Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar bugün transferimin 3.günüydü..ciddi anlamda regl olcak gidi kasık değil karın ağrısı yaşıyorum..regl tarihim 1 Şubat; test tarihi 6 Şubat..Karın ağrısı yaşayın pozitif sonuç alan var mı

benim doktorum karin agrisi regl olacakmis gibi agri olabilir demisti ilk bi kacgun. o yuzden takilma onlara

arkadaşlar bugün benim transferimin 6.günüydü kendimi durduramadim idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı ikinci çizgi çok silikte olsun çıkmadı (

benimde ilk denememdi.seninkine benzer belirtiler oldu bendede.karında şişlik,karın ağrısı.çok şükür çarşamba günü güzel haberi aldık.dün tekrar baktık kanda değerim yükseliyor.doktorum büyük olasılık ikiz dedi:))))allah'ım bekleyenleri de mutlu eder hayırlısıyla inş.darısı sana arkadaşım

hayırlısıyla güzel haberi alırsın inş.bende dayanamayıp 8.gün idrarda bakmıştım.2 çizgi çıkmıştı ama ona çok güvenmedim kandaki en doğrusu.idrarda bak ama tek çizgi çıkarsa hiç üzülme bazen idrar doğru olmuyor

inşallah ikisi de tutmuştur canım nasıl yaptın transfer sonrası ben yatıyorum dünden beri lavaboya kalıyorum sen nasıl geçirdi n gunlerini. kaçıncı gün yaptıyaptım testi
doktorum transfer sonrası günlük hayatına devam et, sen hasta değilsin demişti.sadece çay kahve içme ağır iş yapma dedi.sürekli yatmak gerçekten insanın psikolojisini bozar.hava çok soğuk diye evden çıkmadım üşütüpte hasta olmamak için.örgü ördüm:)))iyi geliyor gerçekten.ikizlerimin niyetine atkı bere ördüm.idrar testinide 8.gün akşam yaptım.2 çizgi gerçekten beklemiyordum.çünkü idrar testi çok güvenilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…