Kızlar bugün iğne vurulmaya gittim kalcamda apse olduğunu söyledi hemşire genel cerraha cikmam gerektiğini söyledi şuan antibiyotikle geçer ama ilerlerse operasyonla çekerler dedi çok korktum, doktorumu aradim iğneyi kesinlikle birakma diyo öldürcekler benigenel cerraha çıkın size gebelerin kullanabilecegi bi antibiyotik verir dediler, zarari olmaz dimi kullansam
Hadi bakalim guzel bir sonuc alirsin insallah. Idrar testi yanilmiyor meraklanma.. ben de takip icin kan verdim simdi bakalim artis nasil olmus..Kızlar merhaba heyecanımi sizinle paylaşmak istedim kan testi yaptırmaya geldim karışık duygular içindeyim ya idrar testi yanıliyorsa o kadar umutlandm ki anlatamam 12 gün geçti de 2 saatlik kaç sonucu zamanı geçmiyor allahım sen tüm isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip et Yarabbim. Kucaklarimiz dolsun amin amin amin....
Canm inş. Sen de hayırlı sonuçlar alırsın artış güzeldir umarım eşimi alması için yolladım ben beklemek istemedim o da almış ama açmaya cesaretim yok diyor zarfı offf stresten çıldırcamesilaecrin cikmadimi hala sonuc??
Mrb canım. Senile transferini aynı gün sanırım. Ben de bugun kan verdim ogleden sonra çıkacakmis benim de idrar çift çizgi çıktı ama ben de aynı duygular içindeyim ya hatalı daha çok üzülürüm çünkü az da olsa umutlarım. Ins ikimiz de güzel haberi alirizKızlar merhaba heyecanımi sizinle paylaşmak istedim kan testi yaptırmaya geldim karışık duygular içindeyim ya idrar testi yanıliyorsa o kadar umutlandm ki anlatamam 12 gün geçti de 2 saatlik kaç sonucu zamanı geçmiyor allahım sen tüm isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip et Yarabbim. Kucaklarimiz dolsun amin amin amin....
Hadi bakalim hayirli olsun. Ben de zeynep kamilde oldum tedaviyi. Benim de degerim 55.12.. iki gun sonra tekrar test yapiyorsun. Artisa bakilacak.. arayıp hastaneyi mujde ver bence.. tum ekip çok seviniyor olumlu haberlere. O laboratuvarda gercekten mucizeler ortaya cikarmaya calisiyorlar.. cok sevindim canim..Kızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.
canım hayırlı olsun çok sevindim:) inş değerin katlayarak gider.Kızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?