- 24 Ocak 2015
- 13
- 12
- 38
- 48
Cnm allah yardimcin olsun....zor ama allah sabrini kolaylığı ni da verir ins.bol bol dua etmeye devam et...rabbim gönlüne insirah versin. ..Olmadı test sonucun negatif.yine bir yıkım yeni bir hayal kırıklığı.umut bitti hayaller bitti san ki dünya durdu.isyan etmiyorum Rabbimin taktiri bu imiş hakkımda hayırlısı bu imiş.benim yaşadığım duyguları size yasatmasın Allah inşallah umut ettikleriniz hayalleriniz gerçek olur.benim için çocuk sayfası kapatmıştır.Allaha emanet olun inş
Dondurulmuş embryo ile c. Tesi transferim oldu artık beklemedeyim ama çok sıkılıyorum...
3 gün önemli dedi Dr ama yinede hep yatma dedi. Yatınca sıkılıyorum daha ilk günlerdeyim...
Varmı benim gibi olan arkadaşlar?
Canım bu 4 tüp denemem dr bende çok fazla ümit görmüyorlardı ben yinede her seferinde bir umut yılmadan devam ettim.taktir ilahi cok fazlada üzerine gitmenin anlamı yok.kendi sağlığımı tehlikeye sokuyorum.Rabbimin hazinesi büyük o isterse herşey olur.olmuyorsa da vardır bir bildiği tevekkül ediyorum.Burcu1251 .!.:aysel-selay 3 sendir bu yıkımı her ay yaşadım her ay, ayın 15 gübnü doktordaydım defalarca ilaç 5 aşılama 2 tüp bebek ... Rabbim ol dicek ve olucak zamanı gelmeden olmuyor çocuk defterı neden kapanıyor onu anlamadım keske açıp kapa hakkımız olsaydı kaderimiz var Rabbim nasip edicek o kapatıcak yada açıcak bız sadece çaba gösterıcez... Şimdilerde düşük tehlikem var Rabbim yaşatıcaksa yasatıcak rızkı varsa düşmicek maf oldum kanamam cok fazla ama hersey Allahtan .. hayırlısıyla saglıkla nasip etsin.. sende bı kaç gun gecsın toparlan ve bebegın ıcın ne yapabilirsin tekrar düşün
Al benden de o kadar ben bugün duş umu yaptim...sabah kahvalti hazirladim yavas yavaş normale dönmeye çalış iyorum yoksa 10 gün gecmez boyle :)Benim de cuma gunuydu transferim baya sıkıldım daha 3. Gün bugün :) Ne yapacagız biz böyle?
cnm hadi hayırlısı bakalım inşallah pozitif lerle dön buraya...Kızlar kan testi verdim yarım saat sonra sonuc cikacak hayırlı si inşallah
Aynen oyle ben hala Ankaradayim. Annenler Kırıkkale'de. Annem şimdi yanımda ama babam yalnız. Oraya geçsek diyoruz. Kafamda deli sorular :)Al benden de o kadar ben bugün duş umu yaptim...sabah kahvalti hazirladim yavas yavaş normale dönmeye çalış iyorum yoksa 10 gün gecmez boyle :)
Cnm doktoruna bir sor yolculuk sıkıntı değil derse git en azindan evinde rahat annenin evinde rahat edersin...ben şimdi sinemaya gitmeyi düşünüyorum hafta icide evde kalacam eşim calisacak...bugün u degerlendirecem...yoksa stres bitirecek beni...Aynen oyle ben hala Ankaradayim. Annenler Kırıkkale'de. Annem şimdi yanımda ama babam yalnız. Oraya geçsek diyoruz. Kafamda deli sorular :)
Haklısın canım. Cuma geceyim diyirum canım transferin debtam bir haftasi doluyor aslinda. Herhalde bir sey olmaz 70 kmlik yoldan.Cnm doktoruna bir sor yolculuk sıkıntı değil derse git en azindan evinde rahat annenin evinde rahat edersin...ben şimdi sinemaya gitmeyi düşünüyorum hafta icide evde kalacam eşim calisacak...bugün u degerlendirecem...yoksa stres bitirecek beni...
Boyle yattikca stres oluyorum, yolculuk yapsam tutmadı mı diye olacağım. Ikinci ama gene de çok zor beklemek.canım transferden sonra bır sıkıntı olmaz yolculuk yınede doktar danıs bana doktorum transferden sonra o surecı kolay atlatıyım dıe gıt gez dedı
Amin insallah.. hayirlisi olsun hakkinda kardesKızlar bende aranızda yeniyim sessiz takip ediyordum gerçi cuma transferim oldu 2 .denemem beklemek çok zor Rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun
Canım ben bugun transfer dahil 3. Gunde aksam yurudum biraz dışarda eşimle. Olkinde yatmıştım ilk 4 gün kalkmadan olmadım bence yatıp yatmamayla ilgisi yok ama yine de takıyoruz iste ben de dahil hepimiz kafaya.transfer sonrasi yatmalimi yatmamalimi ???
ikinci denemem olacak ama ne yapsam ki bilemedim.. dusunup duruyorum.. bilgilerinizi aktarirsaniz sevirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?