Merhaba arkadaşlar benimde dün transferi m oldu 3 subat test günüm heyecan ve dua ile beklemeye basladik....hamile arkadaslara cok sevindim bastan sona okudum topigi...olmayanlara üzüldüm allah tez zamanda onlara da yasatsin anneligi...12 günü nasil geçiriyor sunuz tavsiyelerde bulunun arkadas ar...yada bekleyenler neler yapıyorsun....
Yalnız ben transfer yaptirmadim tedaviye adet oldugumda baslicaz. İnşallah gerej kalmaz
Benimde kızım anaokuluna gidiyor evde geçiriyorum zamanımı sadece mutfak işleri yapıyorum benimde 31 test tarihin Bende erken yapsammi diye düşünüyorum dindurulmusla 10 gunde cikiyomusCanım nasıl geçiyor bekleme sürecin benim annem Yanımda kızım şuan kreşte bende dinleniyorum geziyorum evin içinde test tarihim 2 Şubat ama çok bekleyemeyeceğim haftaya cuma yaptırcam sanırım
İnşallah hamilesindir hiç bu bekleme işlerine tedaverilerine girmezsinYalnız ben transfer yaptirmadim tedaviye adet oldugumda baslicaz. İnşallah gerej kalmaz
Yani inşallah ya cok istiyorum. Ilk denemede sag kasigim batiyodu tutmustu ama düştü. Suanda sol tarafim batiyo gece 2 den bu saatte. Ama varsa bile 7 günlük tur. Ayin 14 unde tutmussa tutmustur :)İnşallah hamilesindir hiç bu bekleme işlerine tedaverilerine girmezsin
insallah canim insallah. pozitif dusun pozitif olsun insallah.. bize umut olursun insallahKızlar ben de bugun 3. Embriyosu transferi oldum iki tane iyi kalite. Oncesinde kasim ayinda negatif sonuc almistim 5. Gun embriyolariyla, bu kez de rahim fazla olgunlastigi icin 3. gun oldu transferim. Insallah bu kez pozitif alacagimi dusunuyorum. Cok pozitifim. Olmazsa da dondurulmusum var 3 tane, onlarla olur inşallah.
Kızlar ben de bugun 3. Embriyosu transferi oldum iki tane iyi kalite. Oncesinde kasim ayinda negatif sonuc almistim 5. Gun embriyolariyla, bu kez de rahim fazla olgunlastigi icin 3. gun oldu transferim. Insallah bu kez pozitif alacagimi dusunuyorum. Cok pozitifim. Olmazsa da dondurulmusum var 3 tane, onlarla olur inşallah.
Kizlar hastanede yaptirmam gereken igneler var. Onlara gitmem gerekiyor? Bir sorun olur mu evden cikmam?
Teşekkürler canım. Inşallah bu kez bebişlerim beni bırakmaz.olmaz canım gidebılırsın hiç bişey olmaz sureklı yatma zaten ben ılkınde yattım bunda ilk gün bile yürüdüm yani için rahat olsun...
Tedavin hayirlisiyla guzel sonuclansin insallahKızlar ben de bugun 3. Embriyosu transferi oldum iki tane iyi kalite. Oncesinde kasim ayinda negatif sonuc almistim 5. Gun embriyolariyla, bu kez de rahim fazla olgunlastigi icin 3. gun oldu transferim. Insallah bu kez pozitif alacagimi dusunuyorum. Cok pozitifim. Olmazsa da dondurulmusum var 3 tane, onlarla olur inşallah.
Ben de ilk denemde negatifi gordum iki ay evvel. Ofis histereskopi yapıldi, temiz çıktı şükürler olsun. Doktorumun yaninda ağladım, dayanamadim. Sonra ne zaman başlıyoruz dedim hemen. Allah bize evlat sahibi olabilmek icin cok buyuk bir güc veriyor kızlar. Doktorum elinden gelen her seyi yapti. 5. Gune gidebilecek embriyolarimi 3. Gunde transfer ettiler. Rahmimin erken olfunlaştığinı düşünmüş. Şimdi ilaclarım ve tedavim bambaşka oldu. Dün iki tane birinci kalite 3. Gün embriyosu kondu. 3 tane de donduruldu. Onlar kardeş olsunlar istiyorum karnımdaki börülcelerime. Bekleyeceğiz korku, kaygı, stresle, kevgore dönecek belki ama pozitifi alırsak silinecek hepsi. Alamazsak da toparlanıp yeniden devam edeceğiz. Bizler güçlü kadinlarız.Ne kadar üzme kendini desemde üzülüyor insan, yılmak yok canım benim, bak hepimiz savaşçıyız, içimizde az öyle bir denemeyle pozitife kavuşan, napalım çabalıycaz, araştırcaz, inşallah olacak canım bu sefer. Rabbim yardımcımız olsun, sevgiler..
İnşallah bu sefer olur canım, hayırlı olsun şimdiden. Her negatifte bir yıkım oluyor ama sonra toparlanıp o gücü tekrar buluyoruz bir daha denemek için. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın..Ben de ilk denemde negatifi gordum iki ay evvel. Ofis histereskopi yapıldi, temiz çıktı şükürler olsun. Doktorumun yaninda ağladım, dayanamadim. Sonra ne zaman başlıyoruz dedim hemen. Allah bize evlat sahibi olabilmek icin cok buyuk bir güc veriyor kızlar. Doktorum elinden gelen her seyi yapti. 5. Gune gidebilecek embriyolarimi 3. Gunde transfer ettiler. Rahmimin erken olfunlaştığinı düşünmüş. Şimdi ilaclarım ve tedavim bambaşka oldu. Dün iki tane birinci kalite 3. Gün embriyosu kondu. 3 tane de donduruldu. Onlar kardeş olsunlar istiyorum karnımdaki börülcelerime. Bekleyeceğiz korku, kaygı, stresle, kevgore dönecek belki ama pozitifi alırsak silinecek hepsi. Alamazsak da toparlanıp yeniden devam edeceğiz. Bizler güçlü kadinlarız.
İnsallaÇok moralim bozuk idrar yolları enfeksiyonu olmuşum yarın doktorumla gorüscem.transferimin 3.günü
Hayrili olsun insallah borulcelerin sana simsiki tutunurlarBen de ilk denemde negatifi gordum iki ay evvel. Ofis histereskopi yapıldi, temiz çıktı şükürler olsun. Doktorumun yaninda ağladım, dayanamadim. Sonra ne zaman başlıyoruz dedim hemen. Allah bize evlat sahibi olabilmek icin cok buyuk bir güc veriyor kızlar. Doktorum elinden gelen her seyi yapti. 5. Gune gidebilecek embriyolarimi 3. Gunde transfer ettiler. Rahmimin erken olfunlaştığinı düşünmüş. Şimdi ilaclarım ve tedavim bambaşka oldu. Dün iki tane birinci kalite 3. Gün embriyosu kondu. 3 tane de donduruldu. Onlar kardeş olsunlar istiyorum karnımdaki börülcelerime. Bekleyeceğiz korku, kaygı, stresle, kevgore dönecek belki ama pozitifi alırsak silinecek hepsi. Alamazsak da toparlanıp yeniden devam edeceğiz. Bizler güçlü kadinlarız.
Insallahhhhhh. Hepimiz güzel sonuçlar alalım Allahın izniyle. Her sey güzel olsun. 2015 bizlerin yılı olsun.İnsalla
Hayrili olsun insallah borulcelerin sana simsiki tutunurlar
Teşekkür ederim. Birlikte güzel sonuçlar alalım.İnşallah bu sefer olur canım, hayırlı olsun şimdiden. Her negatifte bir yıkım oluyor ama sonra toparlanıp o gücü tekrar buluyoruz bir daha denemek için. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın..
Cnm yaa siz hemen duş aldınız mi ben gusul yok diye namaz kilamiyorum acaba teyemmum mu alsam kendimi pis hissediyorum onun için duayi eksik bırakıyorum sankihayırlı olsun canım su bi kaç gun çok önemli bol bol dua et tesbih cek ve süreklide yatma arada dolan evın içinde kan dolaşımı önemli gunlerı sayarkende sabır dılıyorum cok zor beklıyo insan hayırlı sonuc alırsın inş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?