Canım benim de ikinci denemem transferim cuma oldu. Kacinci gun embriyosu? Sebep neydi?Kızlar bende aranızda yeniyim sessiz takip ediyordum gerçi cuma transferim oldu 2 .denemem beklemek çok zor Rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun
aynen ole canim.. bu stres oldurcek bizi.. saol canim.. insallah hakkimiz da hayirlisi olur..Canım ben bugun transfer dahil 3. Gunde aksam yurudum biraz dışarda eşimle. Olkinde yatmıştım ilk 4 gün kalkmadan olmadım bence yatıp yatmamayla ilgisi yok ama yine de takıyoruz iste ben de dahil hepimiz kafaya.
Bende ilkinde yatmistim olmadı bu kez yatmyorum bugün üçüncü günüm çıktım biraz yürüdüm yarında AVM ye gitcem yat yat zaman geçmez ki evdede rutin islerimi yapıyorum bu kez rahatım bide böyle deniyelimtransfer sonrasi yatmalimi yatmamalimi ???
ikinci denemem olacak ama ne yapsam ki bilemedim.. dusunup duruyorum.. bilgilerinizi aktarirsaniz sevirim...
3. gün embriyosu 2.kalite canım kayda değer bi sebebimiz yok yurt disindayim ben 8 yıldır deniyoruz 2 aşılama 2 tüp bebek inşallah güzel sonuçlanır bu kez hepimizinkiCanım benim de ikinci denemem transferim cuma oldu. Kacinci gun embriyosu? Sebep neydi?
saol canim..elifasktanem canım öncelikle şunu bilmeliyiz nasibimizde varsa istemesekte olucak.. bende transfer öncesi cok okudum sordum sorusturdum 15 gun yerınden kalkmayanlar duşa bile girmeyenler vardı bende kendımı öyle şartlamıstım test gününe kadar yatıcak kalmıcaktım... derken trasnfer oncesı doktorum kı cok güvenıyorum transfer sorası 1 saat hastanede yatmamı sonrasının ban afayda sağlamıyacagını anlattı , ben hastanede 2 saat kaldım. ve sen hasta değilsin yatalak gıbı yatmana gerek yok yorma kendını cam kapı sılme ama evde işlerini hallet dedı .. ben eve geldim çayımı koydum ıctım hıc yatmadım cunku yatmak kan akışını yavaslatır ve vucudumun kan akımına ıhtıyacım var bebegımın tutunması ıcın. hatta ilk hafta dışarı cıktım gezmeye gıttım. Velhasıl zamanı gelmiş Rabbim dualarımı kabul buyurmus Ol demiş. Sonuç pozitif. ... şimdi malesef düşük tehlıkem var kanamam oldu cunku ama doktorum hala saatlerce yat demıyor yorma kendını dinlen sureklı dedı öylede yapıyorum.... doktor cok önemlı güvenmekte o ne dese kabulum ıyıkı dınlemısım onu
Insallah canim. Benim de 3. Gün embriyosu. Yurt dışında doktorlar ne diyor, dinlenin mi, hayatınıza devam edin mi?3. gün embriyosu 2.kalite canım kayda değer bi sebebimiz yok yurt disindayim ben 8 yıldır deniyoruz 2 aşılama 2 tüp bebek inşallah güzel sonuçlanır bu kez hepimizinki
Insallah canim. Benim de 3. Gün embriyosu. Yurt dışında doktorlar ne diyor, dinlenin mi, hayatınıza devam Transferden sonra 5 dakika yatakta kal sonra normal yasantina devam et diyip çıktı gitti burda tr deki kadar alaka yok doktorlarda sanki grip olmussunda ilaç yazdirmaya gelmissin gibi davranıyorlar ben yinede 15 dakika yattım sonra hemşire kapiya vurdu sırada bekleyenler var diye korkmayın düşmesi imkansız içerde yer çekimi yok dedi
amin canım Allah razı olsun ulaşım konusunda tereddutluyum çalşıyorum gidip gelmem kolay olcak biyer istiyorum.yoksa çok ii şeyler duydum hastane ve doktor emre bey hakkında.bilmiyorum iki ay beklemem gerekmiş zaten bu sürece içinde karar vercem inşlh hatta görüşmeyede gidicem nasıl randevu alabilirim emre bey cumartesi ordamı oluyorlaleaslan canım hayır tahlılerımı gecerlıydı zaten hemen konseye gonderdıler bırde bashekıme cıktım bask ahastaned ekullanıcam dıe dılekce yazmıstım.. 1 hafta sonra onay cıktı onu tekrar ılac ıcın yolladılar 1 hafta sonrada o çıktı ılaçları bile ssk ile aldım ki san abu konudada yardımcı olurum inşallah daha uygun bulurum... zaten zeynepkamildede 500 tl toplama ıslemıne verıyorsun vs vs .. bu doktoruma 1kere 200 tl verdim taki gebe kalana kadar bırdaha para odemedım %50de tup bebek ındırımı var ... sen yıne arastır ama benı almanyadan taa bu doktor ıcın gelen arkadasım yonlendırmıstı kı iyikide gitmişim duacısıyım , darısı senın basına
Canım bende sislik yok ama ara ara giren agrilar var. Yuruyus yaptim az evvel 10 dklik. Parkta oturdum biraz. Evde kapali kalinca kafayi yiyecek gibi oluyorum. Migrenim tuttu bir de ustune. Allahım emeklerimizin ve çektiklerimizin karsiligini versin insallah.Arkadaslar bir sey soracam sizin karniniz ne durumda benim ki çok şiş iki gündür...böyle kocaman bir Karnım var birde taş gibi...öyle cok yatmiyorum da hatta bugun hic yatmadim evimin isini gördüm...
amin canım Allah razı olsun ulaşım konusunda tereddutluyum çalşıyorum gidip gelmem kolay olcak biyer istiyorum.yoksa çok ii şeyler duydum hastane ve doktor emre bey hakkında.bilmiyorum iki ay beklemem gerekmiş zaten bu sürece içinde karar vercem inşlh hatta görüşmeyede gidicem nasıl randevu alabilirim emre bey cumartesi ordamı oluyor
tamam canım çok sağol inşlh bebişini sağlıcakla kucağına alırsın mutlaka gidip görüşücem kib aeoevet canım cumartesı orda ahhh tatlım bende okadar uzaktan gıdıyorum ki taaa şile tarafındyım neredeyse.... ama arkadasım sunu dedi bende senın gıbı dusunuyordum yol .. Ben almanyadan kalktım geldım sen turkıdenmı dusunuyorsun dedı haklıydı da... ki onada duacıyım ... uskudara gıdebılıyorsan 5 dk besıktas 3 dk gumussuyundasın ınan pişman olmıcaksın ..
Canim benimde öyle iki gündür kan toplanıyor iğneyi yaptığım yerler...ben karnim şiş sert ondan mi acaba diyorum...rabbim cektiklerimizi görüyor inşallah hayirli bir sekilde sonuc alirizKızlar bugün iğnelerimi olurken kasıldım kanadı gobegim kaç yerinden. Allahım su cektiklerimizin yuzu suyu hurmetine kucagimizi bos birakmasin. Bebeklerimizi alalım kucağımıza insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?