Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Asmakilit gözün Aydın canım
Sevcan Dr daha iyisini bilir benim değer zaten çok düşükten başladığı için tedbir amaçlı istediler ki zaten düştü değer!

Amin canm senin de hayırlı olsun dilerim sonu mutlu biter bebeklerimizi kucagimiz a alırız :)

Canim senin hala kasik agrin varmi peki benim hala aksama dogru basliyo gerci çok yorukuyorum iste ondanmi acaba
Agri hala var. Hatta sabah kalktigimda sağ tarafim adim attikca agriyordu. Hafifledi sonra. Bicak saplanmasi gibi ara ara agrim oluyor. Mide bulantim var. Gun boyu devam ediyor ama öğürme veya kusma yok. Vucut ısım yuksek. Bas donmem de var hafif hafif. Ve tabiii uykuuuu ve birkinlik.

Kızlar benm gibi ilk kan değeri 55 çıkıp devam eden var mı bir de belirti olarak neler yaşadınız yarın 2. Testi yaptıracagim artış var mı diye bakilacak umarım vardır. Çok heyecanlıyım nasıl davranmaliyim bilemiyorum siz nasıl getiriyorsunuz günlerinizi yatarak mi yoksa günlük yaşam gibi mi lütfen yardım edin.

Selam arkadaşlar.En başından beri okudum yorumlarınızı sonucu negatif olanlara çok üzüldüm allah yardımcıları olsun.pozitif olanlara da onlar kadar sevindim Allah tamamına erdirsin ihşallah.Bana da 22 kasımda 1 tane 3. gün embriyosu transfer edildi.test günüm 4 aralık. Sizin gibi beklemedeyim bnde umarım sonuçta güzel olur hepimizin

ben calismaya basladim bu gun. Yarin 3. Testi yaptircam. Normal yasantima dondum ama tabi temizlik falan yapmiyorum.

Arkadaslar merhaba.pozitif sonuc alip calisan arkadaslar ilk uc ay ne yapmayi dusunuyorsunuz? ise devam edicek misiniz? Ne yapacaksiniz? malum dikkat etmemiz gerekiyor.

Ben de hala evdeyim supurge falan tutmuyorum, makina bosaltmiyorum ama yine de ufak tefek seyler yapiyorum.yukarilara uzanmamaya calisiyorum.

Kızlar çok teşekkür ederim vala ben de mecbur az da olsa bişeyler yapıyorum çünkü kimsem yok uzaktalar mecburum Bu sebeple merak etmistim insallah allahın izni ile Degerlerimiz katlanır güzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…