- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Canm işin masa başı ve yoğun değilse süper yani ben de calisiyordum ama tedavim için ayrılmak zorunda kaldımben calismaya basladim bu gun. Yarin 3. Testi yaptircam. Normal yasantima dondum ama tabi temizlik falan yapmiyorum.
Canm bi de bişey daha sorcam çok olmuyorum umarım benm hiç bir belirtin yok hala bu normal mi yani belirti olmasi gerekir mi biraz canm sikiliyor bu konuda ya bişey olursa degerim düşerse diyeben calismaya basladim bu gun. Yarin 3. Testi yaptircam. Normal yasantima dondum ama tabi temizlik falan yapmiyorum.
O nasıl laf ask olsun.. niye cok olasin kiCanm bi de bişey daha sorcam çok olmuyorum umarım benm hiç bir belirtin yok hala bu normal mi yani belirti olmasi gerekir mi biraz canm sikiliyor bu konuda ya bişey olursa degerim düşerse diye
Ay içime su serptin canm ya allah razı olsun :) inşallah hersey yolunda gider.O nasıl laf ask olsun.. niye cok olasin ki
Benim 7. Gunden sonra tüm belirtilerim gecmisti. En cok da goguslerim agrimiyor diye tasalanmistim. Hatta olmadigini dusunup koyverdim kendimi, pasta borek hafif temizlik bile yaptim. Implantasyon kanamasi dahi olmadi.
Hadi bakalim sakin sakin dinlen.. hayirli haberler alirsin insallah..Bugün transferin oldu tek embriyo koydular bekleme deyim
Hayirlisi olsun ins.Bugün transferin oldu tek embriyo koydular bekleme deyim
İnsallah pozitif diye yazmayida rabbim nasip etsin insallah canim rabbim siki siki tutundursun bebegini insallah banada dua edin 8 aralik transferim birsey cikmazsa insallahBugün transferin oldu tek embriyo koydular bekleme deyim
Hayırlısı olsun canım çok dikkat et çalışma bence rapor al en azından ilk üç ay ben geçen yıl düşük yapmıştım bu yüzden genetik test yaptirmam gerekiyordu Fethiye hanım yapıyormuş orda başladım üçüncü günüm daha iğne lerde bakalım Rabbim hakkımız da hayirlisini nasip etsin[/QUOTE]UOTE="sibelay, post: 38001969, member: 248199"]Tesekkur ederim.daha cok erken ama bakalim insallah her sey yolunda gider.sen ne yaptin?
HCG DEĞERİ ÖNCE KANDA DAHA SONRA İDRARDA YÜKSELİRMİŞ, BU YÜZDEN UMUTSUZLUĞA KAPILMA EĞER VARSA İDRARDA GÖRÜNMEMESİ ÇOK DOĞAL.Mrb kizlar azonce idrar testi yaptiim.bugün dokuzuncu gündü.ve test negatif cikti.çok üzüldüm allahim cumartesi kandan bakilacak.inşallah orda pozitif olur.siz yinede bana biraz moral verin lutfen
Amin canmm inşallah hayırlısı olur :) o halde ikimizden de süper haberler bekliyorumBen de uyandim simdi.. 3. Test gunu.. hadi bakalimesilaecrin Allah hakkimizda hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?