Tekrar istedimi cmm sendenBu arada benim degerim 119.3 olmuş.. (12. Gun) ikiye katladik simdilik..
13.gun yani ilk testim.cuma ve pazartesi de yaptiricam.senin degerin de artmis ne guzel:)Sibelay kacinci gun degerin bu? Masallah maşallah Allah nazarlardan saklasin..
Canm 12. Gun inş öyledir.B
Bence hamilesin cnm kacinci gund degerin
Maşallah canm çok güzel çok sevindim allahım kucağına almayi nasip etsin :)Bu arada benim degerim 119.3 olmuş.. (12. Gun) ikiye katladik simdilik..
Maşallah çok güzel çıkmış değerin canm allah kucağına almayi nasip etsin :) hayırlı olsunSibelay kacinci gun degerin bu? Masallah maşallah Allah nazarlardan saklasin..
Canim senin hala kasik agrin varmi peki benim hala aksama dogru basliyo gerci çok yorukuyorum iste ondanmi acabaEvet istediler. Cuma da bakalim ona gore konuşuruz dediler.
Amin canm senin de hayırlı olsun dilerim sonu mutlu biter bebeklerimizi kucagimiz a alırız :)canım hayırlı olsun :):) bundan sonra katlanarak artmasını bekleyeceksin içini ferah tut.. ben de 52,85 ile başlamıştım. :):) Rabbim sana, bana, isteyen herkese sonuna kadar gidip bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip eder inşallah... :):)
Agri hala var. Hatta sabah kalktigimda sağ tarafim adim attikca agriyordu. Hafifledi sonra. Bicak saplanmasi gibi ara ara agrim oluyor. Mide bulantim var. Gun boyu devam ediyor ama öğürme veya kusma yok. Vucut ısım yuksek. Bas donmem de var hafif hafif. Ve tabiii uykuuuu ve birkinlik.Canim senin hala kasik agrin varmi peki benim hala aksama dogru basliyo gerci çok yorukuyorum iste ondanmi acaba
kızlar değerim 1554:)
Tesekkur ederim.daha cok erken ama bakalim insallah her sey yolunda gider.sen ne yaptin?Hayırlı olsun sibelay çok sevindim ikiz galiba senin Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben calismaya basladim bu gun. Yarin 3. Testi yaptircam. Normal yasantima dondum ama tabi temizlik falan yapmiyorum.Kızlar benm gibi ilk kan değeri 55 çıkıp devam eden var mı bir de belirti olarak neler yaşadınız yarın 2. Testi yaptıracagim artış var mı diye bakilacak umarım vardır. Çok heyecanlıyım nasıl davranmaliyim bilemiyorum siz nasıl getiriyorsunuz günlerinizi yatarak mi yoksa günlük yaşam gibi mi lütfen yardım edin.
Ben de hala evdeyim supurge falan tutmuyorum, makina bosaltmiyorum ama yine de ufak tefek seyler yapiyorum.yukarilara uzanmamaya calisiyorum.Kızlar benm gibi ilk kan değeri 55 çıkıp devam eden var mı bir de belirti olarak neler yaşadınız yarın 2. Testi yaptıracagim artış var mı diye bakilacak umarım vardır. Çok heyecanlıyım nasıl davranmaliyim bilemiyorum siz nasıl getiriyorsunuz günlerinizi yatarak mi yoksa günlük yaşam gibi mi lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?