Birde senin ignelerin adi ne canim yani ne kullaniyor sun su an ilac olarakKızlar bugün iğnelerimi olurken kasıldım kanadı gobegim kaç yerinden. Allahım su cektiklerimizin yuzu suyu hurmetine kucagimizi bos birakmasin. Bebeklerimizi alalım kucağımıza insallah.
Canım ben her gun neupogen ve hibor, gun asiri progestan kullaniyirum. Bor de transferin 1. Gunu pregnly, 3. Gunu gonapeptyl, 5. Gunu pregnly yine :) her tarafim delik desikCanim benimde öyle iki gündür kan toplanıyor iğneyi yaptığım yerler...ben karnim şiş sert ondan mi acaba diyorum...rabbim cektiklerimizi görüyor inşallah hayirli bir sekilde sonuc aliriz
Senin hangi iğnelerin var canım?Canım ben her gun neupogen ve hibor, gun asiri progestan kullaniyirum. Bor de transferin 1. Gunu pregnly, 3. Gunu gonapeptyl, 5. Gunu pregnly yine :) her tarafim delik desik
Cnm bende oksapar igne birde 4 gunde 1 proluton igne...crione jel hergün birde birtane bant var kalcaya yapıştırıyorsun hafta da 1 yenisini yapıştırıyorsun...bunlarin hepsine transferden sonra basladim...Senin hangi iğnelerin var canım?
Ben de bunlara ek olarak estrofem ve progestan fitil kullanıyorum. Her doktorun tedavi şekli başka işte. Inşallah olumlu sonuçlar aliriz. Bu arada sen sıkılmamak için ne yapiyorsun canım?Cnm bende oksapar igne birde 4 gunde 1 proluton igne...crione jel hergün birde birtane bant var kalcaya yapıştırıyorsun hafta da 1 yenisini yapıştırıyorsun...bunlarin hepsine transferden sonra basladim...
Aynen cnm inşallah tedavi miz hayırlı olur..ben tv internet kitap okuyor um ama yine de sıkılıyor um...keşke okul olsaydi diyorum o zaman vakit daha cabuk gecerdi herhalde...daha 7 gün var...gel bebislerim gel...:)Ben de bunlara ek olarak estrofem ve progestan fitil kullanıyorum. Her doktorun tedavi şekli başka işte. Inşallah olumlu sonuçlar aliriz. Bu arada sen sıkılmamak için ne yapiyorsun canım?
Evet canım 7 gun var daha. Bitsin artık şu beklemeler. Sen kaçıncı gün test yapacaksın canım?Aynen cnm inşallah tedavi miz hayırlı olur..ben tv internet kitap okuyor um ama yine de sıkılıyor um...keşke okul olsaydi diyorum o zaman vakit daha cabuk gecerdi herhalde...daha 7 gün var...gel bebislerim gel...:)
Cnm son güne kadar beklemeyi düşünüyorum ama ne kadar dayanabilirsem...Evet canım 7 gun var daha. Bitsin artık şu beklemeler. Sen kaçıncı gün test yapacaksın canım?
cnm bunu yasamayan anlayamaz...ne olur dua et bizler içinde...Kızlar inşallah poztif haberler verisiniz... bende transferim oldugu zaman forumlarda erken test yapanlara cok kızıyordum neden gününü beklemiyorlar neden kan değilde gebelik testı yapıp kendı kendılerını hırpalıyorlar dıe sölenıyordum .. takiii trasnferım gunumun 1 haftasını bıtırdıkten sonra acabaaa hamılemıyım değilmiyim derken 9.gün en pahalı testi aldım erken hassas olanalrdan eve geldım heycanla yaptım ve tek çizgi herkes silik çizgiden bahsedıyordu benımkı koskoca kıpkırmızı tek çizgi 4 gün boyunca ağladım yıne olmadı dedım ve 11.günü nasılsa yok die kan verdım 1,5 saat sora sonucu aldım okadar emınım kı okadar alısım kı sıfır negatıf sonuclara bakmaya bile tenezül etmedim ama sonuc bölümünde 3 lü rakam gördüm dikkatlıce baktım 334 yazıyordu acaba 3,34 mu dıe dusunurken doktor tebrıkler hamılesın dedi... beklemek cok zor surec biliyorum zaten bizi bizden baska kimse bilmez ama kendini harap etmeyın illa erken bile verıceksenız en az 9 gun oda kan olsun lütfen sizi sevıyorum
Cnm yaa seninde transfer den sonra şişkinliği n olmusmuydu benim karnim 6 aylik gibi sis hemde kaskati...kötü bir sey olacak diye korkuyorumKızlar inşallah poztif haberler verisiniz... bende transferim oldugu zaman forumlarda erken test yapanlara cok kızıyordum neden gününü beklemiyorlar neden kan değilde gebelik testı yapıp kendı kendılerını hırpalıyorlar dıe sölenıyordum .. takiii trasnferım gunumun 1 haftasını bıtırdıkten sonra acabaaa hamılemıyım değilmiyim derken 9.gün en pahalı testi aldım erken hassas olanalrdan eve geldım heycanla yaptım ve tek çizgi herkes silik çizgiden bahsedıyordu benımkı koskoca kıpkırmızı tek çizgi 4 gün boyunca ağladım yıne olmadı dedım ve 11.günü nasılsa yok die kan verdım 1,5 saat sora sonucu aldım okadar emınım kı okadar alısım kı sıfır negatıf sonuclara bakmaya bile tenezül etmedim ama sonuc bölümünde 3 lü rakam gördüm dikkatlıce baktım 334 yazıyordu acaba 3,34 mu dıe dusunurken doktor tebrıkler hamılesın dedi... beklemek cok zor surec biliyorum zaten bizi bizden baska kimse bilmez ama kendini harap etmeyın illa erken bile verıceksenız en az 9 gun oda kan olsun lütfen sizi sevıyorum
Cnm yaa seninde transfer den sonra şişkinliği n olmusmuydu benim karnim 6 aylik gibi sis hemde kaskati...kötü bir sey olacak diye korkuyorum...
Tamam cnm yarın arayacam inşallah...suyu ictikce şişiyor um zaten :)...Canım cok degil ama siskinligim vardı ve adet agrim çoktu... Doktoruna görüş eğer çok fazlaysa derim bol su içmeyi unutmayin
Cnm rabbim sifani versin...bebeğini de sag salim kucağına alirsin inşallah...Ama su çok faydalı benim çok kanamam oldu maalesef düşük tehlikem var ama su hala çok icmeliyim yarin haber ver
Cnm rabbim sifani versin...bebeğini de sag salim kucağına alirsin inşallah...
İnşallah canım bende 4 ay gidiyim diyorum sonra yoldan dolayı belkı değiştirebilirim ama gönlüm hep emre beyden yana inşallah dogumumada o gırer ... bende 3 yıldır forumlarda arkadasarımın hamılelık seruvenlerını okudum ve bırgun hamıle kalabılıcekmıyım hayal gıbıydı.. şimdi elımı karnıma koyuyorum bır can var bılıyorum .. Hala sevınemıyorum aksılık olurmu dıe ama o pozıtıfı gordum anı hıc unutamıcam .. Dualarım senınle en kısa zamanda... Bak sana ne dıcek .. ben ıgnelerden sora değerleirm yuksektı emre bey 2 ay beklıcez demıstı derken karsısında aglıyordum yapamam burcu dedı ohss olma durumum bıle vardı opudan sonra anestesı benı maf ettı 3 gün kustum karnım sıstı vs ve o an emre beyı aradım ıyıkı transferı yapmadınız dedım... bı sonrakı adetımde hersey normaldı 2 ayı beklemedı o an hemen yapalım dedı ben senı dusunurum dedı yoksa tarsnfer hemen yapır ve güüvneımı defalarca kazandı... Ama emre beye gıdersın ama baska doktara ınsallah onun gıbı bırı denk gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?