Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

hayırlı olsun canım su bi kaç gun çok önemli bol bol dua et tesbih cek ve süreklide yatma arada dolan evın içinde kan dolaşımı önemli gunlerı sayarkende sabır dılıyorum cok zor beklıyo insan hayırlı sonuc alırsın inş ..

Canım nasıl geçiyor bekleme sürecin benim annem Yanımda kızım şuan kreşte bende dinleniyorum geziyorum evin içinde test tarihim 2 Şubat ama çok bekleyemeyeceğim haftaya cuma yaptırcam sanırım
Benimde kızım anaokuluna gidiyor evde geçiriyorum zamanımı sadece mutfak işleri yapıyorum benimde 31 test tarihin Bende erken yapsammi diye düşünüyorum dindurulmusla 10 gunde cikiyomus

İnşallah hamilesindir hiç bu bekleme işlerine tedaverilerine girmezsin
Yani inşallah ya cok istiyorum. Ilk denemede sag kasigim batiyodu tutmustu ama düştü. Suanda sol tarafim batiyo gece 2 den bu saatte. Ama varsa bile 7 günlük tur. Ayin 14 unde tutmussa tutmustur :)

Kızlar ben de bugun 3. Embriyosu transferi oldum iki tane iyi kalite. Oncesinde kasim ayinda negatif sonuc almistim 5. Gun embriyolariyla, bu kez de rahim fazla olgunlastigi icin 3. gun oldu transferim. Insallah bu kez pozitif alacagimi dusunuyorum. Cok pozitifim. Olmazsa da dondurulmusum var 3 tane, onlarla olur inşallah.

insallah canim insallah. pozitif dusun pozitif olsun insallah.. bize umut olursun insallah

Kizlar hastanede yaptirmam gereken igneler var. Onlara gitmem gerekiyor? Bir sorun olur mu evden cikmam?

hayuırlı olsun canım inş tutunsunlar annesine bebişler rabbım guzel sonuclar nasıp etsin..

Tedavin hayirlisiyla guzel sonuclansin insallah

Kızlar bugün ikinci günüm. Yatmaktan sıkıldım. Dikkat ediyorum elimden geldigi kadar. Öncekinde 3. Gün 3.5 saatlik yol gidip, 4. Gün çalışmıştım. Tutmamıştı. Tabi sebep rahmin erken olgunlaşması olarak görüldü ama yine de içim rahat etsin diye yatayım diyorum ve çok sıkılıyorum. Siz neler yapıyorsunuz.

Ben de ilk denemde negatifi gordum iki ay evvel. Ofis histereskopi yapıldi, temiz çıktı şükürler olsun. Doktorumun yaninda ağladım, dayanamadim. Sonra ne zaman başlıyoruz dedim hemen. Allah bize evlat sahibi olabilmek icin cok buyuk bir güc veriyor kızlar. Doktorum elinden gelen her seyi yapti. 5. Gune gidebilecek embriyolarimi 3. Gunde transfer ettiler. Rahmimin erken olfunlaştığinı düşünmüş. Şimdi ilaclarım ve tedavim bambaşka oldu. Dün iki tane birinci kalite 3. Gün embriyosu kondu. 3 tane de donduruldu. Onlar kardeş olsunlar istiyorum karnımdaki börülcelerime. Bekleyeceğiz korku, kaygı, stresle, kevgore dönecek belki ama pozitifi alırsak silinecek hepsi. Alamazsak da toparlanıp yeniden devam edeceğiz. Bizler güçlü kadinlarız.

İnşallah bu sefer olur canım, hayırlı olsun şimdiden. Her negatifte bir yıkım oluyor ama sonra toparlanıp o gücü tekrar buluyoruz bir daha denemek için. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın..

Çok moralim bozuk idrar yolları enfeksiyonu olmuşum yarın doktorumla gorüscem.transferimin 3.günü
İnsalla
Hayrili olsun insallah borulcelerin sana simsiki tutunurlar

Cnm yaa siz hemen duş aldınız mi ben gusul yok diye namaz kilamiyorum acaba teyemmum mu alsam kendimi pis hissediyorum onun için duayi eksik bırakıyorum sanki ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…