmüştüm...
Hamilelik yokken çıkmaz yani az bi olasılık yokken çıkması!
Zaten kan testi yapmana bir gün kalmış inş yarın çok iyi bir kan testin olur...
BiZde yarın değerleri görücez hadi hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?